- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Це швейцарський ніж. Фсьо.
- Переваги:
- Можна різали сало, мотузки, консерви, картон та дерево
- Артем
Ахахахаха норм
- Иван Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Вікторінокси, як запальнички Крікєт, єдина проблема з ними - губляться, все інше - одні плюси.
- Переваги:
- Ціна \ якість.
- Недоліки:
- чорна глянцева поверхня ручки дуже швидко потерлася. Через тиждень у нього вигляд наче уже рік користуюся.
- ДмитрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Нож классный ,маленький, удобный , многофукциональный , качественный
- Недоліки:
- Пол дня стёба от жены , типа дорого , но хорошие вещи стоят того
- Андрей
За эти деньги женские туфли не купишь, которые вообще на один сезон )
- ВикторВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Особо писать и нечего. Это просто классная и надежная вещь. Купил себе и на подарок. Спасибо розетке, все быстро и качественно, упаковали в картонную коробочку с пузырчатой упаковкой, упаковка ножа осталась целая, не мятая.
- Переваги:
- Многофункциональный, компактный, надежный, хорошая заводская заточка.
- Недоліки:
- Быстро затираются красные накладки.
- Євген Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Одного разу я такий ніж забув з особистих речей викласти і його в мене конфіскували в аеропорті Сан Франциско. Повернути його не було жодних можливостей. Таке було враження, що втратив друга. Після прильоту в Україну, одразу замовив на Розетці такий самий. Ні краплі не шкода тих грошей за нього. Це предмет, що служить справно у самих різних ситуаціях і виручає постійно.
- Переваги:
- Крутий ніж, що завжди зі мною. Компактий, але має в наборі все, що необхідно щодня. Міцний, гострі ножі хорошої сталі. Чудова компоновка функцій, майже нічого зайвого. Виглядає на всі 100%. Я дуже задоволений цим предметом.
- Недоліки:
- Жодних
- Павел Л***
Єх, майже така сама історія у Каірі, але я зломав вилике лезо, і aviation безпека, сказала - нам він вже не треба....) Користувався ще 10років, і ось все, дивним чином загубився,:( замовив новий, подивимось як він зараз!
- Володимир Щ***
Потрапив у аналогічну ситуацію, тільки з дешевшим аналогом - був змушений викинути в аеропорту - як ножем по серцю.
Якщо дозволяє час, можна швиденько заплатити за багаж - туди можна брати гострі предмети та рідини. - Гоша В***
Мой брат попал в такую же ситуацию. Нож Huntsman от Викторинокс лежал в рюкзаке и на интраскопе его обнаружили и заставили выбросить. Брат не переживал поскольку у него было таких 2 ножа, а мне эта ситуация как ножом в сердце, поскольку мне очень нравятся складные ножи. Когда мне предстоит полёт в самолёте то мне очень трудно расставаться на время с моим железным другом, но однажды во время первого перелета в Египет у меня конфисковали нож-карту, теперь после этого случая я все ножи отправляю в багаж. Викторинокс ниразу не отбирали
- РомаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Отличнейший нож! Настоящее швейцарское качество и скрупулезность. Не нашел к чему придраться. А нож - он и офисный, и для вылазок, и походный, и городской на каждый день.
В принципе, кроме него нужен только один большой ломик с фиксированным лезвием, для кухни и сложных ковыряний.
Это настоящая "прививка от ножемании" :)- Переваги:
- Острый из коробки. Долго не теряет заточку, хоть сталь и "аналог 420". Пила - супер. Ножницы отличные - был удивлен. Коротким лезвием очень удобно строгать. Пинцет пригодился пару раз.
- Недоліки:
- Нет фиксатора консервной открывалки -маленькой отвертки.
- Иван И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Класний мультитул! Ножі гострі з коробки, все відкривається та закривається чітко та без люфтів. Якісна збірка. Єдине, що трішки здивувало, так це те, що пилка тонше ножа і тому вона трохи гнучка. Але можливо так і повинно бути. Вважаю, що за за такі гроші це вигідна покупка.
