Відгуки покупців про Іграшка для собак восьминіг з пищалкою м'яка забавка для цуценят середніх та дрібних порід VMHouse шарудлива дрібничка з пискавкою для тварин синій (0066-0002)

Оцінка користувачів 4.84/5
  • Анна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Міцні шви iграшки витримують навантаження. Рекомендую!

• Катерина В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Чудова іграшка, собаці подобається, шуршить

• Надія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Чудова якість та ціна. Мої песики дуже обожнюють її.
    Достатньо міцна, за декілька тижнів жодних пошкоджень. Хоча моя бульдожка і такса дуже швидко знищують м'які іграшки та ця іграшка гідно витримує їхній натиск

Переваги:
    Міцна
  • Ерік В***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

М'який, безпечний, з пищалкою та шарудливими елементами.

• Анастасія А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Не знаю в кого там ця іграшка міцна і довго протрималась, бо моя собака роздерла її в перші 15-20 хв гри, витягнула все, шо було всередині і втратила інтерес (собака не є велика, середня - 13 кг)
    Зі своєю задачею - розважити собачку - справилась, але занадто швидко.

Переваги:
    Шарудить, пишить, собака була зацікавлена
    Недоліки:
    Не надто міцна, швидко порвалась
  • Анна К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Собака в захваті , бігає, трясе, приносить. Якісний і яскравий. Рекомендую!

• Вероніка М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Виготовлений із безпечних матеріалів, міцний, не рветься одразу. Рекомендую для активних ігор та дресирування!

• Юлія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Чудова та весела іграшка для вашого чотирилапого друга. Рекомендую на 100%!

Вітаємо, Юліє!

Дякуємо за відгук. Добре, що іграшка восьминіг VMHouse сподобалася та стала веселою розвагою для Вашого чотирилапого друга.

Пискавка всередині іграшки привертає увагу тварини та заохочує до активної гри, а шарудливі щупальця роблять процес ще цікавішим. Такий формат добре підходить для цуценят, а також собак дрібних і середніх порід, яким важливо мати безпечну та захопливу забавку для щоденної активності.

Іграшку можна використовувати вдома або на прогулянці, зокрема для гри в перетягування чи навчання команди “принеси”. М’який матеріал робить гру комфортною, а додаткові звукові ефекти допомагають довше утримувати інтерес улюбленця.

Дякуємо Вам за довіру та раді бачити Вас серед покупців нашого магазину, а також запрошуємо ознайомитися з іншими товарами: посилання

• Давид К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Подобається навіт не грайливій собаці. Мій мопс зазвичай байдужий до іграшок, а цього восьминога обожнює. Пищалка не дратує слух.

Вітаємо, Давид!

Дякуємо за відгук. Дуже приємно знати, що восьминіг зацікавив навіть собаку, яка зазвичай байдужа до іграшок.

Особливість цієї моделі полягає в поєднанні декількох елементів для привернення уваги улюбленця. М'який матеріал робить іграшку комфортною для щоденних ігор, а пищалка та шарудливі щупальця підтримують інтерес і стимулюють природну цікавість собаки без надто різких або неприємних звуків.

Такі іграшки добре підходять не лише для самостійних розваг, а й для спільних ігор із господарем. Вони допомагають підтримувати активність тварини, урізноманітнюють дозвілля та можуть використовуватися для навчання простим командам або апортування.

Дякуємо, що поділилися своїми враженнями. Ознайомитися з іншими товарами для домашніх улюбленців можна за посиланням: посилання

• Костянтин М***

Симпатичная.

Переваги:
    Износоустойчевая.
  • ГАННА Ш***

Якість гарна- ціна класна!!! Рекомендую

• Ольга
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Яскрава, якісна іграшка. Песику зручно з нею бавитись.

• Наталія К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий
    Переваги:
    Яскрава, голова пищить, щупальця шурудять. Джек-рассел в захваті п'яту годину поспіль. Іграшка досі ціла
    Недоліки:
    Шкода, що одна)
    • Оксана Ш***

Іграшка ще ціла? Бо у мене теж Джек Рассел

• Наталія К***

Ціла), але пес мій чомусь її не шматує, носить з собою скрізь, грається

• Татьяна О***

Достатньо міцна іграшка.

• Євгенія С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Іграшка сподобалась,наше цуценя цверг в захваті!

