- Наталія Л***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Купила на подарунок , дитина була задоволена
Доброго дня, Наталія!
Ми цінуємо ваш час і теплі слова на нашу адресу.
Сподіваємося й надалі виправдовувати ваші очікування.
- Юлія Є***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Чудовий мікроскоп!
Вітаємо, Юлія)
Вдячні за Ваш відгук.
Для нас це найкраще підтвердження правильності обраного шляху.
- Владимир С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Купив раніше на подарунок, ось і настав час відгуку. Донька задоволена, їй подобається все розглядати, від краплинки кока-коли до мухі )) мені доречі теж )) Ось одне мене бентежить, що пластикове скло через яке проходить світло не прозоре та має свою структуру, якщо дивитись в мікроскоп без нічого то бачиш його структуру...трішки збиває з толку. В цілому, рекомендую для подарунку малечі!
Вітаємо, Володимир)
Дуже вдячні за Ваш відгук!
Ваші слова надихають нас ставати кращими щодня.
- Светлана А***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мікроскоп має дуже продуману конструкцію та якісні матеріали. Використання справді приємне , дитині цікаво, тому рекомендую звернути увагу.
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, Светлана! Щиро дякуємо відгук!
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Гарний мікроскоп, компактний. Трішки треба звикнути налаштовувати, та все добре видно
- Светлана З***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Микроскоп реально крутой – регулируется наклон и яркость подсветки, так что смотреть удобнее.
- Переваги:
- качесво
- Ростислав С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мікроскоп зручний у пользуванні, виглядає якісно, все працює без проблем.
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за відгук! Приємно чути, що вам все сподобалось. Завжди будемо раді бачити вас знов)
- Юлія Ж***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Чудовий мікроскоп за свою ціну. Добре зібраний, легко налаштовується, зображення чітке.
- Переваги:
- якість
- Гога А***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Просто мікроскоп як одиниця, не більше, всі 3 лізи показують практично одне і те ж зображення, ніяке по якості, покрутити порегулювати нормально неможливо бо все клинить та закушує, простий китайський непотріб не більше. Інструкціє толкової не має.
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Артем! Дякуємо за відгук. Дуже шкода, що у вас виникли неприємності із замовленням.
Ми завжди хочемо, щоб наші покупці залишалися тільки з хорошими враженнями, тому обов’язково допоможемо розібратися.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все, щоб ви були задоволені покупкою
- ЛізаВідгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Гарна річ. Дитина в захваті
- Переваги:
- Збільшує нормально. Іграшка для всієї родини
- Недоліки:
- Поки не виявлено
- Продавець ТехНестШоп
Ліза, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Був подарунок на Миколая, дитина задоволена, дякую!
- Продавець ТехНестШоп
Анна, вітаємо! Щиро дякуємо за відгук!
- Екатерина В***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Все супер
- Продавець ТехНестШоп
Катерина, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо дарувати тільки приємні враження від покупок.
- Полина Ф***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Все добре. Якість гарна.
- Продавець ТехНестШоп
Поліна, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Ігор Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мікроксоп, як на картинці. Гарна комплектація, дитина задоволена.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- нема
- Продавець ТехНестШоп
Ігор, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Сергей А***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мікроскоп сподобався, доставили швидко. Рекомендую.
- Продавець ТехНестШоп
Сергій, вітаємо) Дякуємо за ваш позитивний відгук!
- Альона Д***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Просто світиться світло і не працює збільшення, як блік лише
- Переваги:
- Недоліки:
- Не працює
- Продавець ТехНестШоп
Добрий день, Олена! Щиро дякуємо вам за відгук.
Нам дуже прикро, що ви залишилися незадоволені покупкою.
Не хвилюйтеся, ми зробимо все можливе, щоб ви залишилися задоволеними нашим сервісом. Вже заязуємось з вами та допоможемо все вирішити! - Альона Д***
Ніхто не зв'язався...поверніть гроші за бракований товар
Альона, добрий день!
Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася, та можливі незручності.
Будь ласка, перегляньте повідомлення у переписці з продавцем —вам надіслано реквізити для відправлення мікроскопа до нас для проведення перевірки.
Дякуємо за розуміння та будемо раді допомогти у вирішенні питання.
