Картка Rozetka

Відгуки покупців про Дріт зварювальний ф0,8мм KWeld 2шт флюсовий самозахисний, для зварювання без газу, Е71Т-GS, D100 по 1кг

Оцінка користувачів 4.58/5
  • Олександр К***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Флюсом раніше не користувався,але сподобався дріт.

• Владислав Г***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

З урахуванням ціни - якість досить непогана!

Переваги:
    Ціна, якість
    Недоліки:
    Залишає трохи "соплюків".
    • Продавець  All For Welding

Вітаємо, Владиславе!

Щиро дякуємо за Ваш відгук та високу оцінку! Нам дуже приємно, що Ви об'єктивно оцінили співвідношення ціни та якості цього дроту.

Так, флюсовий самозахисний дріт KWeld у бюджетному сегменті показує себе гідно. Щодо невеликої кількості "соплюків" (шлакових залишків) — Ви абсолютно праві, це особливість саме флюсового дроту. Для зварювання без газу така поведінка є нормою, особливо в ціновій категорії до 210 грн/кг.

Дякуємо, що поділилися чесним досвідом — це дуже допомагає іншим покупцям робити усвідомлений вибір.

Бажаємо міцних швів та вдалих проєктів!

З повагою,
      Команда магазину

• Любов К***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Хороший дріт і якість саме те що треба.

• Валерій

Ціна, якість

Переваги:
    Ціна, якість
  • Светлана В***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Купував на пробу раніше користувався іншими фірмами,качество проводки здивувало,дуже гарне

Переваги:
    Качество проводки,ціна,бистра доставка
    • Продавець  All For Welding

Шановна Світлано! Дякуємо вам за чудовий відгук і високу оцінку!Нам дуже приємно, що ви, купуючи наш зварювальний дріт $\text{KWeld}$ "на пробу", були здивовані його якістю і визнали її "дуже гарною" порівняно з іншими фірмами, якими користувалися раніше.Ми раді, що ви також відзначили наші ключові переваги: якість проводки, ціну та швидку доставку. Ми постійно працюємо над тим, щоб підтримувати цей високий рівень.Бажаємо вам успішних робіт та сподіваємося, що цей дріт стане вашим постійним вибором!

• Владислав В***

Все отлично.

Переваги:
    Хорошая проволока
    • Продавець  All For Welding

Шановний Владиславе! Щиро дякуємо вам за високу оцінку та короткий, але змістовний відгук: "Все отлично. Хорошая проволока".Ми дуже раді, що зварювальний дріт $\text{KWeld}$ $\text{ф0.8мм}$ повністю виправдав ваші очікування і ви задоволені якістю.Бажаємо вам успішної та легкої роботи! Будемо раді бачити вас знову.

• Алексей М***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Быстрая доставка и хорошее качество проволоки

Шановний Олексію,

Щиро дякуємо Вам за найвищу оцінку та позитивний відгук!

Ми дуже раді, що Ви відзначили два ключові моменти: нашу швидку доставку та хорошу якість флюсового дроту KWeld. Ми прагнемо поєднувати оперативний сервіс із надійними розхідними матеріалами.

Бажаємо успішних зварювальних робіт! Звертайтеся до нас знову.

• Загревский С***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Купив про запас,відправили швидко,зважив на вагах,все норм

• Віталій Ц***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Хороший дріт, варить добре.Рекомендую.

Переваги:
    Якість шва, розхід дроту.
    Недоліки:
    Не виявив
    • Продавець  All For Welding

Дякуємо за відгук.

• Андрей М***
    Відгук від покупця. Продавець: All For Welding

Проволока - полный аут!!! Хуже д****а я не встречал. Как ни настраивай - плюётся и брызгается. (Есть с чем сравнивать). (После каждого "касания" - чёрное пятно. Х.З. - проварил - не проварил).
    Покупал на замену баллону... Мой совет - не полениться и заправить баллон. А эта проволка - ХРЕНЬ!!! Для "очень чёрных работ" - х.з., пойдёт.

Переваги:
    Недоліки:
    100
  • Сергій Ц***

Рекомендую

Дякуємо Вам за відгук