Переваги:
    Приємна на дотик, прикольно шелестить
    Недоліки:
    Поки що немає
  • Александра Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Іграшку купували для французького бульдога. Ця собачка дуже активна и ця іграшка вижила після багатьох випробувань.

Переваги:
    Дуже гарно пошита
  • Михайло

Дуже крута іграшка!
    Надзвичайно витривала!
    Купували для лабрадора 2 місяці, зараз їй 8 місяців - 27кг. Але досі любить гратися восьминігом!!!!

Переваги:
    Міцна та витривала!
    Недоліки:
    Пищить, серед ночі заважає, коли собачка починає шматувати її.
  • Елена К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Игрушку можно смело рекомендовать собакам как мелких, так и средних пород. Очень качественная и прочно прошитая. На ткани бугорки, никакой набивки, так что можно не бояться, что собака наестся какой-то токсичной мерзости, которая забьёт ей пищевод. Заманчиво шуршит и попискивает. Мои собакены в восторге

• Олексій
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Тепер це найулюбленіша іграшка собаки

• Юлія Б***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Класна іграшка, приваблює шурудінням, якість супер. Нашому цуценяті подобається.

Переваги:
    Шурудіння, якість.
  • Вероніка М***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Іграшка гарна, приваблює шарудінням, але мабуть все ж для маленьких собак, Ауссі розгриз за 10 хв(((

Вітаємо, Вероніко!

Дякуємо, що відзначили особливість іграшки – саме ефект шарудіння робить її цікавою для собак і стимулює до гри!

Ви абсолютно правильно підмітили, що дана модель найкраще підходить для дрібних порід. Для активних та більш «гризучих» порід, краще підбирати іграшки підвищеної міцності, наприклад з використанням канатів або гуми!

Ця ж модель восьминога доступна ще й у зеленому кольорі: посилання

Також зверніть увагу на альтернативу – іграшку у формі качки: посилання

• Олена А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Дуже гарна якість, добре зшита , вона не маленька , цуцик зацінив

Переваги:
    Розмір, якість пошиття
  • Євген
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Для піврічної мальтипу вистачило на неділю. Почав розлазитись.

Переваги:
    Цікава задумка
    Недоліки:
    Погана реалізація
    • Продавець  VM HOUSE

Шановний Євгене,

Щиро перепрошуємо за ситуацію, з якою Ви зіткнулись. Іграшка виготовлена з безпечних текстильних матеріалів, та зазвичай слугує досить довго. Більшість покупців позитивно оцінюють її як "улюбленця" своїх улюбленців — особливо для цуценят чи дорослих песиків!

Ймовірно, Ваш песик виявився надзвичайно енергійним — що, безумовно, свідчить про його зацікавленість у грі! Як альтернативу можемо запропонувати іграшку-качку: посилання

Також запрошуємо переглянути весь наш асортимент товарів для тварин — впевнені, знайдете щось цікаве й корисне для Вашого улюбленця: посилання

• Дмитро
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Тягає по квартирі. Шарудіння дуже приваблює :)

Переваги:
    Колір, звук шарудіння.
    Недоліки:
    Відсутні.
  • Ангеліна А***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Прикольна, якісна та яскрава іграшка, наш собакен дуже задоволений! Тепер це найулюбленіша його іграшка!

• Марта Т***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Іграшка прикольна що для тварин що для діток !!! шарудить тим самим привертаючи звуком. Мені здається дітям, вона ще більше сподобається

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Іграшка супер, наша собачка дуже задоволена

• Ірина Р***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Собака задоволений, іграшка гарно шарудить, міцна.
    Французький бульдог вже бавиться місяць і поки що ціла, для нас це рідкість.

• Татьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Синій

Рекомендую іграшку. Дуже якісно зроблена.

• Ілля Л***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Крута іграшка, якісна, ніяких нарікань.

• Альбіна Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Хороша якісна іграшка. Напевно це сама міцна із всіх попередніх)

• Кирилл Г***

Дуже класний товар

• Настя Е***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Восьминіг дуже м'який, собака із задоволенням грає з ним. Іграшка не рветься, добре витримує активні ігри, виготовлена з безпечного матеріалу.

• София Д***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Жовтогарячий

Купила своїй собаці цю іграшку, вона просто в захваті! Іграшка м'яка, але досить міцна, і пищалка додає забави під час гри.

• София Ч***

Іграшка дуже прикольна

• Люба Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE. Колір: Зелений

Чудова іграшка. Собака у захваті)