- Шмат І***Відгук від покупця. Продавець: Equipsport. Розмір: №6
Мяч оригинальный, после небольшого сноса идеальный зацеп, удобный дриббл.
Мяч размера 6, но имеет вес мяча с размером 7, что очень хорошо - Олексій Л***Відгук від покупця. Продавець: Box2Box. Колір: Yellow. Розмір: №6
Хороший и удобный и приятный, но пыль и песок очень быстро прилипают и вбиваются в поры
- Дмитро Т***Відгук від покупця. Продавець: Box2Box. Колір: Yellow. Розмір: №6
Чудовий мʼяч, рекомендую
- Переваги:
- Суцільні
- Недоліки:
- Не виявив
- Іван Ч***Відгук від покупця. Продавець: Vishniashop. Колір: Yellow. Розмір: №6
- Продавець Vishniashop
дякуємо
- Анастасия К***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Мʼяч супер, дуже подобається, купите не пожалкуєте )
- Олег К***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
- Переваги:
- Не стераеться
- Недоліки:
- I /
- Іван К***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Мʼяч класний, оригінальний
- Переваги:
- Все
- Максим Р***Відгук від покупця. Продавець: Pixel. Розмір: №6
Мяч топовый
- Андрей Г***Відгук від покупця. Продавець: Комора GalaBall. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Мяч очень качественный и классный , по материалу и качеству именно то чего Я и хотел , доставка очень быстрая мне пришел за сутки! Мяч действительно как будто прилипает к руке , все швы очень ровные надписи и маркировка меча также четкие и ровные! Очень доволен покупкой!
- Гість
Він оригінальний?
- Олексій Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Професійний та зручний м'яч
- Вадим Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Все гаразд. Все влаштовує. Ціна нормальна
- Дмитро Д***Відгук від покупця. Продавець: Mamba24Ever. Розмір: №6
Все супер, швидко зв'язались та відправили. М'яч дійсно дуже зручний в руці. Незвично з 6 розміром, але зручно тримати.
- Переваги:
- Ціпкий м'яч
- Данило Г***Відгук від покупця. Продавець: Football_4_All. Розмір: №6
Мяч оригинальный, качество супер. Рекомендую
- Переваги:
- Оригинал
- Недоліки:
- Доставка заняла 4 дня(потому,что заказал на отделение РОЗЕТКИ,не через НП
- Антон А***Відгук від покупця. Продавець: Football_4_All. Розмір: №6
Продавець, швидко відправив моє замовлення. Мяч та понелі дуже якісні. Рекомендую.
- Переваги:
- Якість панелей
- Євгеній Б***Відгук від покупця. Продавець: Football_4_All. Розмір: №6
М'яч супер. Дякую продавцю, м'яч прийшов швидко
- Оксана З***Відгук від покупця. Продавець: Football_4_All. Розмір: №6
М'яч якісно виготовлений без нюансів та зауважень. Продавець виконав замовлення швидко, дякую.
- Переваги:
- Ціна - якість
- Недоліки:
- Не знайшла
- Євгеній К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Не буду говорити що мʼяч 100% оригінал.
Скажімо так! Відскок у мʼяча дуже на високому рівні. Точно краще, ніж у мʼячів NIKE. (Я за рік поклав 2 мʼячі знаю про що кажу). Обшивка дуже приємна тактильно, мʼячик не висковзує коли руки спітніли.
Із недоліків можу відмітити тільки слабкий парінт. Якщо граєте на жорсткому полі злізе швидко.
І постачальник дає всього 6 місяців гарантії. За такі гроші це - «злочин»!!!- Переваги:
- Вікскок / покриття мʼяча.
- Недоліки:
- Прінт / термін гарантії всього 6 місяців
- Евгений П***Відгук від покупця. Продавець: All4Sport. Розмір: №6
Все приехало очень быстро и все хорошо, но в мячике брак. Такое вообще бывает? Ниппель внутри
- Продавець All4Sport
Добрый день. Такое бывает но очень редко, обычный фабричный брак замена делается без проблем.
- Павло С***Відгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
- Продавець ProBasket
Дякуємо Вам за покупку та відгук, Павло! Наші найкращі побажання!
- МаксимВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
М'яч чудовий. Гарно прилягає до рук. З другої спроби зробив данк. Тепер не хочеться брати в руки жоден інший м'яч.
