Відгуки покупців про Набір лотків органайзерів пластикові контейнери 25 шт модульні вкладки для зберігання косметики аксесуарів макіяжу ванних приналежностей пензлів помад ватних паличок щіток для столу прозорі + в комплекті 100 протиковзких наліпок НН1 3DTOYSLAMP

Оцінка користувачів 5/5
  • Олег Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Лотки прозрачные и из хорошего пластика, помогают разложить косметику и всякие мелочи. В комплекте есть силиконовые наклейки, чтобы лотки не скользили по поверхности. Очень удобно и практично. Качество отменное! 100% стоят своих денег

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Олегу! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей у нашому магазині!

• Віктор З***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Якісні та цілі органайзери!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Вікторе! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Анатолий Б***

Прекрасна якість!

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Анатолію! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ирина Б***

Чудово! Ціна/якість порадували.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ірино! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Ольга К***

Набір хороший

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Ольго! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Тетяна Б***
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

Прийшли цілі, упаковані були надійно. Тепер дрібнички будуть впорядковані.

• Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Тетяно! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!

• Микола
    Відгук від покупця. Продавець: ILLUSIONEE

супер. якісний. гарно спакований.

Переваги:
    якість
    Недоліки:
    поки немає
    • Продавець  ILLUSIONEE

Доброго дня, Микола! Дякуємо за відгук! До нових зустрічей в нашому магазині!