Оплачуйте Карткою Rozetka

Відгуки покупців про Акумулятор Panasonic Eneloop Pro AAA 950 mAh 4шт

Оцінка користувачів 4.17/5
  • Маргарита М***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop

Батарейки перестали працювати через 3 місяці від дати покупки, коли аналогічні служать роками. Не рекомендую

Переваги:
    Не виявила
    Недоліки:
    Надто швидко вийшли з ладу
    • Продавець  Nirasa Shop

Вітаємо, Маргарито! Нам прикро, що ви зіткнулися з такою ситуацією. Ми вже довгий час реалізуємо акумулятори Panasonic Eneloop Pro, і це перший випадок подібної скарги, адже дана серія відома своєю надійністю та тривалим терміном служби.

Часто причиною передчасного виходу акумуляторів з ладу є особливості експлуатації або налаштування зарядного пристрою (наприклад, занадто високий струм заряду або глибокий розряд). Ми дуже хочемо розібратися в ситуації. Будь ласка, зв’яжіться з нами через форму зворотного зв’язку, щоб ми могли перевірити товар та допомогти вам у вирішенні цієї проблеми.

• Дмитренко С***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop

Із трьох акумуляторів - 2шт.×>1000мАг, один -724мАг. Це одна партія. Як це так?

Переваги:
    Без переваг
    Недоліки:
    В одній партії різна якість.
    • Продавець  Nirasa Shop

Доброго дня, таке може бути з новими акумуляторами. Щоб ємніть вирівнялась, рекомендовано щойнайменше 3 цикла повного розряду-заряду, якщо витуація не зміниться, можна обміняти на нові.

• Ігор Т***

Після отримання тестував, відповідає

Переваги:
    Відповідає оголошенню
    • Продавець  Nirasa Shop

Доброго дня, дякую за ваш відгук, ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. З нетерпінням чекаємо на вас знову!

• Илья Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop

Отличные аккумулятоы по отличной цене

Переваги:
    Цена, качество
  • Богдан С***
    Відгук від покупця. Продавець: Nirasa Shop

Хорошие аккумуляторы на 950 ампер за разумную цену. Купил 7 штук. Продавец прислал 4 акума в целой упаковке и 3 во вскрытой.

Переваги:
    Умеренная цена.
    Недоліки:
    Пока не нашёл.
  • Сергій

чудово

Переваги:
    950 mAh
    Недоліки:
    не виявив
    • Віталій С***

Оригінал чи підробка? Були в упаковці?