- Віталій О***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Зручний і легкий, дитина сама розбирається без допомоги!
- Пилип Р***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
хорошая оптика, не мылит, видно детали отлично))
- Людмила Н***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Взяла племіннику на день народження, то він у захваті! Каже, що бачить «невидимих жучків». Дуже милий, легенький. У комплекті є всякі штучки для дослідів, навіть я роздивлялася волосся і тканину, дуже цікаво! І виглядає красиво, як справжній науковий прилад. Класний подарунок для дитини! Рекомендую від щирого серця!
- Костянтин К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Отримали швидко, покупкою задоволені, працює добре.
- Маргарита Ф***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Хороший продавец! Все быстро и качественно
- Переваги:
- Скорость выполнения заказа, качество товара
- Продавець ТехНестШоп
Доброго дня, дякуємо за ваш відгук)
Ми раді, що все сподобалось)
Гарного вам дня)
- Анатолій К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Крутий мікроскоп, замовил дитині, але бавимось всією сімʼєю)) Дідусь навіть зацікавився, реальна цікава штука) В моєму дитинстві такого не було, а зараз можемо всяких букашок розглядати)
- Продавець ТехНестШоп
Дуже дякую за чудовий відгук!
Раді чути, що мікроскоп став цікавим для всієї родини — справжня сімейна забава!
Цікаво, як технології змінюють наше дитинство і відкривають нові горизонти для пізнання. Бажаємо вам багато яскравих відкриттів і веселих моментів разом!
- Аліна Б***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Прикольний мікроскоп. На подарунок в самий раз. І окреме дякую за додаткові подаруночки))
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що мікроскоп став чудовим подарунком і додаткові сюрпризи сподобались! Ми завжди стараємось тішити наших клієнтів приємними дрібницями.
Нехай відкриття будуть захопливими і яскравими!
- Альона С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Ребенок в восторге, не может налюбоваться уже несколько дней. Хорошее качество и в целом много всего в наборе. Спасибо розетке за супер доставку и крутое качество
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо вам за такий теплий відгук!
Неймовірно приємно знати, що мікроскоп подарував стільки емоцій і захоплення! Раді, що якість і комплектація вам сподобались, а доставка була на висоті.
Бажаємо дитині цікавих відкриттів і справжнього наукового натхнення!
- Елена Р***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дважды заказывала у продавца этот микроскоп: прислали другой 11.06 и 12.06. Совершенно не соответствует картинке на сайте, называется STEM XD168. Отказалась в первый раз, "Служба Турботи" написала мне , обещали исправить,прислали тот же.Забрала заказ,т.к. день рождения у ребенка, уже не успеть купить в магазине. Хоть заказывала заранее.
- Недоліки:
- не тот товар
- Продавець ТехНестШоп
Доброго дня! Щиро перепрошуємо за ситуацію, що склалася. Дійсно, сталось прикре непорозуміння і Вам двічі надійшов не той товар. Ми розуміємо Ваше розчарування, тим більше, що замовлення було зроблене заздалегідь до важливої події — дня народження дитини.
Ми вже передали інформацію відповідальному відділу, аби подібна ситуація більше не повторилася. Також пропонуємо Вам компенсацію або знижку на наступне замовлення як вибачення за незручності.
Будемо вдячні за розуміння та ще раз просимо вибачення. Дякуємо, що звернули нашу увагу на проблему — для нас дуже важливо вдосконалювати сервіс і бути кращими для наших клієнтів.
- Ирина С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Классный микроскоп, ребенок доволен, спасибо Микроскоп хороший, качество изображения отличное
Вітаємо!
Дякуємо за чудовий відгук!
Раді, що микроскоп сподобався вашій дитині і що ви задоволені якістю зображення! Це справді чудовий спосіб зробити навчання цікавим і захоплюючим.
Бажаємо ще більше цікавих відкриттів! Якщо потрібна буде допомога, завжди раді допомогти!
- Ніна М***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Купувала його для своєї доньки, і він одразу викликав у неї захоплення!
Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Дуже приємно чути, що мікроскоп сподобався вашій доньці! Нехай він допомагає їй відкривати для себе дивовижний світ науки та робить навчання ще цікавішим. Якщо знадобляться поради щодо використання – завжди раді допомогти!
- ОлексійВідгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дуже китайський дуже пластиковий мікроскоп з пластиковою оптикою.
Свої функції виконує, проте свою ціну не виправдовує (продається втридорога).
Якщо дійсно хочете купити мікроскоп - раджу трохи доплатити і взяти щось нормальне зі скляною оптикою. Є українські бренди оптичних приладів.- Переваги:
- Він працює
- Недоліки:
- Все дуже пластикове
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Нам шкода, що мікроскоп не повністю виправдав ваші очікування. Дана модель розрахована саме на дітей та початківців, тому має легку конструкцію та пластикову оптику, що робить її безпечнішою та зручнішою у використанні.
Ми цінуємо вашу думку та завжди відкриті до покращення асортименту. Якщо вам потрібна консультація щодо вибору більш професійної моделі, будемо раді допомогти!
- Арсений П***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дитина у захваті! Особливо класна комплектація, все відразу є в комплекті шо ну дуже зручно.
- Продавець ТехНестШоп
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мікроскоп сподобався вашій дитині, і що комплектація виявилася зручною. Бажаємо цікавих відкриттів та захопливих досліджень! Гарного дня!
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Світлодіодне підсвічування дуже виручає навіть увечері все добре видно. Купили для шкільних дослідів, тепер син з цікавістю готується до уроків біології
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо! Дякуємо, Марія, за ваш відгук! Раді, що мікроскоп допомагає вашому сину з інтересом вивчати біологію. Бажаємо захопливих досліджень і нових відкриттів! Гарного дня!
- Роман К***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Все супер! Отличная оптика и яркая подсветка!
Вітаємо, Роман!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що ви задоволені якістю оптики та підсвіткою. Бажаємо захопливих досліджень і цікавих відкриттів! Завжди раді вашим новим замовленням.
- Людмила Д***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Купували для сина, але сама не втрималася й випробував його. Сподобалося, що в нього є три режими збільшення, а світлодіодне підсвічування робить зображення чіткішим, конструкція продумана можна нахиляти окуляр для зручності, а фокусування плавне, без ривків. Дитина у захваті, тепер розглядає листя, тканини, навіть власне волосся
Людмила, Вітаємо!
Дякуємо за ваш відгук! Ми раді, що мікроскоп сподобався і вам, і вашій дитині. Здорово, що він приносить таке задоволення від досліджень. Бажаємо ще більше захопливих відкриттів і цікавих моментів з наукою! Спасибі, що обрали наш магазин!
- Марина А***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дитині дуже сподобалась, грається із задоволенням. Як для іграшки, то збільшує не погано, мікробів звісно не видно, але волоски на лапках жучка роздивитись можна.
- Переваги:
- Непогано збільшує, як для іграшки
- Недоліки:
- Не знайшли
- Продавець ТехНестШоп
Доброго дня, Марина!
Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що мікроскоп сподобався дитині, і він приносить радість та користь у вивченні світу. Бажаємо цікавих експериментів і незабутніх відкриттів!
- Ольга З***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Дочці 10 років. Подобається роздивлятись у мікроскоп продукти харчування, рідину та інші речі!
- Переваги:
- Цікаво та пізнавально.
- Недоліки:
- Не має
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Ольга!
Це чудово, що мікроскоп сподобався вашій доньці!Він дійсно відкриває багато можливостей для цікавих досліджень та експериментів.
Дякуємо за ваш відгук! Гарного дня!
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мікроскоп виправдав себе на всі кошти) Він дійсно збішує об'єкти (нам вдалося порозлядати мураху). Гарний варіант для початківців. Дякую.
- Переваги:
- Ціна, збільшення
- Недоліки:
- Немає фіксації фокусу
- Продавець ТехНестШоп
Вітаємо, Сергій!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мікроскоп вас потішив і допоміг побачити світ у нових деталях. Бажаємо цікавих досліджень!
- Алла Г***Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп
Мікроскоп чудовий, купляли на день народження дитині. Дитина була в захваті)
Вітаємо, Алла!
Дякуємо за ваш відгук! Раді, що мікроскоп став чудовим подарунком і приніс стільки радості. Сподіваємося, що він надихне на нові відкриття та дослідження! Якщо виникнуть питання чи побажання, завжди до ваших послуг!