- Переваги:
- Бренд. Збірка. Країна походження
- Їжак Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Ніж гострий, Як і його комплектація. ( випадково був перевірений на пальці) зручний, не дуже важкий, компактний. ( Купувався на подарунок)
- Переваги:
- Компактний, зручний, не дуже важкий, є багато всього)
- Володимир Щ***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Кілька місяців ним користуюсь - отримав у подарунок.
- Пиляє навіть свіже дерево,
- чудово свердлить дірки (лезо із отвором),
- гак знадобився для переноски в'язанки дрів,
- ножиці ріжуть нігті краще за манікюрні,
- пінцетом виймав скалку з пальця, волосину також можна висмикнути,
- вражаюче гостре лезо.
ПС: при використанні подовженої пилки на палиці будьте обережні: ретельно зафіксуйте ніж паралельно палиці, інакше ризикуєте зламати пилку.- Переваги:
- Найгостріше лезо, яким користувався, неперевершена якість
- Недоліки:
- Класична пластикова накладка легко дряпається.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Сколькими ножами ни пытался пользоваться, всегда возвращаюсь к Victorinox. Удобный, функциональный, качественный нож.
- Павел Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Все, гарно ! Сервіс, товар ,все Супер !
- Переваги:
- Дуже гарна річ, дякую.
- Недоліки:
- Можливо, мені так здалося ,але в ножицях великий люфт, у попередньому такого не було. Подивимось далі, чи є це недоліком.Але загалом ,Супер.Дякую.
- Кристина П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Прекрасный подарок получился, моему мужу очень понравился. Victorinox делают прекрасные часы и ножи. Вещь полезная и нужная, пригодится на все случаи жизни. Меня особенно поразила острота лезвий, они просто хирургически
острые.- Переваги:
- Превосходное швейцарское качество - сборка, материалы и заточка лезвий, всё на высочайшем уровне
- Недоліки:
- Не найдено
- Гоша В***
Причем очень долго остаются острыми. У меня не эта модель но такого же формата. Я им пользовался не часто но были моменты, так я вам скажу так что за 11 лет что он у меня, лезвие всё также острое, а маленький клинок так вообще как бритва и всё также кроме открывалки для бутылок всё щёлкает при закрываннии инструментов ножа.
- АлександрВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Выглядит прочным, инструменты не люфтят.
Первым делом протестировал пилу - с бруском 50 мм справился за минуту с минимумом усилий. Заточка ножей очень хорошая, как для мультитула, в принципе любой желающий может заточить до остроты бритвы (ютуб в помощь). Очень острые ножницы - бумагу режут на лету.
И да, два полезных секрета из ютуба для данной модели:
1. В основании штопора есть дырочка, отлично подходит для булавки
2. В пинцет можно засунуть иглу и таким совместным способ вставить обратно- Переваги:
- есть основные полезные инструменты, хорошая заточка режущих поверхностей, небольшой размер, удобно держать в руке
- Недоліки:
- глянцевые боковые панели, немного скользкие и маркие
- weber515sis И***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Дуже якісний ніж, вже третій день не можу налюбуватись!!! До нього був китайський у 10 раз дешевший, але мабуть і у раз 100 гірший - НЕБО І ЗЕМЛЯ!)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Якісна річ. Беру з собою завжди у дорогу і вже не раз була нагода скористатися:порізати щось або відкрити. Трохи затерся глянець, тому бажано купувати чохол.
- Володимир Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Замовляв на подарунок, тому не можу написати розгорнутий відгук. Однак під час розпакування оцінив масивність інструмента - він не важкий, але відчувається, що для нього використали хороший метал нормальної товщини. Дефектів при розпакуванні не виявив. Усі інструменти розкладаються і фіксуються впевнено, але так як швейцарський ніж новий, то рухи відбуваються дуже туго.
- Андрей Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Шикарный нож, качество на высоте, куча полезных инструментов, буду теперь всегда носить с собой
- Переваги:
- Сталь, качество, острота, набор инструментов, размер, внешний вид
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Советую однозначно!
