Картка Rozetka

Відгуки покупців про Кабель швидкої зарядки для Xiaomi 120W 90W 67W 33W Mi Turbo Charge USB Type-C 6A 2м, в обплетінні, Чорний

Оцінка користувачів 4.92/5
  • Максим Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Спасибо большое очень приятно удивлен кабель реаль выдает заявление велечезне дякую

Переваги:
    Длинна
    Недоліки:
    Поки нема
    • Продавець  VseProVse

Ми раді що вам сподобався придбаний товар та обслуговування в нашому магазині, чекаємо на наступну зустріч. Дякуємо за відгук!

• Максим М***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

красота, 67W MAX з відсотками на POCO X5 Pro 5G, заряджає помітно швидше Turbo Charge. Все чотко!

Переваги:
    2 метри, чорний, max зарядка, обмотка, дизайн

• Віктор
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Дійсно кабель видає 120 ват 6 ампер, маю Xiaomi 12t pro то в р-н 30 хв заряджає 0-100

• Михайло А***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Зручний, комфортне плетіння, максимальна швидкість на Xiaomi

• Сергій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Шукав по багатьох магазинах кабель даного формату, щоб і довжина була 2м і щоб підтримувалася 120W/6A, ще й USB Type-A до USB Type-C. Знаходив тільки USB Type-C до Type-C. Продавці говорили що таких немає і навряд чи можна знайти. На Розетці також довго шукав (включно з використанням ШІ, який не давав ніяких підходящих варіантів, аж поки носом не тикнув в данний товар). Покупкою повністю задоволений, нарікань поки ніяких немає. Продавець відправив наступного дня після замовлення.

Переваги:
    Довжина, обплетіння, підтримка всіх зазначених режимів заряджання.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  VseProVse

• Костянтин Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Вже користуюсь довгий час! Дуже гарна якість!

• Народ

Норм

• Павло
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Якісний кабель. Турбо зарядку га 67W підтримує.

• Віктор Г***

Все дужче добре
    По якості та все відповідає опису товара

Переваги:
    Швидка зарядка 120w
    Недоліки:
    Не має
    • Продавець  VseProVse

• Назар Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

довго шукав саме кабель в опльотці тканевий, щоб був з швидкою зарядкою Сяомі Турбо Чардж з сотими після запятої, дуже гарний кабель, гнучкий, а не як комплектний деревяний, довижина 2м саме те що потрібно, короче супер, продавець теж супер, швидко відправив

Переваги:
    супер швидка зарядка на сяомі, ціна
    Недоліки:
    нема
    • Продавець  VseProVse

• Анастасия Н***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Швидко почав глючити і заряджає з перебоями, хоча постіно на одному місці

• Олександр
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Очень странный кабель, если двигать телефон во время зарядки то временами начинается обычная зарядка вместо быстрой, возможно это связано с плохой конструкцией входа, не советую

• Продавець  VseProVse

Як правило це буває коли порт смартфона забитий, раджу почистити, сам тільки таким кабелем користуюсь для зарядки Сяомі та айфон 15, всім раджу, дякуємо за відгук

• Сергій К***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

заряджає Xiaomi 14 швидкою зарядкою 90Вт, довжина 2м це Супер, ціна, в опльотці чорний та ще з ТурбоЧардж - супер, передача даних через ПК є, швидко відправили!

Переваги:
    заряджає Xiaomi 14 швидкою зарядкою 90Вт, довжина 2м, ціна
    Недоліки:
    за таку ціну нема
    • Продавець  VseProVse

• Іван П***
    Відгук від покупця. Продавець: VseProVse

Товар хорошої якості, заряджає як оригінал)))

Переваги:
    Ціна-якість
    Недоліки:
    Відсутні
    • Продавець  VseProVse