- Мандрык А***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Об'єм: 360
Якісний товар
- Ольга В***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Отличные стаканы. Немного толще, чем Делонги, но мне нравится!
Отдельная благодарность продавцу, быстро связались, в тот же день отправили и на следующий день уже получила их на почте. Очень хорошо упаковано, ничего не разбилось! Рекомендую однозначно!- Продавець Quality Life
Мы благодарим за отзыв! Ждём Вас снова в нашем магазине!
- Yulia Z***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Замовляла 2 набори, гарні чашки, все як на фото. Замовлення відправили швидко. На одній з чашок була невелика подряпина всередині, але в користуванні майже непомітна.
- Мар'яна Н***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Дуже якісні склянки, за 3-4 роки їм нічого не сталося, замовила вже вдруге, через те, що випадково розбила, використовуємо їх щодня, по кілька разів
- Максим Л***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Хорошие стаканы. Запакованы хорошо, не разобьются. На обоих стаканах есть одинаковые маленькие сколы с внешней стороны дна. Не знаю, по какой причине. Лично для меня это ни на что не повлияло.
Стаканы красивые, не нагреваются - рекомендую)- Переваги:
- Красивые, не нагреваются, дешёвые
- Недоліки:
- Без недостатков
- Продавець Quality Life
Дякуємо, що знайшли час для відгуку! Точки знизу - характерна риса для любого посуду з подвійним дном. Це технічний отвір закінчення видувки скла
- Продавець Quality Life
Чудові фото! Дякуємо!
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Добре були впаковані,дуже красиві,виконують свою функцію на всі 100% рекомендую.І да відгук не купляний,реально все так як воно є в характеристиках.
- Переваги:
- Красиві,виконують свою роботу на всі 100%
- Недоліки:
- Не найшов і я так розумію що і ненайду.))
- Продавець Quality Life
Євген, ми дуже дуже раді, що Ви задоволені! Дякуємо, що знайшли час для відгуку та чудових фото. Чекаємо на Вас знову)
- АллаВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Отнимала склянки, дякую за швидку доставку. Якість хороша
- Продавець Quality Life
Алла, ми дуже раді, що Ви задоволені! Чекаємо на Вас знову)
- Наталья Т***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Гарні стакани. Підходить до кави машини. Лате виглядає дуже гарно в стакані.
- Продавець Quality Life
Наталя, ми нам дуже приємно, що Ви задоволені!
- Лилия С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Дуже задоволена покупкою, дякую всім хто так гарно працює
- Переваги:
- Дуже зручно для кави
- Недоліки:
- Ну дуже крихкі звичайно
- Продавець Quality Life
Ми щиро вдячні Вам за відгук!
- Татьяна Т***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Продавець дуже приємний, обслуговування і відправка швидкі-замовила в неділю в обід і зранку в вівторок вже забрала.
Стакани чудові, в гарній рідній коробці, були гарно запаковані.
Чудова річ для себе чи на подарунок, рекомендую!- Переваги:
- Чудовий продукт
- Недоліки:
- Не виявлені
- Продавець Quality Life
Тетяна, ми щиро вдячні Вам за те, що знайшли час поділитися фото та написати відгук! Завжди раді в нашому магазині)
- Коля Д***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Суперові чашки!!
Дякуємо Вам за відгук!
- Надежда И***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Качественные, не нагреваются, отлично смотрятся, после посудомоечной никаких капель внутри не замечено.
- Продавець Quality Life
Надежда, спасибо за отзыв! Пусть долго приносят удовольствие!
- Виталий С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Ідеальний розмір.
- Переваги:
- Прекрасний вигляд
- Недоліки:
- Евгения М***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Стаканы очень нравятся, дошли в целости и сохранности. Магазин отправил достаточно быстро. Рекомендую :)
- Переваги:
- Отправили очень быстро, стаканы очень красивые
- Недоліки:
- Пока что их нет
- Продавець Quality Life
Благодарим за отзыв! Пусть наши стаканы с двойным дном служат долго!)
- Леонид Б***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Отличные стаканы
Благодарим за отзыв!
- Вита С***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Замовляла не перший раз в даного продавця, все супер оперативно ціна/якість все як на фото та в описі, швидко зв‘язались та відправили, все супер, дякую
- Переваги:
- Гарна якість, швидка відправка привітні співробітники
- Продавець Quality Life
Ми дуже вдячні за відгук та за те, що стали нашим постійним покупцем! Завжди раді Вам в нашому магазині!)
- Анастасия Б***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Классные стаканы!
Быстрая отправка!