- Переваги:
- Відмінно фіксується в руках
- Продавець ProBasket
Дякуємо за покупку та відгук, Олег! Наші найкращі побажання та завжди до Ваших послуг!)
- Максим С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
- николайВідгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Хороший сервис, быстрая доставка, качественный мяч))))
- Продавець ProBasket
Дякуємо за покупку та відгук! Наші найкращі побажання та завжди до Ваших послуг!
- Кирилл П***Відгук від покупця. Продавець: Mamba24Ever. Розмір: №6
Магазин любезно предложил заменить брак за свой счет.
- Переваги:
- Пока нет
- Недоліки:
- Попался брак в склейке
- Влад Н***
Ну как мячик?
- Кирилл П***Відгук від покупця. Продавець: Mamba24Ever. Розмір: №6
Заказал этот мяч в магазине Mamba24ever. Получил мяч . Внутри неоригинальной коробки .
Мяч Wilson с кривой проклейкой швов, в паре мест швы вообще не в стык, либо разошлись- Переваги:
- Недоліки:
- Мяч без оригинальной коробки, расклеен по шву.
- Продавець Mamba24Ever
Здравствуйте, бренд Wilson уже пару лет эти мячи не поставляет в брендированных коробках. Та коробка что была Вам выслана, была оплачена нами, в коробке доставлять мячи безопаснее! Менеджер не досмотрел при отправке, обязательно Вам бесплатно заменим мяч!
- Виталий П***
Мяч выдержал сезон?
- Галина П***Відгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Миттєвий сервіс, передзвонили одразу, спілкувалися ввічливо і намагались зекономити мої гроші - турбота - це дуже приємно. Сам товар виглядає навіть гарніше, ніж на фото, дуже яскравий насичений колір. Гарне зчеплення з рукою, оригінальна рифлена поверхня. Це було на подарунок, тому не знаю як буде у грі, але ті, хто розбираються, сказали, що це один з найкращих м'ячів для вулиці.
- Переваги:
- Колір, що піднімає настрій і викликає бажання зіграти у тих, хто ніколи не відчував інтересу до баскетболу. Цікава рифлена поверхня.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- Продавець ProBasket
Дякуємо Вам за покупку та відгук, Галина! Дуже приємно, що Ви задоволені і покупкою, і сервісом. Цей - це дійсно бестселлер. Наші найкращі побажання та завжди до Ваших послуг!
- Слепой М***Відгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Доставили быстро!!! Качество опровдало ожидание.
- ProBasket
Дякуємо за відгук і покупку , Марк! Наші найкращі побажання!
- Николай Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Как удостовериться что мяч оригинал?
- Олег
Розетка других не продает...
- Nix
Картинка по крайней мере с офф сайтом не совпадает
- Олег
Вот фото с оф. сайта посилання
В чем отличия Вы нашли? Немного другой ракурс -да, но ничего существенного я не увидел.
- Егор С***Відгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Все круто, доставили быстрее некуда, спасибо!
- Переваги:
- максимум
- ProBasket
Спасибо Вам за покупку и отзыв, Егор! Наши наилучшие пожелания и зажигательного баскета!
- Сущик О***Відгук від покупця. Продавець: ProBasket. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Прийняли заказ через пів години, м'яч приїхав на наступний день, попросив щоб його надули, в подарунок поклали голку)))
Оригінал- Переваги:
- Приємний матеріал, не сушить шкіру рук, зручний, стрибучий, гарне щеплення
- ProBasket
Вдячні і за замовлення, і за відгук, Олександр! Наші найкращі побажання та завжди до Ваших послуг! ProBasket ;)
- Вадим Д***
привет! на улице играл этим мячем?
- Kostia C***Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Когда будет в наличии ждуууу
- Эксперт R***
Добрый день! Спасибо за обращение. К сожалению, информация о том, когда товар будет в наличии отсутствует. Вы можете воспользоваться кнопкой "Сообщить, когда появится", как только товар будет доступен к покупке на сайте, Вам придет уведомление на электронный адрес. Приносим извинения за неудобства.
- ОрестПродавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Коли буде в наявності?
- Томенко М***
Підписуйтесь на конверт - повідомте, коли з'явиться.
- Danylo D***Продавець: Rozetka. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №6
Коли м'яч буде в наявності?