Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Висока підлогова підставка для рослин Bashta Light, стійка для квітів з підсвічуванням 3-ма LED фітолампами повного спектру

Оцінка користувачів 4.5/5
на основі 4 відгуки
  • Тетяна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Птичий дворик

Дуже гарне підставка для рослин. Збирається легко, але полички це справжній геморой! Встановила її на підвіконня бо так мені зручніше. Вона міцна і не хитається це приємно вразило мене. Самі полички трохи прогинаються під горшиками, але цю проблему я вирішила підклавши бамбукові палички. Тепер моїм квітам вистачає місця і достатньо світла. Дякую виробнику за якісний товар і швидку доставку.

Переваги:
    Якість, міцність, багато світла.
    Недоліки:
    Не знайшла.
  • Олена С***
    Відгук від покупця. Продавець: Птичий дворик

купила поличку влітку, як місце для орхідей. маленькі та середнього розміру рослини чудово там розміщуються. плюс підсвітка їм підходить. у мене орхи живуть в корі пластикових горщиках, тому вони легенькі та добре сковзаються по поличках. якби горщики були керамічні, такої проблеми не було б. проблему можна вирішити легко парою ниток, дротиком, малярною стрічкою.
    власне каркас , та електрику зібрала легко за десяток хвилин, а ось щоб присобачити полички до каркасу довелось переглянути відеоурок, бо ніби все по вигляду зрозуміло, але саме як причепити кріплення - непонятно, бо просто так воно в пази лізти не хоче . плюс, щоб приєднати кріплення до полички треба прикласти зусиль. зате потім тримаються на каркасі добре. свою квіти я досить часто оприскую, проте на електрику це не впливає. тому на днях купила вже другу підставку. та зібралась ще швидше.

Переваги:
    використовую як підсвітку для орх. їм подобається.
    Недоліки:
    полички досить слизькі
  • Ілля П***
    Відгук від покупця. Продавець: Птичий дворик

За свою ціну наче непогано, каркас хороший, але самі полички резинові і як на мене погані. В них було дуже важко вставити кріплення, але при цьому після збірки ці кріплення можуть вислизати.
    2 з трьох ламп не закріпились, у них кріплення ширші ніж треба, тільки одна лампа закріпилась. (Різні радіуси у кріплень).

Переваги:
    Стоїть, світить
    Недоліки:
    Самі полички резинові, вислизають із кріплень, не всі лампи кріпляться
    • Продавець  Птичий дворик

Доброго дня. Полички виготовлені мають хорошу гнучкість, за рахунок "сотової структури", але вони виготовлені не з резини, а з поліпропіленового пластику (ми виробники), який має хорошу щільність та міцність. Ці полиці було спеціально розроблено для наших підставок, якщо кріплення вислизають після збірки, потрібно зняти полиці і покласти всю підставку на підлогу та добре продавити всі "з'єднання" (де трубка входить у пластикові фітинги) - доклавши достатньо, але не дуже багато зусиль! Так потрібно продавити всі з'єднання полиці, тоді трубки стануть на свої місця - таким чином полички будуть фіксуватись добре (розмір каркаса стане правильним), самі кріплення вставляються щільно та туго, щоб поличка фіксувалась до каркасу міцто та не відпадала. Також, кріплення для ламп зйомні та кріпляться на будь яку довжини лампи, тому поки не можемо зрозуміти, що у вас не вийшло з ници кріпленнями (вони соваються ширше і вужче). Напишіть нам у ПП або наберіть за номером вказаним у накладій, щоб уточнити по кріплення, якщо потрібно ми відправимо додаткові за наш рахунок. Дякуємо за відгук та гарного вам дня!

• Ілля

Добрий день, дякую за відповідь!
      Каркас нормально зібрався, а я кажу про кріплення маленькі, які треба спочатку вставити в оці сотові полички. Це зробити було досить важко.
      На лампі ось ці кріплення не можна защолкнути на трубі, тому що кріплення більше ніж труба, але не на всіх лампах. Тобто там детальки трохи різні, не в силі справа. Я закріпив стяжками, зараз стоїть і мене все влаштовує.

• Елена Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Птичий дворик

Подставка отличная, хорошо вписалась в интерьер, собирается легко, цветы довольны. Спасибо