Картка Rozetka

Відгуки покупців про Портативний кемпінговий LED ліхтар на літієвому акумуляторі 9900мАч (тепле світло) зелений

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 53 відгуки
  • Володимир Б***

• Леся
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Лампа спадобалась. включала разів 5, поки що не розрядилась. Світить досить яскраво в середньому режимі.
    Приємна дрібниця: виключаться одним кліком із будь-якого режиму.

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Чудова лампа, має декілька режимів освітлення, гачок і магніт для кріплення

• Максим Ч***

• Людмила С***

Дякую за товар. Працює добре. Продавцю оцінка - відмінно

• Анастасія Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Чудова лампа, світить довго.

• Богдан Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Гарна лампа. Приємне тепле світло. Заряджаємо раз на кілька днів.

• Костянтин С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Попросили написать отзыв сами)
    Где то читал отзыв,что когда горит лампа,то потихонечку светит слабее и слабее. Это факт! Нужно постоянно выкл/вкл,чтобы заново горело ярче.
    Это неудобно.
    Плюс с каждым разом слабее и слабее
    Не знаю по заявленным часам работы,но если она и догорит до них,то будет лампадка на последнем вздохе.
    Итого: сказать,что плохая - не могу,
    Сказать,что я прям в востроге - тоже не могу.
    Цена,как по мне завышена для такого качества.
    Что то среднее. Уж извиняйте

Переваги:
    Светии
    Недоліки:
    Быстро тускнеет
  • Юлія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Ліхтар чудовий, можливо використовувати як фару, щоб забезпечити освітлення для кімнати 17 кв.м, а можливо створити більш камерне освітлення. Можливість підвісити куди завгодно створює відчуття вільних рук. Наскільки вистачає не можу сказати (точно на 5 г.), оскільки не вдалось нагоди розрядити його повністю.

Переваги:
    Тепле світло, регулювання яскравості, інсталяція, ємність акумулятора
    Недоліки:
    Невідомо
  • Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Брала два ліхтарі, світять дуже гарно.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Ліхтар чудовий!Кімната в 18 м.кв освітлює добре.На практиці ліхтар працював 6 годин,розрядився на 2 відділення.Заряджається повність години за три.
    Думаю візьму ще один.
    Дякую за швидку відправку!

Переваги:
    Довго тримає заряд
  • Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Гарний ліхтар, тільки не помітив що тепле світло.
    Заряджається досить довго

Переваги:
    Світить гарно, міцний магніт
    Недоліки:
    Довго заряджається
  • Ксенія

Думаю схожий можна купити в 2 рази дешевше
    Другий такий би не брала

Переваги:
    3 режими, приємне світло
    Недоліки:
    На високій яскравості тримається до 1 години далі знижує яскравість. Дорогий
    • Продавець  Smartodshop

Вітаємо, коли будете купувати такий самий і в 2 раза дешевше скажіть нам, ми теж купимо. Дякую!

• СВІТЛАНА
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Дуже гарний фонарь, під час відключень спасає. На середньому режимі добре освітлює кімнату, ще ні разу не вдалось посадити батарею повністю. Світло тепле, приємне. Достатньо, щоб читати, готувати на кухні та займатись будь-якими справами

• Олександр М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Прочитав коменти, по користувався і вирішив і сам написати відгук. Не міряв 9900 чи 7000, але використовував на першому і другому положенні. Зазвичай використовується на кухні, але і брав на вулицю - робив шашлики при -10))). Протримався в умовах нашого блекауту (Дніпро) три доби. Кому не подобається цей за 1400, то можете купити за 1700-3000грн з батареєю 7200. Не певний, що буде світити довше. Викладаю фото як тримається на холодильнику 3 режим, а після три різних режими.

Переваги:
    Тривалість роботи, магніт, крючок, швидка доставка
    Недоліки:
    Поки не знайшов
  • Вадим С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Заявлено 9900 мА. Реальні 7014 мА.

Переваги:
    Яскраво світить.
    Недоліки:
    Батарея не відповідає ємності. Постійно зменшується яскравість.
  • Петро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Придбав ліхтар, тому що в характеристиках на сайті вказано, що ємність акумулятора
    9900 мА·год. Але ні на ліхтарі, ні на упаковці ні в інструкції такого показника не зазначено.
    Дійсноє є 3 режима. Але навіть самий "яскравий" дає мало світла, до того ж десь за годину-дві значно зменшило яскравість.
    Марно витрачені кошти

Переваги:
    відсутні
    Недоліки:
    Магніт - тримає погано ліхтар. Освітлення - не яскраве навіть при повному заряді. Погано тримає заряд
    • Продавець  Smartodshop

Вітаємо, давайте розбиратися
      1. Ємніть акумулятора вказана виробником по моделі ліхтаря. І це нормальна практика, коли ємність не вказана на товарі, чи в інструкції. За приклад можна взяти любу техніку Apple
      2. Погано тримає магніт? Ліхтар відпадає, не тримається? Магніта вистачає прикріпити ліхтар на любий кусочок заліза і він не відпаде, якщо силою його не зняти, а на більшого магніта і не треба.
      3. Погано тримає заряд? Скільки світив ліхтар від повної зарядки ( якщо його хтось повністю заряджав ) до повної розрядки? Термін роботи ліхтаря вказан в описі.
      4. Так це не проектор, але 60 світлодіодів дуже не погано світять, це можна подивитися навідь в фотографіях у відгуках.

