- Наталія Б***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Хороші м'ячі за таку ціну.
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин SPORT-SOHIETY!!
М'ячі волейбольні моделі Mikasa MVA 200 (SP 0162-3) FIVB PVC, перевірені часом!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Светлана Э***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Замовлення прийнято дуже швидко, відправка також швидка. У використанні ще не був так як замовляла на подарунок до нового року.
- Переваги:
- Якість непогана
- Недоліки:
- Видимих недоліків нема
- Продавець sport-society
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
М'ячі волейбольні моделі Mikasa MVA 200 FIVB склеєний PVC, перевірені часом!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Віра Д***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
М'яч дуже добрий, недоліків немає!
Шановні наші клієнти!
Дякуємо всім за відгуки, і що вибираєте саме наш магазин!
М'ячі волейбольні моделі Mikasa MVA 200 FIVB склеєний PVC, перевірені часом!
З пов., магазин SPORT-SOHIETY!
- Юлія К***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Рекомендую
Дякуємо всім за відгуки!
М'ячі для волейболу Mikasa цієї моделі, перевірені часом!
З пов., sport-society.
- Олександр М***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
М'яч класний сервіс теж
- Переваги:
- Непоганий м'яч
- Недоліки:
- Не дольків не помітив
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
М'ячі для воллейболу Mikasa MVA 200 данної моделі, перевірені часом!
З пов., sport-society.
- Олег С***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Для любительської гри саме те і для тренування маленьких діток
- Переваги:
- Нормальна якість
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
М'ячі цієї моделі, перевірені часом!
З пов., sport-society.
- Волкова О***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Гарний м'яч на свої гроші. Якість відповідає ціні
- Переваги:
- Гарне покриття, без стороннього запаху
- Недоліки:
- Проклеєний не ідеально, доведеться підклеювати
- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
М'ячики цієї моделі, перевірені часом! Вибачте за незручності, раніше жалоб на проклейку не було. Даруємо Вам знижку 5% на наступне замовлення! Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., sport-society.
- ІванВідгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Не рекомендую.
Візуально при отриманні - нормальний мʼч за ці гроші, але при першому тренуванні з ним - це жесть. Дуууже твердий , при будь якому цдарі по ньому чи прийом - це біль, хоч я не чутливий до подімних ударів на волейболі.
Після першого тренування, а це хв 20, бо основна гра відбувлася іншим мʼячем, я знайшоа вже 1 грижу та в іншому місці передгрижний стан.
Мʼяч перед тренуванням довгий час перебував в приміщенні де (22-25) за цельсієм, але всеодно він як камінь(
Жах а не мʼч(- Продавець sport-society
Дякуємо всім за відгуки!
М'ячі для воллейболу цієї моделі, перевірені часом!
Іване, ми вже продали дуже багато м'ячів цієї моделі. Раніше жалоб в нас не було, і всі клієнти були задоволені. Можливо Вам дана модель м'яча не підходить, все індивідуально.
Матеріалом даного м'яча є ПВХ, як і написано в характеристиках. В нашому ассортименті є точно такий же м'яч, тільки з матеріалу "поліуретан". Він більш м'ягкий на дотик. Можливо Вам треба ту модель.
Теж шкодуємо, якщо м'яч не виправдав Ваші очікування. Даруємо Вам знижку 5% на наступне замовлення!
З пов., sport-society.
- Тетяна О***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Швидке та якісне обслуговування, якість м'яча відповідає ціні.
Дякуємо всім за відгуки!
М'ячі для воллейболу цієї моделі, перевірені часом!Чекаємо на Ваші нові замовлення!
З пов., sport-society.
- Лука Д***Відгук від покупця. Продавець: sport-society. Колір: Blue-Yellow. Розмір: №5
Прийшов швидко до 2-ох днів м'яч прийшов гарно запакований. М'яч з якісного матеріалу не воняє китайщиною. ВСЕ КРУТО
- Переваги:
- Все добре
Дякуємо всім за відгуки!
М'яч волейбольний цієї моделі, перевірений часом!
Чекаємо на Ваші нові замовлення! З пов., sport-society.
- Валера Л***Відгук від покупця. Продавець: KORMIR. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №5
Мяч из очень дешёвых материалов и приехал с дефектом на что ответили"бюджетная реплика", материал твердый и сильно плотный, при данной цене ожидал лучшего
- Переваги:
- Недоліки:
- Дефект в виде пустого шва, помятый по бокам
- Андрей З***Відгук від покупця. Продавець: FIT ENERGY. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №5
Мяч не стоит своих денег, поиграл 20 минут, уже отклеивается
- Переваги:
- Недоліки:
- Покрытие
- Беляев Ю***Відгук від покупця. Продавець: FIT ENERGY. Колір: Yellow-Blue. Розмір: №5
Мяч в реальности такой же, как на фотографии. Может краски не такие яркие, но во всём остальном полностью совпадает с описанием. Доставка быстрая, стоимость 90 гривен, что дороже, чем обычно в Розетке.
- FIT E***
Здравствуйте Юрий, дорогая доставка из-за наложенного платежа. Всем клиентам предлагаем оплачивать на карту, что бы было дешевле.
- Анна-Мария А***Відгук від покупця. Продавець: A-DRON
Очень приятная девушка менеджер приняла заказ,все быстро пришло,качество отличное.Всем советую!!!
- Переваги:
- Все супер,качество отличное
- Недоліки:
- пока не нашла
- A-DRON
Спасибо за Ваш отзыв) Удачных покупок)
- Анна К***Продавець: Большая обезьяна. Колір: Yellow
М‘яч дуже класний,дитина в захваті.Матеріал приємний на дотик.
Менеджер одразу зв‘язалась,оформила замовлення.Доставили за 2дні.Сервіс супер -рекомендую!- Переваги:
- Швидка доставка,відмінний сервіс
- Продавець Большая обезьяна
Дякуємо за таку приємну оцінку нашої роботи! Чекаємо Вас знову у нас)) Гарного дня!
- Продавець Большая обезьяна
Большое спасибо за то что Вы нашли время и оценили Нас. Мы очень ценим, что у нас есть такие отзывчивые клиенты, как Вы. Непременно передадим нашему коллективу что Вы остались довольны покупкой. Ждём вас в гости снова!
- Капиистова Т***Продавець: A-DRON
Дешевая подделка! Указывайте, что это копия, не вводите людей в заблуждение ссылаясь на бренд Mikasa, к которой данный "продукт" отношения не имеет!
- Переваги:
- Недоліки:
- фальсификат
- Danil B***
А так не понятно, что Micasa, не может стоить 200 грн?