Відгуки покупців про Обприскувач Procraft AS-16/2

на основі 32 відгуки
  • Відгуки про товар продавця YouCraft
  • Микола Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: YouCraft. Колір: Зелений з жовтим

Доброго здоров'я! Комплектність перевірив. Ввімкнув короткочасно в пункті отримання. Все добре. Дома розібрався детальніше. Все зібрав. Перевірив роботу на різних режимах та насадках. ОК. Ремені пізніше відрегулюю і прошью.

Переваги:
    Ціна якість
    Недоліки:
    ---
    • Продавець  YouCraft

Дякуємо за позитивний відгук! гарного та привалого користування!

• Володимир К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 16

в целом приятный аппарат, кроме шлеек которые скорее всего придется искать новые куда понадежнее

Переваги:
    достаточно мощный, держит не плохо заряд, конструкция продуманная, много насадок
    Недоліки:
    шлейки, сразу рвутся при нагрузке, дешевый материал пошыва, не держатся
    • Представник бренду

Дякуємо за відгук! Раді, що ви обрали саме нас. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Роман К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 16

Надіслали, поверхнево оглянув у відділенні, привіз додому, почав розбирати... і виявив спочатку на дні пакування залишки води, у самому баку та на фільтрі теж залишки води. У службі підтримки Розетки зробили припущення, що тествували на виробництві. Але ще є одне, рукоятка не від цієї моделі з маленьким курком, а не із важелем, як мусить бути.

Переваги:
    Усе начебто і б нічого, але є але....
    Недоліки:
    неповний комплект

• Віталій В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 16

Отримав обприскувач в не повній комплектації - бракує форсунок і насадки на важіль для ручного насоса. В роботі ще не провіряв, але акумулятор і насос наче працюючі

Недоліки:
    Неповний комплект

• Максим Р***

Відповідає заявленим функціям.

• Віталій
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 16

Замість літій-іоннргг аккумулятора в комплекті свинцово-кислотний. В іншому наче норм аппарат.

Переваги:
    Сам аппарат працює гідно
    Недоліки:
    Комплектація не відповідає заявленій

• Представник бренду

Добрий день. Щиро перепрошуємо за невірну комплектацію, вже подали в роботу зміну характеристик.
      Раді, що обприскувач працює гідно. Бажаємо легкої та продуктивної роботи з інструментом.

• Руслан К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 16

Вітаю. Придбав модель Procraft AS-16/2 3 грудня 2025. До 14.03.2026 року обприскувач перебував в первинному пакуванні при кімнатній температурі. Сьогодні, перед першим використанням, відповідно інструкції, поставив на зарядку. Перед зарядкою, увімкнув мотор, він працював. Вже після 1 хвилини інтикатор змінив колір з червоного на зелений, типу, акумулятор заряджений. Після цього, залив розчин і увімкнум мотор. Через 5 секунд мотор перестав працювати. Таке враження, що акумулятор таки розряджений, але зарядний пристрій вперто показує зелений індикатор. Також, насторожує те, що вольтметр при цьому показує і зелену і червону індикацію одночасно. Це може свідчити про несправність виробу? Якщо це норм, то що потрібно зробити в моєму випадку?

Недоліки:
    Не запустився при першому використанні
    • Представник бренду

Добрий день. При таких дефектах в інструменті потрібно звернутись до нашого сервісного центру, гарантйне обслуговування протягом 3 років після придбання інструменту.

• Сергей Б***

Спасибо доволен.

• Олена С***

Все сподобалося, дякуємо!

Переваги:
    Чудовий
  • Миха А***

Ціна,якість норм,батьки задоволені

• Людмила Л***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Дякую,працює добре,усе в комплекті,прийшов заряджений,випробували одразу.Дуже задоволені новим помічником.

Недоліки:
    Можливо кріплення реміня,не фіксується,тож може зіскакувати.
  • Василь К***

Все добре!

• Тетяна Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 12

На сайті заявлено 12 ампер годин, прислали 8. На коробці в специфікації написано 8, а на фото вказано 12.

Недоліки:
    Не відповідає характеристикам заявленим в описі.

• Сергій Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Instrument.Free. Колір: Зелений

Добрий день. Щойно купив, буквально як кілька днів. Апатат супер. Тестував на полі 20 соток. Навіть не заряджав, відразу в роботу. Оприскувач 20 соток пропрацював і навіть не почав розряджатись, тобто батарея покищо надійна, також матеріали і комплектація надійні. Збирати легко.
    Однак є один невеличкий недолік, лямки ручок знизу постійно спадають і ніде не кріпляться, знизу реальнго відсутній фіксатор і коли одягаєш оприскувач то лямки просто зсовуються і оприсувач падає. Потрібно самостійно щось зробити щоб вдосконалити кріплення.

Переваги:
    З якісного матеріалу, простий у використанні, потужне розпилювання
    Недоліки:
    лямки ручок знизу постійно спадають і ніде не кріпляться, тут недолік. Потрібно самостійно щось доробляти
    • Продавець  Instrument.Free

Добрий день, Дякуємо за відгук.
      Принцип фіксації лямок зроблено такм чином щоб одягнути обприскувач можна було з платформи (стілець, або стіл). Наприклад обприскувач на столі, ви підходите, повертаєтесь спиною, перекидуєте лямки через плечі і фіксуєте їх снизу обприскувача. Таким чином Вам не потрібно перекидати обприскувач з баковою сумішшю через голову і утримувати всю вагу на руках, а одразу вага преноситься на плечі.
      Ми передамо виробнику коментар, щодо необхідності поліпшити систему фіксації.