• Игорь
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Купував таких 2 штуки ще в літку 2024, тому покористувавшись. можу написати чесний відгук. Вцілому гарні. Зручний у користуванні. Є гачок та магніт. Непогана ємність. Хороша яскравість на першому та другому режимі, але вони обидва однаково поступово самі скидають яскравість на протязі 1 години після включення і десь через години півтори помічаєш, що ліхтар світить у 2 рази тускніше. Після перезавантаження ситуація виправляється, але все повторюється. Спачатку яскраво, через годину-пітори на яскравому режимі світить як на середньому, а на середньому ближче до мінімального. За рахунок цього і тримають довго. На середньому 8 годин, на яскравому 6. Мабуть в ньому контролер сам обмежує силу струму та напругу для захисту світлодіодів від перегріву, або акуми з часом самі "просідають" і просто не здатні видавати постійний струм та напругу на увесь час роботи ліхтарів. Це відбувається навіть при повному заряді і різній темературі, хоч +10, хоч +25. В кімнаті звісно не темно, але ці скидання яскравості трішки дратують. Користуюся періодично, при зберіганні акуми розрядженіми не тримаю, на 100% зарядженими теж, в 0 не висаджував ніколи.

Переваги:
    Ємність, яскравість, магніт, гачок, зручний формфактор, індикатор заряду.
    Недоліки:
    Поступово скидає яскравість через годину роботи на яскравому та середьному режимі.
  • Андрій
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Світить гарно! Магніт тримає чудово! Під час вимкнення світла те що треба !

Переваги:
    Можна підвісити на гачок, є магніт, декілька режимів
    Недоліки:
    Не має
  • Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Чудовий ліхтар. Добре освітлює приміщення, довго тримає заряд. Декілька режимів освітлення. При нагоду куплю ще раз. Дякую продавцю за товар та швидку доставку.

• Оксана В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Лампа чудова, все як обіцяно. Не пожалкувала. Рекомендую.

Переваги:
    Легка, потужна, зручно кріпиться різними варіантами. Колір світла природній. Ще й заряжатись від неї можна. Швидко заряджається сама.
    Недоліки:
    Не помітила
  • Гандзюк Н***

Гарний ліхтар

Переваги:
    Яскравий, довго світить
    Недоліки:
    Довго заряджається
  • Зоряна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Заявлено: тримає заряд на максимальному режимі - 12 год. В реальності - 3 год.
    Заряджається довго. Від 60 діодів очікувала яскравішого світла.

Переваги:
    Приємний вигляд
    Недоліки:
    Не тримає заряд, довго заряджається.
    • Продавець  Smartodshop

Ми надали адресу для відправки товару до нас, пройшов місяць з моменту покупки, але товару ми не побачили, тому доказів правдивості відгуку немає.

• Аліна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Рекомендую! Дуже зручний л іхтарик! Світить яскраво. Вистачає світла на кімнату 16 м2. Доставили бистро.

Переваги:
    Довго тримає заряд.
    Недоліки:
    Немає.
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Ліхтарик бомба, батарея відповідає заявленій ємності, доставка була здійснена вчасно.

• Федір К***

Дрбрий ліхтар !!

• Сергей Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Брав рік тому. Працює супер, тримає довго. Замовляв аналогічний прямо з Китаю, але більшої ємності і діаметру. То він світить гірше і тримає менше по факту. Раджу брати.

• Олександр І***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Якість дуже хороша. Лампа світить дуже класно.

• Олеся Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Дуже яскраве світло, вистачило на велике приміщення. Як на довго тримає заряду, ще не перевірила, бо новий

• Анжелика С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Отличный фонарь ,полностью соответствует заявленной характеристике

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Поки що все чудово, середнього рівня яскравості для освітлення кухні вистачає з головою

• Ніна
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Можу рекомендувати цей ліхтар, бо користуємось вже рік. Дуже виручає при вимкненні світла. Тепер купила ще, такий самий.

• Андрій Ц***

Рекомендую

Переваги:
    Якісний, зручний, довго світить.
    Недоліки:
    Не знайшов
  • Головлёва А***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Ніколи б не подумала, що я буду так радіти звичайному LED-ліхтарю. Світить дуже гарно, різниці в кімнаті між освітленням люстри і ліхтаря майже не помітила. Має три режими освітлення. Кріплення є гачок та магніт. Сам ліхтар по зовнішній збірці виглядає дуже якісно. Єдине, що не знайшла, ні на самому ліхтарі, ні на коробці - це ємність акумулятора.

• Надія В***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Гарний ліхтар, свої функції виконує на відмінно. Брала спочатку для себе, тепер замовила такий самий для батьків. Всі задоволені!

Переваги:
    Довго тримає заряд
  • Тетяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Smartodshop. Колір корпусу: Синій

Чудовий ліхтар. Купила по рекомендації, і не прогадала.

Переваги:
    Яскраве освітлення, довго тримає заряд. Наявність магніту.
    Недоліки:
    Без нарікань