Відгуки покупців про Костюм утеплений жіночий ISSA PLUS 14866 L Чорний (issa2007682639021)

Оцінка користувачів 4.57/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Крістіна
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Темний кларет

Купувала для бабусі на зиму, щоб не мерзла. Костюм теплий і зручний, по розміру підійшов

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Ірина З***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: XL. Колір: Молочний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Приємний на дотик- перевершив мої очікування .

Відповідає

• Ольга Б***
    Продавець: «ISP». Розмір: L. Колір: Чорний

за эти деньги ужасное качество

Переваги:
    их нет
    Недоліки:
    сама дешевая ткань
    • Продавець  «ISP»

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Світлана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: S. Колір: Темний кларет

Дуже класний костюм, якість та тканина приємна на дотик, теплий.

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Руслана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Очень хороший костюм, размер идеально подошёл

Переваги:
    Качество 10/10
  • Юлия К***
    • Загальне враження

Заказала XL, хотела, чтобы костюм для дома был свободным. По факту, на рост 166см, вес 63кг он оказался как раз по размеру. Мне кажется, что изделие маломерит. Дам точные мерки, может, кому-то пригодится эта информация. Худи: рукав от горловины 69 см, длина по спинке- 57 см, ПОГ 53 см, ПО низа 50 см.
    Брюки: ПОТ- 35 см, тянется до 45 см, ПОБ 55 см, длина штанины по боковому шву 100см. Есть карманы, не очень глубокие
    Ткань достаточно тонкая, шнурочек в капюшоне хочется заменить на более яркий и качественный.
    Костюм,в принципе, подошёл, заказ забрала.
    #МойЛук

Замале

• Ольга Т***
    • Загальне враження

Костюм соответствует фото. Пошит качественно. Сидит хорошо.

Переваги:
    Качество пошива.
    Недоліки:
    Парит, не пропускает воздух(
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

• Яна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Выглядит как на картинке. Сидит хорошо. Но по моему хлопка в составе гораздо меньше чем указано в описании.

Переваги:
    Хорошо сидит
    Недоліки:
    Состав не соответствует описанию
    • Алина А***

А на бирке какой состав указан?

• Світлана М***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Костюмчик хороший, ткань приятная к телу, как раз для занятий спортом отличная, пошив качественный, сел идеально,за такую цену супер.

Переваги:
    Цена-качество.
  • Елена К***
    Продавець: Rozetka. Розмір: XL. Колір: Чорний

Костюм идёт размер в размер. Штаны внизу на резинке. В ткани ощущается синтетика, но не критично.

Переваги:
    Вещь качественная, брака нет. После стирки не полинял и не изменился. Доставка быстрая.
    Недоліки:
    Ощущается больший процент синтетики в составе. Хотя, может, это индивидуальные тактильные ощущения.