- сергей д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Брал жене для работы удаленно. У самого DX Racer King уже около 2х лет, и выбирал я его около двух месяцев тогда, + у меня были острые проблемы с позвоночником, и сколиоз, который я за эти 2 года почти поборол, и хорошее кресло, в этом деле, один из важных помощников, особенно, когда ты работаешь программистом сутками на пролет. Потому у меня есть с чем сравнить и что сказать о любом кресле, посидев просто в нем пару дней)
Выбор стал между dxracer master max и этим, хотя изначально думал dxracer iron, которые сняли с производства) для меня был неожиданный поворот) но все только к лучшем.
Раньше никогда не обращал внимание на этого производителя, обратил только потому, что на них сидят киберспортсметы (те же Fnatic и Navi на них пересели), а туда не выставит свои кресла кто нибудь, не уверенный в том что они делают, там, только эталон, поверьте) и это многое говорит о компании.
Об этом кресле у меня только самые положительные впечатления. Правильно настроив кресло под себя - ничего не скрепит, все удобно, механизм мультиблока один из топовых, и тут можно не переживать, если вы не весите больше тонны наверное :) Правда я 95 кг и рост у меня 184, я в нем как влитой, но мне кажется, что все таки для человека больше 190, и за 130, оно будет не так удобно. но это только догадки)
Геометрия спинки порадовала, я не думал что будет так удобно), и настолько хорошо будет поддерживать спину по всей длине. + обычно поясничные подушки я сразу выкидываю, тут очень удобно с ней) Намного удобнее мого DXRacer King (теперь буду тырить это кресло у жены =))
Подушку под шею сразу отложил) мне все подобные подголовники не удобные) наверное я какой-то неправильный)
По материалам оббивки, крестовина, подлокотники, тут все просто шикарно, прошито все добротно, без каки-то косяков.
Ах да, подушка что идет в подарок (одна идет в подарок, и еще одну купил себе), просто супер) стоит того, даже что бы просто отдельно ее купить) Низ подушки хорошо прорезинен, и она на кресле как влитая) даже если хочешь 5й точкой ее подвинуть - фиг там) Короче за подушку, от моей 5й точки, отдельный благордарчик) теперь не так жарко на таком диване сидеть в жару :)
От меня креслу твердая 9.5\10, и то, просто что бы не расслаблялись и было куда расти :)- Переваги:
- Кресло бомба, в нем все просто супер! Посадка, спинка, поясничная подушка продуманная а не как у других, цвет шикарен, мультиблок и многое другое
- Недоліки:
- За такое качество, и удобство их просто нет
Представник постачальникаСергій, вітаємо!
Вдячні за Ваш відгук та вибір продукції Anda Seat.
Приємного та комфортного Вам та Вашій дружині користування!- Егор С***
Дякую за розгорнутий комент. А який у дружини зріст? Бо крісло наче для високих, для мене це дуже актуальне питання. І ще, а дай лінку на клавіатуру що на фотці
- Сергій З***Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Анпакінг крісла Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL (AD12XL-07-B-PV-B01)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доволі довго придивлявся до цього крісла, та акція зробила своє)
В мене це перше крісло такого типу, до цього сидів на звичайному стільці.
Що можу сказати, це крісло сильно комфортніше стільця)) нарешті перестав боліти поперек. Не скажу, що на ньому сидиш правильно, але те, що сидіти доволі комфортно - однозначно.
Дуже комфортна поперекова подушка. Єдиний нюанс, що може сповзати вниз, через те, що не має ременів, але це виявилось не критично, та у більшості випадків тримається за рахунок бокової підтримки.
А от базова подушка під голову для мене є некомфортною. Та, що йшла у подарунок (на фото) - інша справа, але у випадку, коли спинка трохи відкинута. Якщо ж потрібно сидіти зовсім прямо, подушку під голову взагалі прибираю.
Крісло у використанні трохи менше ніж тиждень, та на цей час єдиний суттєвий нюанс, це завеликий люфт правого підлокітника.- Переваги:
- На перший погляд доволі якісні матеріали. Дуже комфортна поперекова подушка, та подушка під голову, що на фото.
- Недоліки:
- Завеликий люфт правого підлокітника
- НиколайПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
кресло ТОП
- Переваги:
- фото добавляю
Представник постачальникаМикола, вітаємо!
