Відгуки покупців про Чашка об'єктив CANON термокружка у вигляді об’єктиву до фотоаппарату

Оцінка користувачів 4.6/5
  • Игорь Б***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Тримає максимум годину. Кришка погано закручується , відчуття ніби різьба не підходить.
    Протікає з того місця де треба пити, немає на клапані ніяких резинок. Якщо пити каву чи чай на роботі, то ок, а якщо треба десь іти з нею, то не варіант. Дуже тече
    Виглядає красиво.

Переваги:
    Гарно виглядає
    Недоліки:
    Тече, мало часу тримає температуру
    • Продавець  JuliShop

Дуже шкода, що товар не повністю виправдав ваші очікування. Ми цінуємо кожен відгук, адже він допомагає нам ставати кращими. Цей товар користується значною популярністю серед покупців і має багато позитивних оцінок, однак розуміємо, що враження можуть відрізнятися.
      На жаль, ми не є виробником цієї продукції, тому не можемо впливати на технічні особливості.
      Щиро сподіваємося, що ваші наступні покупки принесуть вам лише позитивні емоції та комфорт. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом!

• Валентин К***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Відповідає дійсності. Товар сподобався.

• Продавець  JuliShop

Добрий день! Щиро дякуємо вам за теплий відгук і раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині. Запрошуємо також ознайомитися з іншими товарами нашого асортименту — впевнені, серед них ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді вітати вас серед наших клієнтів! Бажаємо мирного неба, добра та чудового настрою!

• Дмитро С***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Товар сподобався і відповідае дійсності.

• Продавець  JuliShop

Ми щиро раді, що ви залишилися задоволені обслуговуванням у нашому магазині, і безмежно вдячні вам за ваш відгук! Ви також можете переглянути й інші товари нашого асортименту — впевнені, ви знайдете багато корисного та цікавого. Завжди раді бачити вас серед наших клієнтів! Бажаємо вам мирного неба, добра та гарного дня!

• Ольга Н***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Ідеальний подарунок для фотографа!
    Купувала її на подарунок друзям.

• Богдан Л***
    Відгук від покупця. Продавець: JuliShop

Замовляв на подарунок. Хороша якість, пакування та терміни доставки. Відправили в той же день, ще за день забрав. Рекомендую

Переваги:
    Швидка доставка
    Ціна/якість
    Зовнішній вигляд товару