Рекомендую!- Продавець Quality Life
Благодарим за отзыв!
- ЕвгенияВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Брала два набора на подарки. Выглядят супер!
- Переваги:
- стильные, красивые, цена
- Продавець Quality Life
Благодарим за отзыв! Всегда рады Вам снова)
- АндрійВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Доставка швидка, якість чудова. Пакування супер, все ціле.
- Переваги:
- Чудові стакани, стильні, зручні.
- Продавець Quality Life
Дякуємо за відгук, нам дуже приємно! Чекаємо на Вас знову)
- Наталія Н***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Дуже гарні
Дякуємо за відгук!
- Легина Д***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
Очень удобный размер ! Комфортно лежит в руке, легко моется и красиво смотрится )
- Переваги:
- Размер , легко мыть
- Продавець Quality Life
Мы очень рады, что Вы довольны. Спасибо за отзыв!
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 450
МЕГА, МЕГА быстрая доставка. Очень ответственный продавец. На НП возникли некоторые недоразумения, которые продавец мгновенно решил. Очень качественное изготовление. Приятно лежат в руке. Будем заказывать еще!
- Переваги:
- Легкие ,приятные в руке.
- Недоліки:
- Пока не выявил
- Продавець Quality Life
Как же приятно! Спасибо Вам за отзыв!
- ДаниилВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
- Продавець Quality Life
Спасибо за оценку!
- Валерия П***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Магазином и товаром полностью довольна! Ответственный продавец, быстрая отправка и качественный товар! Молодцы! Так должен выглядеть бизнес:)
- Продавець Quality Life
Спасибо за оценку нашей работы! Всегда рады Вам в нашем магазине!
- Денис Л***Відгук від покупця. Продавець: Estetiks Official. Об'єм: 360
Все так как в описании, хорошие термо стаканы
- ЄвгенВідгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Хорошие стаканы. Пользовался такими стаканами разных брендов. Эти на уровне.
Да! И чуть не забыл! Очень приятный и ответственный продавец- Переваги:
- Приятно взять в руки. Удобно пить.
- Недоліки:
- Неь
- Quality L***
Спасибо за отзыв! Всегда рады Вам в нашем магазине!
- Олександра Н***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Дякую! Оперативно!
Спасибо за отзыв!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Давно думал что подарить родителям,пока не нашелся этот набор, они просто "кофеманы",заказал 4 разных набора 80мл/120мл/250мл/400мл. Всё приехало целое,хорошо упаковано (спасибо продавцу) Советую для преобретения, для подарка самое то.
- Переваги:
- Качество, продавец, хорошо упаковано,цена, есть что выбрать.
- Quality L***
Спасибо Вам за отзыв! Пусть служат долго!
- Владислав К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
- Переваги:
- Продавец, ассортимент, качество, цена.
- Quality L***
Спасибо за отзыв! Пусть приносят удовольствие!
- Лиза К***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 400
Все супер!
Спасибо большое!
- Екатерина Ф***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 250
Стаканы отличные Взяла сразу 2 набора, пришли на следующий день после заказа. Спасибо продавцу за оперативность и качество!
- Quality L***
Нам очень приятно, спасибо за отзыв!
- Bujor I***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Красивые, хорошо запакованные
Очень приятно, спасибо!
- Елизавета А***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Хороший продавець і товар. Замовляла два набори, в одному склянка розбилася (доставляли новою поштою). Зв’язалася з продавцем - він одразу без питань відправив новий набір. Дуже задоволена. Ідеальний об’єм склянки для капучіно
- Переваги:
- Відмінний сервіс, якісний товар
- Quality L***
Спасибо за отзыв! Всегда к Вашим услугам)
- Юлия В***Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Продавцом очень довольна: переживала, что стаканы хрупкие, но упаковали хорошо, покупка доехала без проблем + быстрая доставка порадовала.
Да и сами стаканы хорошего качества, и цена приятная.- Quality L***
Спасибо за отзыв! Всегда рады Вам в нашем магазине)
- Анастасия Ж***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 360
Заказываю во второй раз. Пришел заказ быстро , все целое. Качество на высоте
- Переваги:
- Красивые , лёгкие , стильные
- Quality L***
Спасибо! Нам очень приятно!
- Дмитрий Ф***Відгук від покупця. Продавець: Quality Life. Колір: Прозорий. Об'єм: 120
Отличные стаканы. Доставка очень быстрая,качество обслуживания на высоте. Продавцом очень доволен!!!
- Переваги:
- Качество
- Quality L***
Благодарим за отзыв! Всегда рады Вам в нашем магазине!