Приємного користування!- Богдан К***
Подскажите, пожалуйста, подставку под ноут у вас. Ищу подобную с большим углом.
- KligeВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Несколько лет выбирал себе дорогое кресло, сидел на нескольких десятках кресел других фирм, даже ездил в другой город за 4 часа езды от моего ради того, чтобы посидеть на тех моделях и фирмах, которые не представлены в магазинах моего города, но всё время что-то в креслах было сделано неудачно и желание покупать их пропадало.
Спустя время наткнулся на рекламу кресел Anda Seat, которые не были представлены в Украине на тот момент, но я решил подождать и мне повезло - через пару месяцев они начали продаваться у нас.
Не передать ощущения от первого раза, когда я его увидел. Выглядит как кресло ручной работы, сделанное на заказ для дорогого спорткара: цвет бордо, отделка спинки стилизована под карбон, красивый и ненавязчивый логотип. Чёрное кресло так же выглядит замечательно, но бордовое - просто невероятное.
В то время, как в других креслах всегда был какой-то компромисс и что-то было сделано плохо - в этом кресле великолепно всё:
-оно невероятно удобное, в меру мягкое и упругое;
-большое посадочное место, есть где раскинуться, расставить ноги и расправить плечи;
-экокожа очень качественная, приятная на ощупь, не продавливается и полностью восстанавливает свой внешний вид после сидения;
-строчка отличная и нитки не торчат;
-подушка для поддержки поясницы единственная удобная (причём очень) из всех кресел, что я пробовал;
-механизм Multi-functional Tilt, а не Conventional Tilt, потому кресло ощущается очень устойчивым и имеет дополнительные функции, вплоть до лежачего положения;
-подлокотники 4D крепкие и не дребезжат при любом движении, в отличие от 3D, которые полностью настроить под себя невозможно;
-крестовина металлическая, а не пластиковая;
-колёса прорезиненные, большие и тихие;
-кресло имеет шикарный вид, а не выглядит как поделка, разукрашенная во все цвета радуги.
-подголовник хороший, но я ним не пользуюсь, так как не всегда сижу идеально и то сползаю, то поднимаюсь по креслу - благо оно большое и позволяет.
Я покупал это кресло год назад, на нём сидит два человека - 180см 65кг и 175 см 95 кг, и сейчас оно выглядит как новое: нигде строчка не вылезла, кожа не разлезлась, ничего не скрипит и не люфтит.
Кто сомневается брать или нет - я настоятельно рекомендую кресла этой фирмы. Сейчас такие модели стоят почти в любом крупном магазине техники, потому если у вас есть возможность, то попробуйте посидеть и посмотреть лично - не разочаруетесь.- Переваги:
- Очень удобное; большое посадочное место; качественная экокожа; отличная строчка; удобная подушка для поддержки поясницы; механизм Multi-functional Tilt; крепкие 4D подлокотники; металлическая крестовина; большие прорезиненные колёса; шикарный вид; хороший подголовник.
- Недоліки:
- Нет.
- Станислав
- Не большое посадочное место! Очень сильно давят ребра жесткости.
- Да, экокожа хороша
- Строчка на 3/5
- Неплохая подушка для поясницу, но ужасная под голову
- Подлокотники маленькие, и плевал я на 4Д, если они в ХЛ по макс сделаны под рост 190.
Неплохое и очень надежное кресло, но не для 210 см. Думаю тут макс для 190 см.
Своей сегодняшней цены стоит!
- Антон Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пока только пристраиваюсь, несколько дней работаю, сидя на этом кресле, позже возможно доволню отзыв, если что-то пойдет не так. На наднный момент 9.5 из 10.
Это действительно можно назвать КРЕСЛО, а не офисный стул.
Качество супер, материалы даже не знаю с чем сравнить, тут не возникает вопрос почему так дорого. Хотя без скидки цена прям кусается.
Некоторое время понадобилось, чтоб привыкнуть к боковой поддержке тазовой части, после простотго стула, но привык и удобно. На рост 195 отлично, на счет 210 не уверен, но скорее всего будет нормально. Сидел же я на кресле поменьше)
НЕДОСТАТОК - это подлокотники и положение подушечки.
Это не критично, но малоли, сейчас поясню.
