Відгуки покупців про Роса пучок 2 метри 10 ниток Niki Light кінський хвіст з пультом керування 200 Led гірлянда для ялинки на 8 режимів холодний білий
- Алексей К***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Теплий білий
Отличная, все работает
- Переваги:
- Хватило на ёлку 2.8м
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Теплий білий
Все сподобалось, хороша гірлянда, брала 2м на ялинку 1,8м вистачило з головою.
- Антон С***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Теплий білий
- Інна Л***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Теплий білий
Чудова гірлянда, дуже красиве сяйво, найкраща ялинка, що у нас була
- Переваги:
- Є пульт, вистачає на всю ялинку
- Недоліки:
- Постійно плутаються
- Руслан Р***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Холодний білий
Классная гирлянда, отдельное спасибо за подарок
- Продавець CFB
Щиро вдячні за ваш вибір нашого магазину! Нам приємно, що товар відповідає вашим очікуванням. Нехай святковий настрій завжди буде поруч, а покупки радують ще більше!
- Катерина А***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Холодний білий
Гирлянда очень красиво смотрится, все огоньки рабочие. Но пульт не рабочий и нет возможности переключить режим:(
- Переваги:
- Красиво смотрится
- Недоліки:
- Нерабочий пульт для смены режима
- Продавець CFB
Вибачте за завдані незручності! Ми раді, що всі питання залишилися позаду. Дякуємо, що дали нам шанс виправити ситуацію, і сподіваємося, що надалі все буде ідеально.
- Катерина Г***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Холодний білий
Неймовірна гірлянда, я прикрасила не так як вказано, а по своєму, орієнтуючись від 2-х метрів від розетки і вийшло більше ніж вау) я не очікувала на такий результат)
- Продавець CFB
Дякуємо за ваш чудовий відгук! Ми цінуємо ваш вибір і раді, що ви задоволені. Зі святами вас! Бажаємо миру, радості та тепла у вашому домі!
- София О***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Холодний білий
Неймовірно гарна гірлянда доповнила святковий образ ялинки, продавець швидко доставив замовлення.
- Переваги:
- Ця гірлянда швидко встановлюється
- Продавець CFB
Дякуємо за ваш відгук! Ми дуже раді, що вам сподобався товар. Вітаємо вас зі святами та бажаємо тепла, радості й нових приємних покупок у новому році!
- Давидюк А***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Холодний білий
Працює гарно, нарікань поки що немає. Окремо вдячна за подарунок.
Виникла проблема з перехідником, не можу знайти з таким виходом для usb- Продавець CFB
Щиро вдячні за ваші слова! Це надихає нас працювати ще краще. Вітаємо зі святами та бажаємо нових приємних вражень від покупок у нашому магазині!
- Тетяна Г***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Холодний білий
Задоволені
- Переваги:
- Все чудово, гарна якість і ціна
- Недоліки:
- Не виявили
- Продавець CFB
Дякуємо, що залишили свій відгук! Нам дуже приємно, що ви задоволені покупкою. Нехай ці свята будуть казковими й теплими для вас і ваших близьких!
- Уляна Г***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Теплий білий
Дуже гарна.
Дякую за подарунок(гірлянда з юсб в подарунку)- Продавець CFB
Дякуємо за позитивний відгук! Ми завжди раді чути, що наші товари приносять задоволення. Зі святами вас! Нехай кожен день буде сповнений приємних сюрпризів!
- Боко А***Відгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 3. Кількість джерел світла: 600. Колір світіння: Теплий білий
Неймовірна краса
- Продавець CFB
Дякуємо за ваш вибір і гарний відгук! Бажаємо, щоб святковий час був наповнений яскравими моментами, а наші товари приносили лише радість!
- ЛесяВідгук від покупця. Продавець: CFB. Довжина проводу з лампами: 2. Кількість джерел світла: 200. Колір світіння: Теплий білий
Гарна гірлянда. Повністю відповідає опису. Приємний менеджер, який допоміг з вибором.
В комплекті довгий кабель, що дістає до розетки, також є одразу батарейка до пульта. Рекомендую!- Переваги:
- Товар відповідає опису.
- Продавець CFB
Раді, що вам сподобалась покупка! Дякуємо за позитивний відгук і чекаємо на вас у нашому магазині знову!