- Денис З***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Замовляв як подарунок до дня матері, мамі дуже сподобалось
- Продавець Crafts & Presetns
Денис, щиро дякуємо Вам за відгук та довіру!
Нам дуже приємно, що подарунок до Дня матері сподобався Вашій мамі та подарував позитивні емоції))
Саме заради таких моментів ми з любов’ю створюємо наші набори!
Чекаємо Вас знову!
- Дмитро Н***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Дякую, купляв знайомій на день народження, їй дуже сподобалось, ще обовʼязково буду замовляти
- Продавець Crafts & Presetns
Дмитро, щиро дякуємо Вам за такий теплий відгук та високу оцінку нашого подарункового боксу! Нам дуже приємно знати, що подарунок сподобався і подарував гарні емоції іменинниці))
Ми завжди стараємось створювати красиві, якісні та особливі набори для важливих моментів.
Будемо раді Вашим новим замовленням і знову допомогти зробити свято незабутнім!
З найкращими побажаннями та вдячністю!
- Андрій П***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Хороший бокс, гарне оформлення, дружині сподобалось. Дякую!
- Продавець Crafts & Presetns
Щиро дякуємо Вам за чудовий відгук та високу оцінку!
Нам дуже приємно знати, що подарунковий бокс сподобався Вашій дружині та справив гарне враження.
Ми з великою увагою підбираємо наповнення й оформлення, щоб кожен подарунок дарував емоції та святковий настрій.
Дякуємо, що обрали саме нас! Будемо раді Вашим новим замовленням!
- Иван О***Відгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Відмінний подарунок, матуся у захваті. Дуже дякую.
- Продавець Crafts & Presetns
Іван, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно, що подарунок сподобався Вашій матусі та подарував їй позитивні емоції — для нас це найцінніше))
Будемо раді бачити Вас знову серед наших клієнтів!
- АндріянаВідгук від покупця. Продавець: Crafts & Presetns
Дуже теплий і красивий подарунок для найрідніших
Бокс виглядає дуже стильно, а наповнення підібране з любов’ю, все корисне і приємне. Мама залишилась у захваті! Ідеальний варіант на 8 березня. Дякую!- Переваги:
- Все швидко та продавець неймовірно привітний
- Недоліки:
- Продавець Crafts & Presetns
Андріяна! Щирр дякуємо Вам за такий щирий і теплий відгук!
Нам неймовірно приємно, що подарунок справив таке враження і подарував радість Вашій мамі — це найцінніше для нас.
Ми з любов’ю підбираємо кожен бокс, щоб він виглядав стильно та дарував справжні емоції!
Окрема подяка за відзначення сервісу — будемо й надалі тримати цей рівень!
Будемо раді бачити Вас знову!