По набору инструментов лично для меня подходит идеально! Кто сомневается по поводу функциональности крюка, то посмотрите англоязычный ЮТ как можно использовать крюк.- Переваги:
- Качество сборки, материалов, заточки
- Недоліки:
- Цена, но это же Швейцария
- Мария Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Подарила супругу чудо нож на новый год, как один с аксессуаров к комплекту путешественнику. Все сделано качественно, нож и ножницы острые+ все открывается нормально, зубами вытаскивать не нужно. Вижела, что некоторые модели шли с чехлом- это было б еще круче)
- Переваги:
- Качественный, много функций
- Недоліки:
- Без чехла(
- Евгений Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Самая идеальная комплектация ножа ,сейчас 28 мая 20 года и я постоянно им пользуюсь ,это нож на каждый день
- Переваги:
- Комплектация инструмента
- Володимир В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Ніж супер. Якість на висоті!
- Переваги:
- Швейцарська якість
- Недоліки:
- Поки не замітив
- Денис 0***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Рекомендую! Оптимальный вариант для повседневных ситуаций.
- Переваги:
- Качественная сталь, разно-полезные лезвия)
- Недоліки:
- Нет(для своего применения)
- Бодруг А***Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Нож добротный, минусов не замечено. Защелкивается как и положено со звуком. Открывается тажеловато, но не слишком. Маленький, компактный как и хотел.
- Алексей
Пользуюсь уже больше года. Мультитул отличный, выручал не раз. Ножницами пользуюсь чаще всего, открывашка, штопор, ножи - все до сих пор острое. Отличный мультитул.
- Оксана Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Нож крутой, но упаковали плохо. Брала на подарок, неприятно вышло!
- Переваги:
- Фирма
- Недоліки:
- Плохо упаковали, но нож все равно крутой
Эксперт RozetkaДобрый день, Оксана! Приносим свои извинения за причиненные неудобства. Спасибо за предоставленную информацию. Мы примем меры для улучшения качества работы нашего магазина и недопущения подобных ситуаций в будущем.
- Ярослав Ж***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Ніж якісний, під час першого відкривання навіть встиг порізатись))
- Юрій К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Крутий ніж! Якість супер! Дякую.
- Переваги:
- Швейцарія - якість
- Вячеслав Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Що тут скажеш, якість !
- Кирилл Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Отличный инструмент, за года не потерял своё имя. Только пока новый очень уж тугой.
- Переваги:
- Качество, функциональность.
- Юлия Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Покупала на подарок брату. Пришол очень быстро, благодарю Розетку Ещё не подарила, но мне лично понравился, хотя я не особо разбираюсь в этих вещах, но по виду очень надёжный, крепкий, увесистый.
- Переваги:
- Классный, качественный
- ИгорьВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Ощущения - супер!
Появится модель Hercules - тоже планирую приобрести.- Переваги:
- Компактен и функционален. Красавец.
- Недоліки:
- Пока не вижу.
- Dmytro
Коллега!
Вчера купил именно Геркулеса - впечатления сугубо положительные! Рекомендую, даже жалею, что раньше считал солдатскую серию чересчур массивной.
- Сергей Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Первый Викс мой. Все очень понравилось острые лезвия с коробки все. Ножницы топ,думал будет хуже, но зря, удобные .
- Переваги:
- Взял в руку и уже понравился. Начал знакомится с ножами и другими его инструментами, понравился ещё больше.
- Недоліки:
- Нет. Цена норм за него, кому дорого берите себе китайца. Я бы снял немного фаски с тыльной стороны на металле. Там где нет почти инструментов они немного остры. Хотя я думаю это не помешает при ношени
- Ілля Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Купую вже 3 ніж такої моделі, цього разу на подарунок. Якісний ніж з хорошим функціоналом.
- Переваги:
- Якісний швейцарський ніж який має хороший набір інструментів
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Дуже корисна річ на всі випадки життя, все якісно зроблено
- Переваги:
- Практичність, якість
- Евгений Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Очень удачная модель идиси ножа .
- Переваги:
- Хороший набор инструментов
- Недоліки:
- Не обнаружил
- Тимур Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
- Переваги:
- Victorinox
- Недоліки:
- Крючок невозможно вытащить, не сломав ноготь
- taras83Продавець: Rozetka. Колір: Червоний
Ніж просто супер. Купував собі його 17 років тому разом з шкіряним чохлом. Працює все ідеально. З роками тільки плашка люфтить. Функціонал все те що треба.
- Переваги:
- Розмір. Функціонал. Якість.
- Недоліки:
- Немає.