Когда вы откидываетесь в позицию "лежа" вам хочется опустить подушечку ниже, чтоб она была прям под шеей. и правильно поддерживала голову. А она остается на затылке. Нужно брать и перестегивать ее так как показано на картинке. В положении "сидя" ее приходится перетаскивать на верхнюю часть, если вы 195 и выше. Все эти манипуляции нужно делать вставая с кресла. Так же в положении "Лежа" подлокотники теряю функционал. Да он регулируются, но этого недостаточно. Даже слегка откинувшить на градусов 45 их уже мало, они короткие. Нужны либо более длинны подлокотники, либо больше ход.- Переваги:
- Качество, полностью стальное основание, для большого человека
- Недоліки:
- цена, подлокотники
- Дима К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Это не кресло а трон ! В него садишься и кайфуешь ! Очень круто выглядит , материалы и качество сборки огонь !
- Переваги:
- Удобнейшее
- Недоліки:
- Не нашел
Представник постачальникаДіма, вітаємо!
Вдячні за ваш відгук та вибір Anda Seat.
Комфортного та приємного користування!
- Александр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
В целом креслом доволен. Немного, не привычная посадка, после офисного кресла. Кожзам за свои деньги не плох. Придраться разве что можно к жестким подлокотникам, чуть-чуть бы комфорта им добавить и кривоватая строчка.
- Переваги:
- Удобное, комфортное, должно быть надежное - время покажет
- Недоліки:
- Первый заказ пришел бракованный, жесткие подлокотники
Представник постачальникаОлександр, доброго дня!
- ПанчПродавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь креслом всего пару недель и пока не нашел ни одного критического недостатка. Да оно не из дешевых но это тот случай когда цена взята не с потолка. Сперва думал что для моей стройной комплекции такой размер будет перебор, но все оказалось наоборот, кресло очень удобное, особенно подушка под спину.
- Переваги:
- Ровные швы. Классный наполнитель. Поверхность внушает доверие.
- Недоліки:
- Подголовная подушка не удобная
Представник постачальникаВітаємо!
Ми вдячні за Ваш відгук та вибір крісла Anda Seat.
- ДенисВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Довго вибирав комп’ютерне крісло, а тут на Розетці з’явилась акція на Anda Seat Kaiser 2 black XL по ціні та ще й додаткова подушка під голову, яка, до речі, дуже зручна. При зрості 174 см стопи дістають до підлоги тільки в самому нижньому положенні, подушки під голову зручно розташовуються. В кріслі також класна функція гойдання.
Загалом покупкою задоволений. Сподіваюсь, що прослужить довго.- Переваги:
- Серед інших дане крісло дуже сподобалось своїм дизайном та красивим і презентабельним виглядом (напередодні покупки роздивлявся в шоурумі). Сидіти та лежати в ньому комфортно та зручно.
- Недоліки:
- За тиждень використання не помітив.
- Даніїл С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже вдячний офіційним представникам Anda Seat UA. Так вийшло, що був брак на одному колесі. Написав в представництво - цього ж дня вислали безкоштовно цілий набір (5шт).
За майже рік використання крісла, крім цього маленького браку нуль нарікань. Дуже зручне крісло і висока якість матеріалів.
Збирати самому це крісло одне задоволення. Кожен болт входить і крутиться дуже легко. Відчуття, як збираєш лего- Переваги:
- Зручність, якість матеріалів, легкий у зборі
- Недоліки:
- Не знайшов
- Михайло Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже гарне крісло. Зріст 196 вага 102 дуже зручно сидіти. Крісло важке, що не дає йому можливости сильно люфтити. Задоволений своїм вибором
- Переваги:
- Комфортне, багато регулювання, не спекотно в ньому сидіти
- Недоліки:
- не виявив
Представник постачальникаМихайло, вітаємо!
Вдячні за Ваш відгук та вибір Anda Seat.
- Аревик Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Можно сказать, что крепкое оно пока новенькое и я его еще не расшатала, но после долгих мук выбора и чтения характеристик и отзывов и на сайте производителя и тут, надеюсь, что он будет со мной долгие годы :) единственное, что для меня подголовник не очень гибко настраивается, но я, наверное, самый мелкий пользователь этого чудесного кресла (155 см), рассчитано оно на высоких парней, как я поняла.
В комплекте фото инструкция (правда, русского языка нет, но фото говорят сами за себя, даже если ни один из представленных языков вы не знаете). Я думаю, собрала бы и сама, я даже начала, но мне помогли, чем явно ускорили процесс :)
Красивое, стильное, легкий запах новенького изделия выветрится быстро. Счастлива и благодарна брату за пинок в смысле приобретения нового кресла, ведь я работаю удаленно уже не первый раз и провожу много времени за компьютером.
