Відгуки покупців про Гірлянда на Хелловін "Павутина", фіолетовий колір, 120 см, 8 режимів світіння, USB + декоративний павук 25 см в подарунок (010078)
- БогданаВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Фіолетовий
Чудова гірлянда
- Чесніша М***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Фіолетовий
Працює справно, все чудово, павучок додає настрою.
- АнтонВідгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Фіолетовий
вайбова гiрлянда
- Продавець DimTime
Пане Антоне, дякуємо за ваш відгук!
Раді, що гірлянда створила для вас потрібний вайб, нехай свято буде яскравим та атмосферним!
- Ірина У***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Фіолетовий
Гарні враження від павутинки і павучка, викликає позитивні емоції, дякую за оперативність оброблення замовлення і доставку!
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Фіолетовий
Гарна якість, круто виглядає, ще й прикольний пухнастий павучок йшов разом з гірляндою)) Дякую, все працює, все чудово!
- Продавець DimTime
Пані Юліє, дякуємо за такий чудовий та позитивний відгук! Нам неймовірно приємно, що ви оцінили і гірлянду, і нашого пухнастого павучка :)
Бажаємо вам атмосферного Хелловіну!
- Антон К***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Жовтогарячий
- Недоліки:
- Продавець DimTime
Доброго дня, пане Антоне!
Щиро дякуємо вам за високу оцінку та чудове фото. Ми дуже раді, що ви задоволені гірляндою.
Бажаємо вам веселого Хелловіну!
- Ирина М***Відгук від покупця. Продавець: DimTime. Колір світіння: Фіолетовий
Потрясающий аксессуар для атмосферы Хеллоуина!)Если вы любите этот праздник осени и потустороннего мира,то эта паутина прекрасно подчеркнёт эту мистическую ауру)
Спасибо большое продавцу!)- Переваги:
- Работает от USB, много режимов свечения,можно подключать к адаптеру питания или к павербэнку
- Недоліки:
- Продавець DimTime
Пані Ірино, Ваші слова – це найкращий комплімент!
Щиро дякуємо за такий атмосферний опис, нам дуже приємно, що гірлянда допомогла створити саме ту містичну ауру Хелловіну, на яку Ви розраховували
Ви абсолютно вірно відзначили ключову перевагу: універсальне живлення від USB/павербанку, що робить гірлянду максимально зручною для створення атмосфери будь-де.
Дякуємо за високу оцінку та бажаємо Вам яскравих свят!