Картка Rozetka

Відгуки покупців про Боксерський тренажер для відпрацювання ударів з підсвіткою та Bluetooth чорний

Оцінка користувачів 4.38/5
на основі 23 відгуки
  • Відгуки про товар продавця SAM groupe
  • Сергій П***

Все просто супер. Швидка відправка. Діти задоволені. Просять ще одну

• Анна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний

Гарний тренажер, підійшов для хлопчика 4 років,все працює.

Переваги:
    Музикальний
  • Тетяна З***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний

Хороший товар. Брала на подарунок. Подарунок сподобався!

• Свэтік З***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний

Доброго вечора задоволена тренажером і я і дитина

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!

• Алёна С***
    Відгук від покупця. Продавець: SAM groupe. Колір: Чорний

Боксерська груша прийшла швидко, купували хлопчику 7 років, на подарунок, він залишився дуже задоволений!

• Продавець  SAM groupe

Дякуємо Вам за відгук та високу оцінку нашої роботи!!

• Тетяна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket. Колір: Чорний

Все чудово, товар відповідає фото

• Продавець  Basket

Дякуємо, нам дуже приємно! Звертайтеся ще!

• Володимир Щ***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Тренажер не тримається до пофарбованої поверхні ні на липучки ні присосках, відпадає пі власною вагою. Як ще можна його закрипіти?

Переваги:
    Недоліки:
    Відпадає за кілька днів
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук.
      Звертаємо увагу, що для надійного кріплення тренажер необхідно встановлювати на ретельно підготовлену, рівну та знежирену поверхню. Під час тестування на підготовлених поверхнях виріб неодноразово показував стабільну та надійну фіксацію.
      Також рекомендуємо замінити двосторонній скотч, оскільки після первинного використання він може накопичити пил або дрібні частинки, що суттєво знижує ефективність кріплення.
      Сподіваємося, наші рекомендації будуть корисними, і наступні покупки принесуть вам лише позитивні враження. Дякуємо за розуміння!

• Катерина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Basket. Колір: Чорний

Дуже чудовий набір для дитини!

• Анастасія Т***

Товаром задоволена

• Анастасія Ч***

Все працює, дитині сподобалось

• Станіслав С***

Все сподобалось

• Тетяна К***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Замовила 2 іграшки . Товари прийшли в пошкодженому пакуванні .
    Також одна іграшка пошкоджена ( тріснутий пластик, надірвана резинка збоку)

Переваги:
    Швидкість відправлення .
    Недоліки:
    Неякісний товар . Не рекомендую
    • Продавець  FlashShop

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук.
      Хочемо зазначити, що на момент відправки товар був у відмінному стані — ми ретельно перевіряємо кожне замовлення перед відправкою. На жаль, що сталося з товаром під час транспортування, ми передбачити не можемо, оскільки умови доставки залежать від перевізника. Саме тому радимо дуже уважно оглядати замовлення при отриманні, особливо якщо оплата здійснюється накладеним платежем на пошті.
      Сподіваємося, що попри цей неприємний момент, іграшки принесуть дитині багато радості та позитивних емоцій. Дякуємо, що обрали наш магазин!

• Сергій М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Гарний тренажер. Дитина задоволена!!!

• Олексій І***
    Відгук від покупця. Продавець: TSV

Не такий як на фото

• Владислав А***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Прикольная игрушка - советую использовать как часть утреннего подъема для ребенка

Переваги:
    Не дорогой
    Недоліки:
    Не дорогой)
    • Продавець  FlashShop

Добрий день, Владиславе! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Тренажёр пришёл абсолютно другой, не такой как на фото. Совсем для маленьких детей 3 .... Очень разочарована и ребенок, ему 10 лет очень расстроился. Зачем так обманывать???

Переваги:
    Недоліки:
    Товар не соответствует фото
    • Продавець  FlashShop

Дякуємо за ваш зворотній зв'язок.
      Звертаємо увагу, що позначка «3+» означає мінімальний рекомендований вік користувача, а не те, що виріб призначено виключно для дітей 3-річного віку. Модель тренажера, яку ви замовили, є універсальною — вона підходить як для молодших дітей, так і для підлітків, і навіть може використовуватись дорослими в рамках легкого домашнього тренування.

