Сток. Розпродаж залишків до −60%

Відгуки покупців про Кабель ArmorStandart AT-C1D USB Type-C to 90-degree USB Type-C 100W 1,2m Black (ARM75870)

Код:  452071376
Оцінка користувачів 2.83/5
  • Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний

Купили два кабеля,роз'єм відривається та лишається в телефоні!

Переваги:
    Недоліки:
    Невдала конструкція роз'єму

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Зверніться, будь ласка, в сервісний центр. З більш детальною інформацією про гарантійне обслуговування Ви можете ознайомитися перейшовши за посиланням .

• Андрій Г***

Поламався через 2 місяці

Добрий день, Андрій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
      З повагою команда ArmorStandart.

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний

Наочний приклад того, як ARMORS SUPPORT вирішує питання зі своїм бракованим товаром

Доброго дня! Для вирішення вашого питання просимо звернутися в службу підтримки компанії: посиланняЗ повагою команда ArmorStandart.

• Сергій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний

Випав Г-образний конектор Type-C (виглядає так наче просто відкеївся). Кабель використовувався для зарядки телефонів близько 5 місяців.

Переваги:
    Швидка зарядка
    Недоліки:
    Ненадійний роз'єм

Добрий день, Сергій! Ми приносимо Вам наші вибачення за незручності. Зв'яжіться з відділом по роботі з гарантійним обслуговуванням - посилання
      З повагою команда ArmorStandart.

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний

Швидка зарядка та передача даних ,тканева оплітка , яка не дасть йому швидко зламатися. Брав у машину для заднього ряду сидінь, цікавило саме Г- підключення ,щоб пасажири не пошкодили кабель та роз'єм.

Переваги:
    Вітчизняне виробництво, якість, ціна

Доброго дня, Олена! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Борис
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Довжина: 1.2. Колір: Чорний

Випав конектор USB Type-C. Кабель був у використанні лише 2 місяці та застосовувався виключно для зарядки ноутбука. Добре, що не сталося короткого замикання.
    Розетка відмовилась приймати товар по гарантії на ремонт.
    Висновки робіть самі.

• Алексей С***

Гарний

Доброго дня, Олексій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою, команда ArmorStandart.