- Михайло К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Працює швидко, зрозуміло.
Добрий день, Михайло!
Щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам надзвичайно приємно знати, що перекладач вам сподобався.
Будемо раді бачити вас знову у нашому магазині.
- Валерія Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Працює швидко та зручно, особливо виручає в реальних ситуаціях: у готелі, кафе, магазині. Голосовий переклад досить точний, співрозмовник мене розумів без проблем. Окремий плюс — офлайн-режим, який реально працює, коли немає інтернету Меню зрозуміле навіть без інструкції. Фото-переклад теж сподобався — навів камеру на текст, і одразу отримав переклад.
Вітаємо, Валерія)
Дуже вдячні за Ваш відгук!
Ваші слова надихають нас ставати кращими щодня.
- Емілія Р***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Функцій багато, і всі працюють без збоїв. Ідеальний інтелектуальний перекладач!
- Продавець ТехНестШоп
Щиро дякуємо за Ваш відгук!)
Нам дуже приємно чути, що Ви оцінили широкий функціонал та стабільну роботу пристрою. Ми прагнемо, щоб кожен користувач отримував максимально зручний та ефективний інструмент, тому такі слова — найкраща мотивація для нас!
Дякуємо за довіру та вибір нашого магазину. Бажаємо приємного користування й нових можливостей разом з Вашим інтелектуальним перекладачем!)
- Сергій С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Портативний і легкий, не відчувається в сумці. Кишеньковий формат — справжня зручність.
- Продавець ТехНестШоп
Щиро дякуємо за чудовий відгук!)
Раді, що Ви оцінили компактність та легкість пристрою — ми спеціально подбали про зручний кишеньковий формат, щоб його було комфортно брати із собою будь-куди.
Нехай він і надалі стане Вашим надійним помічником у поїздках та щоденному користуванні! Дякуємо за довіру)
- Анастасія К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Задоволена на всі 100%. Компактний, легкий, поміщається навіть у кишені. Дуже зручно спілкуватися з місцевими без інтернету.
- Переваги:
- ціна
- Продавець ТехНестШоп
Щиро дякуємо за ваш відгук!)
Нам надзвичайно приємно знати, що ви задоволені на всі 100% і оцінили компактність та легкість пристрою. Те, що він зручно поміщається навіть у кишені й допомагає спілкуватися без інтернету — саме те, для чого ми його створювали )
Дякуємо, що відзначили й приємну ціну. Користуйтеся із задоволенням і будемо раді бачити вас знову!
- Артурас С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Поки не знайшов недоліків, на даний час все подобається
- Переваги:
- Зручний, великий функціонал
- Недоліки:
- поки не знайшов
- Продавець ТехНестШоп
Доброго дня!
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно чути, що електронний перекладач вам сподобався та відповідає вашим очікуванням.
Ми раді, що ви оцінили зручність пристрою та його функціональність. Якщо з часом з’являться питання або зауваження — завжди будемо раді допомогти.
Бажаємо вам приємного користування і тільки позитивного досвіду з нашим товаром!
- Віктор М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Купив цей перекладач для робочих поїздок, і він виправдав всі очікування. Портативний, зручний, функціональний. Найбільше сподобалося, що можна перекладати без підключення до інтернету, і є можливість запису. Мови розпізнає без проблем, а вибір голосів додає зручності в користуванні. Ідеальний гаджет для бізнесу
- Продавець ТехНестШоп
Віктор, добридень! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Тарас З***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Крута річ! Корисна. Рекомендую всім, хто вивчає та працює з іноземними мовами.
- Продавець ТехНестШоп
Тарас, добридень! Дякуємо вам за теплий відгук. Дуже приємно, коли річ, що придбали у нас, приносить радість. Сподіваємося бачити вас серед наших постійних покупців. Дякуємо, що обрали наш магазин:)
- Ганна Р***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Я часто їжджу за кордон, і мати такого помічника дуже зручно. Він миттєво перекладає, а також розпізнає текст з фото. Зручно, що можна використовувати без Wi-Fi. Компактний, поміщається у будь-яку сумочку. Дуже задоволена покупкою
- Продавець ТехНестШоп
Ганна, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Петро В***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Пристрій компактний, переклади швидкі та точні. Голосовий переклад також відмінний. Сподіваємось, прослужить довго)
Петро, вітаємо)
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно знати, що ви задоволені компактністю пристрою та якістю перекладів. Швидкий і точний голосовий переклад — це дійсно великий плюс! Сподіваємось, він прослужить вам довго. Якщо будуть питання або ідеї, завжди раді вам допомогти!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Спілкування перейшло новий рівень) Дивовижний час!
Олег, вітаємо)
Щиро дякуємо за ваш позитив! Ваша вдячність — найкраща нагорода для нас)
- Іван Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Перевірив відразу в пункті видачі, англійську, німецьку, і т.д., переклад один в один за книгою. Дякую! Думаю, рік навчальний пройде весело!
