Сток. Уцінені, вживані, відновлені товари. До -60% на обране

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Виктория К***
    Відгук від покупця. Продавець: Samsara

Використовує не вперше. Шкіра після ного світиться. Разом із іншими уходами і гаджетами взагалі супер.

Переваги:
    Якість шкіри покращилась
    Недоліки:
    Не виявлено. Але за рекомендацією треба розумно використовувати
  • Татьяна Я***
    Відгук від покупця. Продавець: Samsara

Крем просто знахідка. Допомогає відразу. Після початку використання не з"явилося ні одного камедона. Використовую на підборідді, але якщо з'являється в якомусь іншому місці - помазала, і він просто починає зникати. Дуже задоволена. Рекомендую від щирого серця)

• Продавець  Samsara

Дякуємо за відгук! Ваша оцінка для нас дуже важлива. Намагаємося так само працювати і далі) Дуже приємно мати справу з такими клієнтами! Будемо раді, коли Ви звернетеся до нас ще))) З повагою, Інтернет магазин - Samsara.

• Альона Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Samsara

Дуже чудовий крем...лікувала ним акне та комедони...

Переваги:
    Допомагає за дуже короткий термін
    Недоліки:

• Дарина Х***
    Відгук від покупця. Продавець: Samsara

Це крутий крем, рекомендую.
    Замовлення швидко відправили. Термін придатності гарний.