- Вікторія Ч***Відгук від покупця. Продавець: JuliShop. Колір корпусу: Чорний
Ліхтар повністю відповідає заявленим характеристикам, дуже зручний, компактний і корисний під час відключень світла.
- Переваги:
- Дуже зручний і не дорогий ліхтар.
- Продавець JuliShop
Щиро дякуємо вам за відгук! Нам дуже приємно, що ви залишилися задоволені рівнем нашого сервісу. Запрошуємо вас ознайомитися й з іншими товарами з нашого асортименту — впевнені, серед них знайдеться багато корисного та цікавого. Будемо раді знову бачити вас серед наших покупців і завжди готові допомогти з вибором!
- Людмила Л***Відгук від покупця. Продавець: «XBL». Колір корпусу: Чорний
Ліхтар що мені прислали не відповідає по характеристики тому що я замовляланема повороту на 180 180 та нема індикації заряду.Це мені не подобається, тепер незнаю чи буду ще щось у вас замовляти,навіщо присилати інший товар
Я думала Rozetka це відповідальні і все без обману і відповідає замовленням
Ще подивлюся як він буде працювати- Недоліки:
- Не те що замовляла
- МиронВідгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір корпусу: Чорний
Класний зручний недорогий акумуляторний ліхтарик з варіативністю налаштування кута світла, зі скобою та магнітною основою - можна тримати в руці, можна ставити на стіл, можна закріпити на металевій поверхні, можна почепити на карабін. Замовив ще один такий.
- Переваги:
- Функціонал, ціна
- Недоліки:
- За таку ціну поки що немає
- Алексеев Р***Відгук від покупця. Продавець: Shopaholic. Колір корпусу: Чорний
Рекомендую!
- Переваги:
- Компактность
- Андрій Є***Відгук від покупця. Продавець: FreeDay. Колір корпусу: Білий
Все добре. Дякую.
- Продавець FreeDay
Дякуємо за відгук, дуже раді що вам сподобався наш товар. Буде приємно бачити вас знову у нашому магазині!
- Володимир С***Відгук від покупця. Продавець: Palanka. Колір корпусу: Чорний
Все добре, рекомендую.