Це одна з найпопулярніших моделей у своїй категорії, яка отримала чимало схвальних відгуків від батьків, що вже оцінили її якість, безпечність та функціональність. Ми завжди прагнемо надавати реальні фото й детальний опис: габарити, особливості конструкції, комплектація — усе це зазначено у картці товару.

Також нагадуємо, що кожен клієнт має можливість оглянути товар при отриманні на відділенні пошти, і, якщо виникають будь-які сумніви чи невідповідності — відмовитись від нього на місці.

Щодо зовнішнього вигляду упаковки — можливо, вас ввела в оману ілюстрація на коробці. Вона є типовою для всієї лінійки продукції і може відрізнятись кольором, однак всередині знаходиться саме та модель, яка вказана на сайті.

Ми щиро шкодуємо, що ваш досвід не виправдав очікувань. Зі свого боку завжди готові до відкритого діалогу та пошуку рішення, яке допоможе вам залишитись задоволеними покупк

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Чудовий тренажер для дитини.

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Юліє! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Артур М***

Спасибо. Отличный товар для деток. Быстрая доставка. Хорошая работа менеджера

• Лариса
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Для маленьких детей хорошо.

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Ларисо! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Валерія Ю***
    Відгук від покупця. Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Пошкоджене упакування(коробка вскрита). Кріплення(присоски) пошкоджена фабрично 1 брудна, тобто була у використанні.
    Нажаль подарунок був придбаний до дня народження дитини і день зіпсовано.
    Наразі товар повертаю і чекаю на повернення коштів. Сподіваюсь на людяність власників магазину.

Переваги:
    Недоліки:
    Описала згори.
    • Продавець  FlashShop

Добрий день!

Щиро вдячні вам за відгук і довіру.

Нам дуже прикро, що ви зіткнулися з цією ситуацією та не змогли повністю насолодитися покупкою. Водночас запевняємо, що перед відправленням ми ретельно перевіряємо кожен товар, тож він не міг бути пошкодженим із нашого боку. Найімовірніше, ушкодження сталися під час транспортування, адже, на жаль, іноді поштові служби не завжди дбайливо ставляться до посилок.

Ми доклали всіх зусиль, щоб швидко вирішити це питання, і сподіваємося, що залишили у вас лише позитивні враження. Будемо раді бачити вас серед наших постійних клієнтів та зробимо все можливе, щоб ваші наступні покупки були максимально приємними.

На сторінці нашого магазину ви знайдете багато корисних товарів для себе та своїх близьких.

• Олена У***

Все чудово

• Продавець  FlashShop

Добрий день, Олено! Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Світлана Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Ha.ppy. Колір: Чорний

Спасибо большое, получили, легко повесили и ребёнок играет с большим удовольствием

• Светлана И***
    Продавець: FlashShop. Колір: Чорний

Не советую никому

Переваги:
    Недоліки:
    Отдел для батарейки макет
    • Продавець  FlashShop

Дякуємо вам за відгук! Нам дуже прикро, що у вас виникли труднощі з використанням тренажера.

Ця модель є однією з найпопулярніших, і вона вже отримала безліч позитивних відгуків від наших покупців. Ми впевнені, що при правильному налаштуванні вона зможе повністю виправдати ваші очікування.

Щодо відділу для батарейок – виробник комплектує пристрій акумулятором, і щоб переконатися у його справності перед відправкою, ми заздалегідь підключаємо акумулятор. Це робиться для того, щоб клієнт мав можливість одразу перевірити товар на пошті та переконатися, що все працює належним чином.

До комплекту також входить усе необхідне для комфортного використання:
      Кабель для зарядки – для зручного підключення
      Боксерські рукавички – для повноцінного тренувального процесу
      Присоски для кріплення – для надійної фіксації
      Клейка стрічка – для додаткової стійкості

Якщо у вас виникли запитання або потрібна допомога з налаштуванням, ми завжди готові допомогти!