Відгуки покупців про Ніж складаний Ganzo G626-GS сiрий самурай
- Евгений М***Відгук від покупця. Продавець: Nature Spot
За эти деньги -топ вариант.. Без люфтов.. Даже заточку можно простить
- Ілля С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Сталь добра але ніж після придбання треба повністю переточувати
Представник постачальникаВітаємо! Дякуємо за ваш відгук та позитивну оцінку якості сталі.
Заводське заточення ножів зазвичай робиться базовим, із розрахунком на універсальне щоденне використання. Проте ми розуміємо, що у кожного користувача свої вимоги до гостроти та кута спусків під конкретні завдання, тому доведення кромки «під себе» — це звична практика для любителів ножів.
- Андрій Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Гарній ніж за свою ціну
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за покупку та за те, що приділили час для цього відгуку. Ми раді, що ви залишилися задоволені вибором та якістю товару. Якщо в майбутньому знадобиться консультація чи новий інструмент — ми завжди на зв'язку.
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все топ
Представник постачальникаДоброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!
- Іван Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ніж крутий, аксесуарний, але він великий з однієї сторони це круто а з іншої це не практично тому що він тяжкий. Для мене це чудовий аксесуар
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо вам за вибір! Нехай покупка радує і приносить користь. Чекаємо на ваші нові замовлення!
- Олександр Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ніж гострий, доволі не легкий, руків'я зручне-для середнього розміру руки. Раджу для використання!
- Переваги:
- Розмір, вага, кольоровий дизайн руків'я
- Недоліки:
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за вибір нашого магазину та зворотний зв’язок. Нам важливо знати, що ви залишилися задоволені покупкою та якістю обслуговування. Користуйтеся із задоволенням і обов'язково звертайтеся, якщо знадобиться щось ще — завжди допоможемо з вибором.
- Геннадій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класний ніж за свої гроші. Дуже прикольний конструктив і гарне руківʼя.
- Переваги:
- Недоліки:
- За свої гроші немає
Представник постачальникаДобрий день! Дякуємо за відгук та довіру до нашого магазину. Найкраща оцінка для нас — це ваше задоволення від покупки. Бажаємо успішної експлуатації та завжди чекаємо на вас знову.
- Юрий Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Заточка в этом ноже разочаровала, я понимаю 400 грн, но он даже яблоко режет и пыхтит. А так красивый, хорошая механика.
- Переваги:
- Дизайн, цена
- Недоліки:
- Плохая заводская заточка
Представник постачальникаДоброго дня!
Дякуємо за відгук про Ganzo G626-GS. Раді, що Ви відзначили дизайн та роботу механіки — це дійсно сильні сторони цієї моделі.
Щодо заточки: інколи заводська заточка може бути більш базовою, розрахованою на подальше доведення під потреби користувача. Після легкої правки на точилці ніж зазвичай показує значно кращі результати в роботі.
Дякуємо, що поділилися своїм досвідом — Ваш відгук буде корисним для інших покупців.
- СЕРГІЙ Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Крутий
Представник постачальникаДякуємо, що обрали нас! Приємно читати такі позитивні відгуки — це надихає працювати ще краще. Бажаємо лише приємних емоцій від використання і завжди чекаємо на ваші нові замовлення!
- сергей к***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ніж чудовий.Ергономіка на 5, дизайн на 5.
- Саша С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Довольно неплохой нож, и общий дизайн, и форма лезвия
- Переваги:
- Классная заточка.
- Недоліки:
- Не наблюдаю
Представник постачальникаДобрий день!
Дякуємо за відгук. Приємно знати, що ви задоволені вибором. Ми впевнені в якості цієї моделі, тож нехай вона служить довго і надійно. Будемо раді вашим новим замовленням!
- Степан П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класний ніж, легко розкладається, немає люфту
- Переваги:
- Гарна якість за таку ціну
- Павел В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Чудовий ніж за свої кошти, взяв вже другий ,простий якісний міцний.
- Переваги:
- Якість, міцність ,чудово виглядає.
- Богдан Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороша якість, ніж гострий. Якість краща за цінник даного ножа
- Переваги:
- Якість збірки, гостре лезо
- Артем Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свої кошти топ
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
ціна, якість
- Переваги:
- ціна, якість
Представник постачальникаОлександре, вітаємо!
Дякуємо за відгук.Ganzo якраз і вибирають за хороший баланс між ціною та якістю. Раді, що ніж вам сподобався. Користуйтеся із задоволенням, звертайтеся!
- Михайло Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Отличный нож,незаменим в походах.
- Переваги:
- Хорошая сталь клинка
- Недоліки:
- Не нашёл
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже гарний ніж у руках тримає впевнено.
- Іван З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший нож
- Віталій Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нормальний апарат
- Переваги:
- Ціна норм
- Ігор Є***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Класс
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
За свої гроші гарний ніж
- Переваги:
- Без люфтів,
- Недоліки:
- Заводська заточка погана, груба робота руків'я, не зручно лежить в руці
- Міша Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дуже хороший
- Маханьов А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Досить гарний ніж за свою ціну
- Переваги:
- Ціна, дизайн
- Недоліки:
- Приїхав незаточеним, а також без сертифіката що не є холодною зброєю
- Ярослав М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Виріб якісний, не люфтить, переточив для себе - тепер як бритва, у руці сидить зручно
- Переваги:
- Якісно й недорого
- Недоліки:
- Не виявив
Представник постачальникаДякуємо за ваш коментар. Ваша підтримка надихає нас працювати ще краще.
- АнастасіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Хороший ніж, за свої гроші взагалі клас
- Олександр Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Якісно зроблений.
- Переваги:
- Якість виконання
- Недоліки:
- Занадто масивний. Не дуже зручний
- Никита З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Все як на картинці, ніж супер, рекомендую.
- Микола К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Дякую
- Переваги:
- Ціна, якість
- Олександр Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ніж супер, зібраний без люфтів
- Переваги:
- Ціна, якість
- Стройнюк В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Топ за свої кошти
- Виталий Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ножик зошит батьківський
- Юрій В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Нормальний ніж
- ВікторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Досить міцно зроблено, люфтів немає, замок тримає добре, кліпса велика, не туга. Трохи підточив і можна користуватись
- Переваги:
- Недорого
- Сергей К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Ніж має гарний вигляд,і не розпався при невеликому краштесті.Заточка заводська таке собі.За ці гроші непогане придбання
- Переваги:
- Ціна-якість
- Недоліки:
- Заточка заводська не дуже добра.
- Евген Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий
Непоганий ніж. На свою ціну норм.
- Недоліки:
- Заводська заточка нікудишня
Представник постачальникаДуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!