Можлива затримка доставки замовлень

Відгуки покупців про Вулична світлодіодна гірлянда бахрома професійна на фасад будинок дах вулицю новорічна зовнішня морозостійка 4.5 х 0.57 м 204 LED 156 блакитних і 48 спалахів Blachere (Франція) 220в

Оцінка користувачів 5/5
  • Алексей А***
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 4.5. Кількість джерел світла: 200. Колір світіння: Синій. Висота: 60

Отличное качество, яркие огоньки

• Продавець  Joy Point

Дякуємо, пане Олексію, за відгук та високу оцінку!

Раді, що гірлянда Вам сподобалась та Ви оцінили яскравість і якість. Нехай створює затишну атмосферу та гарний настрій!

З повагою, команда JoyPoint.

• Ірина А***
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 4.5. Кількість джерел світла: 180. Колір світіння: Синій. Висота: 60

Супер гарна і якісна гірлянда. Спочатку заказала 2 штуки на пробу. Приїхала величезні 2 коробки, товстий провід і якісна вилка, під розетку. Потім заказала ще 4 упаковки. Будинок видно здалеку. Я в захваті

Переваги:
    Якісний товар, яскраві ліхтарики синього кольору. Ваш будинок не залишиться не помічений
    Недоліки:
  • Светлана

Чудова гірлянда!!!

• Продавець  Joy Point

Дякуємо, пані Світлано, за ваш відгук.

Раді чути, що вулична гірлянда Blachere вам сподобалася. Це надійне та ефектне рішення для зовнішнього декору, і приємно, що вона справила позитивне враження.

Дякуємо за довіру та високу оцінку.
      З повагою,
      команда JoyPoint

• Ксения М***

Професійна гірлянда

• Продавець  Lihtarnya

Дякуємо за відгук! Гарних свят!

• Олеся Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Joy Point. Довжина проводу з лампами: 4.5. Кількість джерел світла: 180. Колір світіння: Холодний білий. Висота: 60

Щиро дякуємо!!! Гірлянди замовили 2 одиниці. Забрала з Нової пошти на наступний день. Дуже яскраві, гарні, відповідають опису на сайті. Приємна ціна - гарна якість!
    Вдячні за новорічний настрій.

Переваги:
    Дуже гарна якість!
    Недоліки:
    • Продавець  Lihtarnya

Дякуємо за відгук, нехай приносить затишок у Вашу оселю!

• Инна Л***

Гірлянда просто зачаровує! Після того як повісили на дім, аж настрій змінився і супер затишно стало! Ну і це дійсно той французький бренд Блашер про який мені розповідали - якість найвища. Думаю прослужить багато років.