- Аліна Л***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Бандаж добре фіксує зап'ясток, не обмежуючи рухів пальців. Матеріал еластичний, дихає, не натирає шкіру.
- Вероніка М***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Дуже зручний фіксатор для зап'ястка!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: StarLight
Підходить як на ліву, так і на праву руку. Ношу на роботі (комп'ютер+дрібна моторика)
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: StarLight
Щодо самого продавця нарікань не має. Все швидко. А сам товар - ну таке, це не бандаж і нічого він не фіксує (див. фото).
Доброго дня!
Дякуємо за Ваш відгук та окремо - за відмітку щодо швидкості обслуговування.
Хочемо уточнити, що дана модель є еластичним бандажем і призначена для помірної підтримки та стабілізації променево-зап’ясткового суглоба, а не для жорсткої іммобілізації. Рівень фіксації залежить від правильності підбору розміру та щільності фіксації липучки.
Якщо Вам потрібна більш жорстка фіксація (наприклад, після травм) - варто обирати моделі з ребрами жорсткості або металевими вставками.
У разі запитань або потреби в підборі - будемо раді допомогти.
Дякуємо за зворотний зв’язок!