- Святослав К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Ковба не скляна а стальна
Представник постачальникаДобрий день, Святослав.
Так, вірно, в термосі Kite (K24-1208-3) внутрішня та зовнішня колби виготовлені з високоякісної нержавіючої сталі AISI 304, оптимальної для харчової промисловості. Це безпечний для здоров'я матеріал – він не накопичує запахи і не впливає на смак напою. Такий термос надійніший та міцніший за термос зі скляною колбою: він не розіб'ється і не розколеться при випадковому падінні.
Бажаємо вдалих покупок та приємного користування товарами ТМ Kite.
- ОлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Тримає температуру чаю до 6 годин добре, далі вже відчувається, що охолонув
- Переваги:
- Вага, ціна
Представник постачальникаДобрий день, Олександр.
Дякую за звернення та коментар.
Все вірно, в описі товару так і вказано, що термос прекрасно утримує тепло або холод, зберігаючи температуру напою до 6-ти годин. Він не дасть теплому чаю охолонути, а прохолодному лимонаду – стати теплішим. Актуальний в будь-яку пору року. Взимку допоможе зігрітися, а влітку – освіжитися.
Тому бажаємо приємного користування та смачних напоїв в термосом ТМ Kite.
- Геннадій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Дуже зручно для кави на роботу. Температуру тримає досі довго. Кава не встигає охолонути :)
Представник постачальникаГеннадій,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Виктория А***Відгук від покупця. Продавець: BinderStore. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Задоволена покупкою, добре тримає температуру, приємний на дотик та гарний колір.
- Александр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Тренируюсь на улице, термосом пользуюсь для сохранения оптимальной температуры воды. Со своей функцией справляется на 5 . Удобный в руке, хорошо закручивается и откручивается крышка, широкий спектр доступных для выбора цветов.
Представник постачальникаАлександр,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Галина Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Чудовий термос. Зручно для рук тримати, простий в користуванні. А найголовніше що довго тримає тепло. Неочікувано для такоі пляшки, але відмінно.
Представник постачальникаГалина,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Ірина М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Представник постачальникаІрина,
- Дар'яВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Дівчата, це просто знахідка Замовила термос для нічних годувань і дороги — залила окріп о 10 ранку, зараз 21:15, а вода досі гаряча! Чесно, за таку ціну не очікувала такої якості. Дуже задоволена, раджу на всі 1000%!
- Переваги:
- Тримає тепло
- Недоліки:
- Не знайшла
Представник постачальникаДар'я,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Дмитрій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Персиковий
Дуже добре тримає температуру, дуже гарний
Представник постачальникаДмитрій,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Тетяна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Купила на подарок дочери.Красивый, современный дизайн. Лёгкий,качественный материал.Долго держит тепло.Пользуюсь 3 месяца.Рекомендую.
- Переваги:
- Лёгкий, долго держит тепло.
Представник постачальникаТетяна,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Миронова А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Гарний термос, жовтий колір дуже приємний. Ще не перевіриои витривалість. А на зовнішній вигляд супер.
Представник постачальникаАнна,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Микола Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Дуже гарний
Представник постачальникаМикола,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Щербак А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Добрий термос. Брала для дитини у школу, тримає теплим напій, не тече.
- Переваги:
- Не протікає
Представник постачальникаАлександра,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Термос тільки отримала, перевірила наче не проливається, пару годин стояв з кипʼятком на балконі при температурі 7, вода залишилася дуже гарячою, далі буде видно)
Представник постачальникаИрина,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Олена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Брала ,прочитавши відгуки.Сподобаася ще і колір.Тримає середньо.Я кожну годину вживаю теплу воду.Маю два термоси.Старенький тримає довше.Новий- використовую в першу чергу…
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Лариса Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
мені термос сподабався, я думала, що для такого об’єму, тримання температури неможливе, залила кип’яток о 18:00 а в 23:00, вода дуже гаряча, залишала цю ж воду далі стояти в термосі до ранку, відкрила о 9:30 і вона , ще тепла (такою температурою люблю пити чай чи каву). Одне тільки, що, немає ніякої крики, щоб була, як крушка. Але мені дуже сподобався термос. Як він далі буде себе вести, побачимо.
- Переваги:
- гарно тримає тепло
Представник постачальникаЛариса,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Олена В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Непоганий варіант.
- Переваги:
- Тримає температуру не більше 12 годин
- Недоліки:
- Все добре
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Оксана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Погано тримає температуру . Пройшло 4 години і вода ледь тепла
Представник постачальникаДобрий день, Оксана.
Нам шкода, що виникла подібна неприємність та склалося таке враження про наш товар.
Можемо Вас запевнити, що всі матеріали, які використовуються у виготовленні нашої продукції, проходять безліч міжнародних перевірок і мають високий рівень якості.
Ми впевнені у високій якості наших термосів і тому, що вони добре утримують тепло. Це також підтверджується великою кількістю позитивних відгуків від наших клієнтів.