- Продавець ТехНестШоп
Іван, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все як і хотів! Читаємо уважно інструкцію.
- Переваги:
- Працює
- Недоліки:
- Невиявив
- Продавець kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Працює. Э режим перекладу без підключення до інтернету.
- Продавець kidsDM
Раді, що вам сподобалося! Дякуємо за довіру та позитивний відгук.
- Ирина П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Дуже простий у використанні перекладач. Перекладає класно, навіть без підключення до інтернету. Дякую магазину за швидку та якісну доставку.
- Переваги:
- Швидкий та зручний
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець kidsDM
- Дмитрий Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Працює без інтернету, досить добре розпізнає розмовну мову, перекладає добре.
- Переваги:
- Автономність.
- Продавець kidsDM
Дякуємо за вибір нашого магазину! Ми щасливі, що товар відповідає вашим очікуванням. Бажаємо приємного користування!
- Володимир Ф***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Если честно бесполезная штука, с иностранцами общался переводит какую-то ересть перевод меню есть нюансы, чат gpt норм, камера отстой ней переводить вообще не возможно мыло, навестить сфокусироваться не возможно, сниму прикреплю видео с Ютуба именно камеру.
- Переваги:
- Чат gpt, мировое время
- Недоліки:
- Раздражающий звук при включении, постоянная ошибка при включении Выше перечислил.
- Продавець kidsDM
Ваша думка для нас дуже важлива! Дякуємо, що поділилися своїми враженнями.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
- Продавець kidsDM
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Класний перекладач! Переклад не тільки показує, а й озвучує дуже зручно в розмові. Навіть без інтернету працює на основних мовах, це великий плюс. Можна зберігати фрази які часто використовуєш, відкрив і сказав. Батарея тримає довго, заряджається швидко. Брав для поїздок, але думаю підійде і для навчання, і для роботи. Рекомендую!
- Переваги:
- працює без інтернету
- Олена П***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Якість збірки хороша, екран чутливий, інтерфейс зрозумілий. Фото переклад реально працює, текст на упаковках розпізнає швидко. Радує, що навіть китайську мову перекладає пристойно, а це вже рівень. Всі заявлені функції відповідають дійсності. Просто топ!
- Переваги:
- всі заявлені функції відповідають дійсності
- Недоліки:
- не побачила наразі
- Продавець kidsDM
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Прислали не ту модель T11 8 гб его цена 2199 гр
- Продавець kidsDM
Вибачте за незручності! Ми цінуємо вашу думку та обов’язково врахуємо зауваження, щоб покращити сервіс.
- Андріана М***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Нормальний переклад, доволі довго тримає і є різні види перекладання, як то кажуть на всі випадки життя. Продавця можу рекомендувати.
- Продавець kidsDM
Щиро дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Звертайтеся ще, ми завжди раді вам допомогти!
- Тарас Г***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Все ок, сподобалось.
- Переваги:
- Швидко перекладає.
- Недоліки:
- Немає.
- Продавець kidsDM
- Аліна К***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Це найкраща річ яку я коли небудь купляля. Поїхала у відпустку, мягко кажучи англійську знаю погано (мовчу за інші мови). Але цей перекладач просто врятував , захотілось даже відео відгук залишити). Все ідеально переклало ходила з ним як з телефоном. Це дуже цікавий досвід.Дякую продавцю,що врятували мою відпустку
- Переваги:
- Хороший звук, ідеальний переклад , зручний
- Продавець kidsDM
Аліно щиро дякуємо за ваш відгук та довіру! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Завжди готові вам допомогти, чекаєм вас знову)
- Іван Б***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Цензурно можу сказати так, я сам не вірив, що ця штучка за ці смішні гроші щось може, брав у відрядження до Китаю заздалегідь усе встановив, був там два тижні, майже як удома ходив із цим тапочком, жодної гривні не шкодую, що віддав за нього.
- Арсен Р***Відгук від покупця. Продавець: kidsDM
Часто буваю за кордоном з робочими поїздками і якщо з англійською проблем немає, то з іншими мовами є проблеми) А на телефоні не завжди є інтернет. Чесно кажучи трошки скептично ставився до таких пристроїв але вирішив попробувати. І що можу сказати, працює супер, перекладає швидко і подобається, що він перекладає зі смислом тому носіям зрозуміло, що як від них хочу(провіряв на англійській). Зручно ще те що не треба писати а можна просто надиктувати що хочеш перекласти. Короче пристрій за свої гроші топ.
- Переваги:
- Гарна якість
- Продавець kidsDM
Ми дуже цінуємо ваш відгук! Раді, що змогли виправдати ваші очікування. До нових зустрічей!