Доставка Розетки отдельный пункт для благодарности: ребята проконсультировали меня когда примерно будут (мне надо было сориентировать помощника, который поднимал кресло в квартиру), затем перезвонили за полчаса и при въезде во двор.- Переваги:
- Много регулировок, крепкое
Представник постачальникаВітаємо!
- Илья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Перша думка яка прийшла мені в голову після того як я цілий день просидів за роботою в цьому кріслі це " чого я не взяв його раніше?". Після дешевого з тканини яке я з часом я не знав як почистити та від якого мені вже боліла срака та спину, це крісло стало для мене спасінням, бо стало дійсно зручно сидіти.
Також особливо здивувала якість кожної деталі та вага конструкції, по якої можна визначити що крісло дійсно надійне і призначене для важких та великих людей ( сам 175 см та 98кг качок ) і мені воно ідеально підходить. Все тримається надійно, нічого не скрипить ( окрім спинки, бо якщо міняти її кут то можна почути як треться шкіра спинки о шкіру сидіння, але я це вважаю мінусом, а просто нюансом). Дуже зручно, до речі, відкинути спинку трохи назад та уввімкнути механізм качання і в такому положенні дивитися фільми, бо ти лежиш і так приємно гойдаєшся.
Дуже задоволений й можу сміливо усім порекомендувати. Крісло топ!- Переваги:
- Зручно та якісно
- Недоліки:
- Не виявив
- Илья Г***
А ще не працює акція з 300 бонусними гривнями. Їх мені не нарахувало, хоча може це просто замануха від розетки)
- Ярослав П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Пользуюсь 2 недели. Ощущения приятные, на ощупь весьма качественно
- Недоліки:
- невозможность фиксации поясничной поддержки
Представник постачальникаЯрослав, вітаємо!
Приємного користування!
- Макаренко І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже задоволеним кріслом. Через рік дуже активного користування моєю не самою маленькою тушою крісло змінилося... ніяк. Саме крісло дуже комфортне при сидінні протягом багатьох годин. Серед невеликих мінусів: крісло дійсно важке. Також його досить важко зібрати одному. Коли підіймав на 5й поверх і сам збирав, то моя туша явно стала трохи меншою. Також підлокітники трішечки люфтять, хоча я пробував їх підкрутити.
- Переваги:
- Зручне, надійне, через рік користування ноль змін.
- Недоліки:
- Важке(хоча чого ще очікувати від 200кг навантаження), трішки люфтять підлокітники.
Представник постачальникаДобрий день, Іван! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крісло шикарне, однозначно рекомендую.
Купляв більше року назад, жодних слідів використання немає.- Переваги:
- Грубий матеріал(не здирається), загалом якісні матеріали. Працювати на ньому одне задоволення
- Недоліки:
- Ціна кусається, величезна коробка, але це сумнівний мінус
Представник постачальникаДобрий день, Максим! Дякуємо за корисний відгук, компанія Anda seat постійно працює над поркащенням продукції, тому ваш відгук стане вагомим внеском для вдосконалення нашого товару. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якщо ваше прізвище не Вірастюк, то замовляйте доставку, або забирайте упаковку вдвох.
Якщо хочете емоції від покупки нового авто, але грошей на нього немає, тоді рекомендую це крісло до покупки.- Переваги:
- Зручне, функціональне, міцне
- Недоліки:
- Певні нюанси під час збірки, не критичні
Представник постачальникаДоброго дня, Олексій! Дякуємо за ваш позитивний відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло. Чудово, що ви отримали зручність та функціонал відповідає вашим очікуванням. Користуйтесь з легкістю й задоволенням.
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Зручне крісло, досить пружне, можна цілий день без проблем висидіти)
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою,Anda Seat!
- ТатьянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кресло супер, на рост 190 удобно. Механизм качания мягкий, регулировка удобная. Обшивка очень плотная, должно хватить надолго.
- Переваги:
- Мощное основание, обшивка.
- Сергій О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Доставка вчасно. При збірці проблем не виникло. Подарунок в наявності. Крісло супер. Дякую Розетці.
- Переваги:
- Зручне. Стильне.
