Відгуки покупців про Спортивні штани на флісі жіночі ISSA PLUS 14905 M Чорні (issa2007682645084)
- Ніколетта Б***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Коричневий
Штани сіли чудово. Але тканина покошлатилася як тільки двічі вдягла.
Такого немає бути- Переваги:
- Гарно сіли
- Недоліки:
- Покошлатилися
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.
- Янина Ч***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Сірий
Дуже гарні, теплі штани. Купувала дочці підлітку для дому на зиму. В них тепло та комфортно. Довгі штанини - це величезний плюс для високих дівчат! У доньці зріст 179см, так ці штани до самого низу ноги, все прикривають.
Такі ж чорні купила для вулиці їй. Носить з термобілизною взимку - теж тепло та комфортно.- Продавець «ISP»
Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!
- Юлия Г***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Чорний
Гарні штани, тепленькі. На параметри 63-90 краще і зручніше сідає розмір М (як на мій погляд).
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!
- Дарья Д***Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Коричневий
Отличные штаны. Хорошего качества. Хорошо скроены, сидят на фигуре идеально, ничего лишнего. Цвет коричневый, красивее чем на фото. Очень довольна.
- Переваги:
- Качество ткани и пошива
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: M. Колір: Коричневий
Не відповідають фото, насправді низька посадка
- Переваги:
- Довгі штанини
- Продавець «ISP»
Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.
- Анна В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Коричневий
Добрий день. Вдячні за Ваш теплий відгук. Нам дуже важлива Ваша думка!
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Коричневий
Якість жахлива не відповідає ціні.
- Переваги:
- Недоліки:
- Якість жахлива
- Елла
уже месяц ношу, до сих пор идеальный вид и качество отличное. За такую цену утепленные штаны найти почти нереально, не знаю что вам могло не понравиться
- ЕллаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Коричневий
Я довольна, пока что оправдали ожидания. Но буду укорачивать, на мой карликовый рост 160 см ожидаемо длинные)
- Переваги:
- как на фото, утепленные, плотная ткань, удобно
- Недоліки:
- не нашла
Відповідність розмірній сітці
Відповідає
- Наталія Ф***
Який у вас об'єм стегон?