- Тетяна Л***Відгук від покупця. Продавець: Sumkarium. Колір: Коричневий
Зручна, дуже гарний колір, світліших ніж на фото, містка, має багато відділень.
- ОльгаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Хороша сумка, вмістка. Багато відділень, приємна на дотик. Подивитись скільки витримає.
Представник постачальникаОльга, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Катя І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний
Гарна сумка з кожзама який гарно виглядає, навіть не відрізниш від натур. шкіри.
- Переваги:
- розмір
- Недоліки:
- не знайшла
Відповідає
Представник постачальникаКатя, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Юрий Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Коричневий
Сумка сподобалась візуально на сайті але прийшла в заломах, надіюсь що з часом вирівняється.
- Переваги:
- зручна
- Недоліки:
- примнута
Відповідає
Представник постачальникаЮрій, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Лариса Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Темно-зелений
Нереальний модний колір, по якості подивлюся в процесі носки, але дуже гарна
Відповідає
Представник постачальникаЛариса, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- Света Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Білий
Чудова альтернативна сумка, за невеликі гроші - виявилася якісною. Дуже модна і зручна.
- Переваги:
- ціна
- Недоліки:
- поки нема
Відповідає
Представник постачальникаСвітлана, доброго дня. Дякуємо, що обрали саме нашу продукцію. Нам дуже приємно, що Ви знайшли час залишити позитивний відгук і залишилися задоволені якістю придбаного товару. Бажаємо приємного користування.
- ЛарисаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рудий
Чудова сумка. Відмінна якість і стильний дизайн