- Недоліки:
- Не виявлені.
- Дмитро М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Давно хотів собі крісло цего бренду. І ось замовив з хорошою знижною. Крісло неймовіне
- Переваги:
- якійсь, наповнювач
- Недоліки:
- ще не виявив
- Іванна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крісло отримали наразі все супер,син задоволений)))дякуємо за швидку доставку
- Переваги:
- Швидка доставка,якість супер
- Недоліки:
- Не було у подарунок додаткового підголівника
Представник постачальникаІванна, добрий день!
Вдячні за Ваш відгук та вибір крісла Anda Seat!
Акція з подарунком завершилася декілька тижнів тому.
Якщо Ви придбали крісло нещодавно, то акція на цей період не діяла. Якщо Ви придбали крісло саме в період акції - прошу звернутися напряму до постачальника (контакти в гарантійному талоні) для вирішення ситуації.
- Константин Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Покупал в чёрную пятницу по скидке. Кресло качественное, добротное, массивное. Собрал за 20 минут, все резьбы нарезаны отлично, болты были такие же, качественные. Мой рост 192, вес 106 и это кресло подходит мне идеально! Вообщем за эту цену твёрдая пятерка! Посмотрим что с ним будет через год/два, тогда и дополню отзыв(если эта модель ещё будет продаваться)
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружил
Представник постачальникаКостянтин, вітаємо!
Приємного та комфортного користування!- Воловоденко И***
Сколько вышел по скидке?
- Дмитрий Ш***
Константин, скажите плиз, спинка при Вашем росте норм? Верхушка спинки не ро плечи Вам? Как по жесткости, если долго сидеть, не затекают ноги, пятая точка не болит? Благодарю!
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Очень комфортное кресло . Качество сборки и материалов на высоте.
Представник постачальникаВ'ячеслав, вітаємо!
- СвятославВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Отец собирал кресло в одиночестве, во время сборки его завалило. Теперь у меня нет отца, зато есть крутое геймерское кресло! Спасибо, вы лучшие!
Представник постачальникаДобрий день,Святослав! Вдячні вам за такий оригінальний відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
І так, користуючись кріслом вже більше ніж 1,5 року можу зробити наступні висновки:
1. Крісло дуже зручне та чудово мені підходить для щоденного користування (купувалось на роботу), у ньому знаходжусь 5-8 годин на добу 5 днів на тиждень, окремо можна виділити поясну подушку, якій моя поясниця дуже рада.
2. Матеріал стійкий та практично не видно слідів користування кріслом при моїй вазі 100 та зрості 1,95 м.)
3. Ергономіка крісла дозволяє відкинути спинку до «лежачого» положення, що в свою чергу дозволяє на ньому здрімнути.
4. Крісло не із самих найлегших та найменших, тому потрібно відразу враховувати це (хоча у мене стоїть близько до стіни, на спинці не видно слідів тертя об стіну).
5. Не те, що недолік, не має жорсткої фіксації підлокітників – трішки хитаються, але це звичне явище для крісел, у яких підлокітники регулюються.
Крісло однозначно можу рекомендувати, є з чим порівнювати (на половину дешевші аналоги ноунейм виробників за цей час перетворювались у брухт).
Зрозуміло що ціна не із самих дешевших але і не космос, краще доплатити 5-7 тис. грн і взяти дійсно хорошу річ, яка буде дійсно якісною.
По комфорту це те ж саме, що пересісти з Ланоса у спорткар.
На даний час є вже новіша версія крісла Кайзер 4 з підпором для поясниці, надіюсь що буде можливість і для дому обзавестись цим чудом.- Переваги:
- Ну дуже зручне і стильне
Представник постачальникаДобрий день, Андрій! Дякуємо за корисний відгук та вибір Anda Seat. Користуйтесь із задоволенням! З повагою, Anda Seat!
- Царинський М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Придбав взимку 2022 року. За весь час трохи потерлися підлокітники та подряпався пластик. Проте загальний стан оцінюю на впевнену 9 з 10. Опісля мене в родині з'явилося ще два таких і аналогічно жодних зауважень наразі немає. Загалом рекомендую, оскільки товар виправдав мої очікування.
