- МаксімВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Річ сподобалась...
- Ольга Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Пластик хорошої якості. Товаром задоволена
- Переваги:
- В розетці найкращі ціни
- Недоліки:
- Намає
- Надежда М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Пришёл хорошо упакован, ни царапины
- Переваги:
- Легкий, уплотнители в компллекте
- Недоліки:
- Пока не обнаружили
- Віктор Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Класний товар
- Елена К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Чудовий контейнер
- Переваги:
- Практично
- Роман Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Добрий день, забрав контейнер в принципі нарікань немає, окрім того що кришка просто накривається без всякої фіксації... це так і є ? чи щось не так?
- Переваги:
- компактність
- Недоліки:
- кришка просто накриває контейнер без фіксації
- Виталий Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Прислали бокс без крану, повернути відмовились, служба підтримки відповіла що вони товар не оглядають, хоч самі його і продають, ще й продавец обвинуватив що ми самі його і забрали той кран дуже дивно, цікаво для чого той кран може знадобитися(вкрадений)
- Переваги:
- Лише одне, якщо поганий настрій можно посваритися з консультантом на цю тему
- Недоліки:
- Не зручно зберігати охолодженні напої вони витікають через отвір в якому бракує крана
- Борис А***Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Прийшов товар з дефектами
- Недоліки:
- Пошкоджена кришка
- Иванова О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Замовила на відділення,прийшло без крана, кришка зверху мала і не підходить взагалі
- Переваги:
- Недоліки:
- Купа
- Валентин Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 3.5 л. Колір: Білий
Замовляв два контейнери. З одним все нормально, а у другого відсутня гайка для кріплення крана. Надішліть мені гайку!