Відгуки покупців про Чохол-накладка для MacBook Air 15,3 M5/M4/M3/M2, фіолетовий, Air Shell, пластиковий захисний аксесуар для ноутбука, протиударний, з вентиляцією та доступом до портів, ArmorStandart (ARM80466)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Відгуки про товар продавця MGBT
  • Ольга О***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 15.3

Нууу за такі гроші годиться … але на фото матовий-по факту глянець, тай ще прийшов з подряпинами , які припадають на саме «яблучко» і поруч

Переваги:
    Не дорогий
    Недоліки:
    Подряпаний
  • Сергій С***
    Відгук від покупця. Продавець: MGBT. Колір: Purple. Діагональ сумки/рюкзака: 13.6

Замовлення відправили швидко, гарно запакували, товар цілий та неушкоджений

• Юлія М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Transparent. Діагональ сумки/рюкзака: 13

Чудовий чохол, ідеально підійшов! Швидка доставка, від моменту замовлення до моменту отримання на пошті менше 3ох днів! Дякую

Доброго дня, Юлія! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Куторга И***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Grey. Діагональ сумки/рюкзака: 15.3

Дешево і сердито))) норм

Доброго дня, Ігор! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей Щ***

Супер!

Доброго дня, Андрій! Дякуємо, що обрали нас та нашу продукцію! Приємного користування! З повагою команда ArmorStandart.

• Андрей Щ***

Все підійшло! Все супер!