Три можливі поломки термоса:
Внутрішня колба втратила герметичність. Перевірити цю хворобу термосів складно. Швидше за методом виключення інших проблем. Але припустити хворобу саме цієї складової термоса можна, якщо у ньому широкий зварний шов (стосується виробів із нержавіючої сталі). Від перепаду температур у ньому могли утворитися мікротріщини, що призвело до заповнення повітрям простору між стінами. Скляна колба, якщо вона, звичайно, не лопнула, може більше не утримувати тепло, якщо срібне покриття не виглядає суцільним. З'явилися місця, як на старому дзеркалі.
Зовнішня колба втратила цілісність. Як і за першої поломки, складно визначити цю проблему, якщо вона візуально не видно. Однак якщо ви кидали термос, причому навіть на м'яке ліжко, то могла утворитися мікротріщина. Через неї вакуумний простір заповнився повітрям, що і спричинило втрату якості зберігати температуру.
На жаль, ці причини поломки термоса практично не піддається виправленню.
Як не допустити поломки термоса
Щоб термос вас завжди радував, поводитися з ним варто дбайливо. Необхідно розуміти, що цей виріб не має нічого спільного з каструлею з нержавіючої сталі. І неакуратне поводження дуже швидко виведе його з ладу.
Тому не допускайте:
падіння термоса – може тріснути внутрішній та зовнішній корпус;
надто сильного закручування кришки з клапаном – довели до упору та вистачить;
наливу окропу в холодну колбу - по шву, навіть якщо він тонкий, можуть піти мікротріщини.
Бажаємо Вам вдалих покупок та смачних напоїв з термосом ТМ Kite!
- Євгенія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Якісний термос , довго тримає тепло. Повністю задоволена
Представник постачальникаЄвгенія,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Юлия Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Чудовий дизайн, довго тримає тепло, дуже задоволена покупкою
- Переваги:
- гарно тримає тепло
- Недоліки:
- не виявлено
Представник постачальникаЮлия,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Людмила Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Термос чудовий, довго тримає температуру
- Переваги:
- Гарно тримає температуру
Представник постачальникаЛюдмила,
- ЛаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Персиковий
Виглядає добре,але через тиждень з'явилися темні цятки ...
- Переваги:
- Виглядає гарно
- Недоліки:
- Незрозумілі цятки...
Представник постачальникаДобрий день.
Дякуємо, що обрали термос ТМ Kite. Бажаємо довгого терміну служби та приємного користування.
Вдячні Вам за коментар, але, на жаль, не зрозуміло, де саме на термосі "з'явилися темні цятки". Щоб вияснити причину, хотіли б більш детальну інформацію.
- Арзи Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Сама пляшечка дуже класна, колір та функції все чудово, АЛЕ в неї злітає резинка на кришці, постійно губиться.
- Переваги:
- Колір,літраж.
- Недоліки:
- Злітає резинка з кришки.
Представник постачальникаДобрий день
Ми вдячні за Ваш відгук та зауваження щодо нашої пляшечки для води. Ми завжди прагнемо до поліпшення наших продуктів, і Ваші коментарі дуже важливі для нас.
Дякуємо Вам за придбання та бажаємо приємної експлуатації на довгий час!
- Валерія У***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Тримає тепло кілька годин, має естетичний вигляд
Представник постачальникаВалерія,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Костя Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
все ок, якщо не очікуєш тримання температури мільйон годин
- Переваги:
- компактність
Представник постачальникаКостя,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
Термос класний. І виглядає гарно і функцію свою виконує. Через 12 годин вода ще тепла, вже не гаряча, але менш з тим.
- Переваги:
- Лаконічний, гарний, добре тримає тепло
- Недоліки:
- поки не знайдені
Представник постачальникаВалерія,
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Хороша міцна пляшечка, для дитини супер, бо втомились від розбитих пластикових термосів.
- Переваги:
- Міцна, гарна, зручна щоб покласти в рюкзак в кишеньку для пляшки
Представник постачальникаОксана,
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Гарна пляшечка, міцна, надійна і виглядає естетично.
Представник постачальникаОксана ,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Бірюзовий
Дуже класний термос, об'єму як раз вистачає для школи. Температуру тримає дуже добре .
Представник постачальникаІрина,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Елена З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Отличный термос
- Переваги:
- Купила 2 шт, оба держат темпиратуру на морозе.
- Недоліки:
- Не нашла
Представник постачальникаЕлена,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Анжеліка К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Дуже класний та зручний
Представник постачальникаАнжеліка,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Рожевий
Гарний, поки нарікання не маємо
Представник постачальникаТетяна,
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Жовтий
Класний термос. Гарно тримає. Сину-підлітку сподобався
Представник постачальникаСветлана,
- ОленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Персиковий
Термос гарний, зручний і добре тримає тепло. Я задоволена.
- Переваги:
- Гарний, зручний і тримає тепло.
Бажаємо смачних і корисних напоїв.
- Дарья К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 450 мл. Колір: Лавандовий
Дуже классний
Рекомендую