• Володимир Т***

Все працює дякую

• Олег К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 12

Купив тут. Мені сподобалося з ним працювати, після ручної підкачки...акумулятор був заряджений майже повністю, дозарядив на 15 хв, стрілки на індикаторі не бачу, як того суслика.. Насадки 4 шт, а не 3, проте туманки не має, як у ручного. В того 1 насадка, як треба, так і регулюй..спробую переставити. Працював 1 годину перший раз, то акум майже не сів...протікання не було. Є питання до кріплень ремня і до довжини штанги, але то таке вже.

Переваги:
    Зручний, робота швидка, якісний пластик.
    Недоліки:
    Коротка штанга, спадаючі кріплення шлейок, не видно рівня речовини у баку, не прозора шкала з позначками.
    • Представник бренду

Доброго дня. Дякуємо за відгук.

• Медвецький Д***

А в ньому вже іде акамулятор вмонтований?

• Представник бренду

Доброго дня. Так.

• Олександр З***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Працює добре, АКБ хватає на довго.

• Марина
    Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Працює відмінно, легкий і простий у користуванні

• Денис Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: TOOLPARK. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Отличная вещь! Работает отлично,все приехало целое.

Переваги:
    Облегчает уход за садом
    Недоліки:
    Пока не нашел
  • Олександр М***

все добре

• Виктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Описание соответствует. Пока всё работает. Очень облегчает работу.

• Татьяна В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 12

Классный опрыскиватель. Купила второй для мамы в подарок. Своим пользуюсь уже год. Отлично все распыляет, даже бордосскую. Удобный , относительно компактный, аккумулятора хватает на пол дня.

Переваги:
    Компактный
    Недоліки:
    Не хватает латунной насадки
    • Представник бренду

Добрий день. Дякуємо за відгук.

• владимир Е***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

в шлангу при розпаковці були залишки води,що свідчить про те, що відправник випробовував апарат і не міг не замітити тріщини , але все одно відправив . недобросовісний продавець!

Недоліки:
    телескопічна ручка ( перша частина після шлангу ) прийшла з продовжньою тріщиною , з якої при випробуванні зразу почала бризгати вода.
    • Продавець  PROтехника

Дякуємо за ваш відгук!

Обприскувачі проходять перевірку на заводі перед відправкою, і продавець не втручається в цей процес. Ми завжди рекомендуємо перевіряти товар при отриманні, оскільки можливі пошкодження під час транспортування.

Якби ви звернулися до нас одразу після виявлення проблеми, ми б оперативно замінили трубку. Будь ласка, зв'яжіться з нами, і ми постараємося знайти рішення!

• Вікторія К***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Отримали перевірили поки працює,але немає гарантійного талону.Не розумію ,як здійснюється гарантія в разі поломки.

• Продавець  PROтехника

Добрий день. Шановна Вікторія, ми не відмічаємо гарантію окремо, проте надаємо електронний фіскальний чек. Цей чек є підтвердженням покупки та виконує роль гарантійного документу згідно з вимогами законодавства. Посилання на чек було надіслано Вам в SMS, а також прикріплено до Вашого замовлення в особистому кабінеті. Дякуємо за розуміння та бажаємо приємних покупок!

• Уляна К***

Все класно!

• Олександр Р***
    Відгук від покупця. Продавець: ShopСom. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Хороший оприскувач

• Уляна К***

Все люкс!Рекомендую!

Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Загалом оприскувач сподобався. Перевірив усе працює! Моя стара 1,5-2,5 м штанга накрутилася на нову ручку (різьба 18/18 мм, на старій ручці 16/18 мм). Наплічники зашию, щоб не вислизнули з пряжок.

Переваги:
    Все працює, прилаштував оприскувач до довгої штанги
    Недоліки:
    У гарантійний талон не внесені жодні данні, я так розумію про тривалу гарантію не йдеться.
    • Продавець  PROтехника

Добрий день. Гарантія складає 36 міс і діє по видатковій накладній (чеку), яку Вам видали при отриманні товару.

• Іван С***

У мене товар і доставка були оплачені наперед, тому Нова пошта ніяких накладних мені не друкувала і нічого не дала, напевно економлять папір...

• Іван С***

Зайшов ще раз на Нову пошту забрав накладну на доставку, тепер все буде канонічно )) Дякую.

• Сергей О***
    Відгук від покупця. Продавець: PROтехника. Колір: Зелений з жовтим. Об'єм: 12

Хороший опрыскиватель.Работает без нареканий,докупить длинную удочку для опрыскивания высоких деревьев.Пришел с заряженным акумулятораром на 100%.Единственный минус не понятная система крепления лямок ,пришлось скотчем их зафиксировать,выпадают из креплений.За эти деньги топ.Рекомендую!

Переваги:
    Качество изготовления акумулятор мощный на долго хватит .Зарядка в комплекте.
    Недоліки:
    Крепление лямок
  • Олег М***

Супер все працює.

• Артем

Все соответствует описанию. Аккумулятор 12Ач. Дата производства 12.2023

Переваги:
    лучший за эту цену
  • Володимир П***
    Продавець: Rozetka. Колір: Зелений. Об'єм: 16

два рази замовляю цей оприскувач, два рази присилають замість іонно-лужневого свинцево-кислотний акумулятор! на сайті один зазначено в реалії другий присилають. Нерекомендую!!!

Переваги:
    незнайшов поки
    Недоліки:
    невірна комплектація