- Переваги:
- - Загалом усі компоненти досить якісні, окрім, можливо, пластмасових заглушок, проте і вони зі своєю функцією протягом цих років справляються без нарікань. - Коли довго шпіляту в ту ж контру, то дискомфорту від тривалого сидіння не відчувається. - Я купував ще за 10к, тому ціна була тоді виправдана (зараз не знаю як оцінювати, оскільки не порівнював із аналогами)
- Недоліки:
- - На літній період варто придбати тканинну подушку на сидіння, оскільки без неї матеріал липнутиме до тіла. - Подушка під голову для зросту 180 см актуальна лише при нахилі спинки на кут приблизно 40 градусів. Якщо виставити спинку рівно, подушка впиратиметься у спину, тому її простіше від'єднати.
- Олександр С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Топ за свої гроші. Гарні матеріали, після пів року використання нічого не люфтить не скріпить.
Усюди, де треба викручувати гвинти, це робиться у металевий каркас, а ні дерево, як у дешевих кріслах. На кожному гвинтику йде гровер у комплекті, я коли побачив просто сльози щастя витирав.
І а мій 1.85 розмір зручний.
Зібрав, не спопішаючи, десь за годину с гаком.
До речі воно реально важке, здається більше 35 кг- Переваги:
- Якість, матеріали, вигляд, тиша, зручність
- Недоліки:
- Не знайшов
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобались якість матерів та дизайн крісла Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL. Чудово, що ви отримуєте зручність у користуванні. Бажаємо гарного досвіду та задоволення з нашим товаром.
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
На мої 168 см абсолютно зручно. Ноги на землі, подушка на шиї. Ще переживав, що XL буде завеликим...
Представник постачальникаДоброго дня, Олександр! Вдячні за ваш відгук. Чудово, що вам підійшло крісло Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL. Користуйтесь з легкістю та задоволенням.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Якісне та зручне крісло, користуємося два тижні , у чоловіків зріст 182, вага 110кг, підійшло ідеально, у мене зріст 172см,вага 60кг також дуже зручно, на даний момент покупкою задоволенні
- Переваги:
- Зручне, якісне , екошкіра приємна на дотик, широке
- Недоліки:
- Поки що не знайшли
Представник постачальникаДоброго дня, Оксана! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 2 Black Size XL. Чудово, що крісло зручне та його якість відповідає вашим очікуванням. Впевненні ви отримаєте гарний досвід у користуванні нашим товаром.
- ДмитроВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Бордовий
Мабуть найкраще крісло. Безліч налаштувань, а найголовніше підтримка спини, що для айтішника важливо.
- Переваги:
- Підтримка спини, надійність матеріалів, безліч налаштувань
- Недоліки:
- Я б поклав у комплект простий чохол або дати можливість купувати окремо
Представник постачальникаДоброго дня, Дмитро! Дякуємо за ваш відгук. Ми дуже раді, що вам та вашому домашньому улюбленцю сподобалось крісло Anda Seat Kaiser 2 Black/Maroon і якість самих матеріалів. Чудово, що підтримка спини та механізми регулювання крісла приносять вам зручність. Вдячні вам за рекомендації та власний досвід у користуванні. Сподіваємось надалі ще будемо радувати вас нашим товаром.
- Валерий С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Купували сину, на зріст 186см, дуже сподобалось
Представник постачальникаДобрий день, Валерій! Дякуємо за відгук. Ми раді, що ви обрали для свого сина саме наше крісло. Користуйтесь з комфортом! З повагою, Anda Seat!
- Ярослав Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Кресло стоит своих денег.
- Переваги:
- Цена-качество.
- Недоліки:
- Пока не обнаружил
Представник постачальникаДобрий день, Ярослав! Вдячні вам за відгук. Ви робите нас кращими! Користуйтесь із задоволенням. З повагою, Anda Seat!
- Ігор С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
для своєї ціни - просто супер)
- Переваги:
- налаштовувати і збирати легко
- Недоліки:
- поки немає
- СергійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крісло дуже гарно запаковане, завдяки детальній інструкції, зібрати вийшло доволі легко та швидко. Крісло велике та важке, що для мого зросту та ваги (193см,86кг) ідеально, я доволі широкий, але бокові подушки ніяк не заважають, а підлокітники на етапі зборки можна зробити поширше. Стиль крісла дуже подобається - мінімалістичне, нічого зайвого, виглядає дуже солідно. Підтримка попереку та спини чудова, якщо ви не будете самі сутулитись
- Переваги:
- Розмір, якість матеріалів, подушка для попереку