Відгуки покупців про Матрац Highfoam Faino Zory, розмір 180x190 см

• Светлана Л***

Классный
    Спасибо
    Мне подошёл
    Теперь только на нём могу уснуть)))

Переваги:
    Комфортно на нём
    • Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Андрій Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Класний жорсткий матрац, саме такий я і шукав, дякую продавцю!

• Іван
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Матрац супер. Випрадав очікування. Жорсткість відповідає заявленим характеристикам.

• Андрій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Хроший матрац за ці гроші. Я військовий тому нажаль мало часу можу на ньому поспати коли не на позиції, але якість сну це дуже для нас важливо для відновлення (наскільки це можливо), вища концентрація потім при роботі. Та і настрій кращий. Рекомендую.

Переваги:
    Все гаразд
    • Продавець  Мій Дім

• Анна З***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 150x200. Висота: 16

Матрац чудовий

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь)))

• Олена Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Дуже зручний. Твердість саме така, яка очікувалася

Переваги:
    міцний та твердий - як і хотілося
    Недоліки:
    за час користування не знайдено

Дякуємо за відгук!

Раді, що матрац відповідає Вашим очікуванням. Користуйтесь із задовленням!

• Павел
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Жёсткий и в то же время комфортный, сутки привыкал. Но когда привык, спина радуется.
    Сон улучшился.
    Запахов нет.

Переваги:
    Жёсткий, без запахов, такой как хотел
    • Продавець  Мій Дім

• Олексій К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Матрас отличный! Качество супер! Жестковат но я такой и искал. Такой он и должен быть. Особенно для веса который он выдерживает. Доставка очень быстрая, после обеда заказал на следующий день в обед привезли! Всем рекомендую! Для такого матраса очень бюджетная цена!

• Оксана К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190. Висота: 16

Дякую всім хто виготовляє та продає такі матраци.
    Матрац купувався на Юбилей чоловіку(в нього проблеми зі спиною).
    Довго підбирали який купувати по жосткісті ,вибрали цю модель-вдало.
    Раніше купували матрац в MATROLUXI-зараз дорого .
    Користуємося новинкою з 28.06.25р.
    Нарікань немає.

Переваги:
    Безпружинний

• Лена Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 160x190. Висота: 16

Задоволені якістю

Переваги:
    Недоліки:
    Досить довго чекати доставки

Дякуємо за Ваш відгук!

• Віктор Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 150x200. Висота: 16

Зручність і комфорт, а ще жорсткість. Вище очікуваного.

Переваги:
    Зручність і комфорт, а ще жорсткість. Вище очікуваного.
    Недоліки:
    Не має.

Дякуємо за Ваш відгук!

• Олексій У***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Чудовий матрас. Жорсткість хороша. Перший день експлуатації і я задоволений. Через півроку дам повторний відгук. Наматрасник обов'язково.

Переваги:
    Жорсткість. Відсутні запахи.
    • Продавець  Мій Дім

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16

Розетка питання вирішила,дякую.

• Олександр

Скажіть як було вирішено ваше питання з жорсткістю матрасу? Вам замінили на 5-й? Теж хочу такий матрас, але принципово щоб був жорстким, тобто мав 5 клас, а на вашому фото 4, і здається вони всі такі

• Артур

Ні,не всі такі,зробили знижку на наступне замовлення,цей собі залишив.Навряд чи тут жорсткість 5 як пишуть,не думаю що виробник міг помилитися і інфо на картці не поправили. Але матрац хороший, поки жорсткості достатньо, став трохи м'якший при вазі 90 кг. Пару тижнів взагалі як дошка твердий був.

Добрий день! Матрац має максимальну ступінь жорсткості з усіх, які ми виготовляємо. На жаль, сталася помилка саме з етикеткою при збірці матрацу. Тобто дана модель відповідає заявленому класу жорсткості - 5 з 5.

Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Популярні розміри: 120x190. Висота: 16

Матрац на перший погляд хороший,важкий,вказана жосткість 5,що і хотів,перед покупкою ще уточнив,чи дійсно 5 жорсткість,сказали так,привезли 4,другий день чекаю вирішення питання,погано що відразу не побачив,бо було закрито картоном і стрейчем,так би не забирав.

Переваги:
    Матрас
    Недоліки:
    Не вірна інформація про виріб

Доброго дня! Дякуємо за звернення. Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням посилання

Доброго дня!
      Дякуємо за ваш відгук і приносимо вибачення за непорозуміння. Хочемо вас запевнити, що фактична жорсткість матраца відповідає заявленій характеристиці рівня 5. На жаль, через технічну помилку була використана стара етикетка, яка могла спричинити плутанину.

Ми вже працюємо над тим, щоб ця ситуація не повторилася в майбутньому, і приносимо щирі вибачення за доставлені незручності.

Ми цінуємо вашу довіру і вдячні за те, що обрали наш продукт. Якщо у вас залишилися питання або потрібна додаткова інформація, будь ласка, зверніться до нас – будемо раді допомогти!

• Лысенко Е***

Купую вже 2 такий матрац. Дуже жорсткий, що мені подобається

• Продавець  Мій Дім

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!!

• Олексій С***

Супер! Купую вже третій Перший вже служить 5 років - нарікань немає
    Другий купив батьку рік тому - задоволений
    Третій взяв на подарок - людина радіє)
    Беріть безпружинний раз і на довго
    Я два пружинних вже викинув

Переваги:
    Якість
    • Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь!!!

• Вера К***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

По відгукам читала, що жорсткий. Так, підійде не усім, але можна звикнути і спина перестала боліти.

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за ваш відгук, Віро!

Ми стаємо неймовірно щасливими отримуючи таку позитивні оцінки. Чекаємо вас знову за наступними покупками))

• Любов Ж***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Матрац виконує всі заявлені функції.
    Жорсткість така як я і очікувала.
    Я задоволена повністю.

Переваги:
    Чохол приємний на дотик. Безпружинний
    Недоліки:
    Немає.
    • Продавець  Мой Дом

• Покупець
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16

Матрас середньої якості , зручний.

Переваги:
    Зручний, хороша ціна.
    Недоліки:
    Прийшов з невеликою плямою, структура матраса не дуже зручна на ній з'являються складки іх можна вирівняти але такого не має бути взагалі .
    • Продавець  ВерестМ

Вітаємо! Дякуємо за зворотній зв'язок. Матраси підлягають обміну та поверненню тільки до відкриття упаковки, на жаль, фабрика не приймає претензію на рахунок плями після відкриття захисної плівки. Інформацію щодо тканини передаємо виробнику, впевнені, що в майбутньому це допоможе покращити продукт. Сподіваємось бачити Вас в числі наших постійних покупців, бережіть себе та свою родину))

• Анатолий С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Пару місяців був жорсткий як і хотілося. Через півтора року велетенські ями з обох сторін. Спати вже не комфортно (моя вага 110, а пишуть що розрахований на 140). До цього був пружинний - прослужив більше шести років.

• Продавець  Мой Дом

Доброго дня. Залиште через форму "Написати продавцю" Ваш номер чи зв*яжіться з нами для вирішення цього питання

• Елена К***

Жорсткий, треба звикнути

• Продавець  Мой Дом

Доброго дня. В характеристиках матрацу написано, що він жорсткий, відгуки написані, що він жорсткий. Для тих хто полюбляє матраци підвищеної жорсткості він саме те, що потрібно. Порада для Вас - купіть собі наматрацник трикотажний, думаю цього вистачить, що б зменшити твердість матрацу. Раді були Вам відповісти, солодких і комфортних снів.

• Кирилл Л***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

2-ю ночь сплю как младенец, очень удобный матрас. Раньше спал только на мягких, открыл для себя твёрдые матрасы. Качество - очень хорошее за свои деньги. Надеюсь с просадкой проблем не будет и матрас будет радовать меня ещё долго. Хорошая упаковка, во время транспортировки не повредился. Продавца рекомендую, быстрая отправка.

Переваги:
    Качество, скорость доставки, хорошая упаковка, отсутсвие пружин
    Недоліки:
    Было бы здорово если бы в цену доставки входило подъем на этаж)
    • Продавець  Мой Дом

• Богдан
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 180x200. Висота: 16

Не рекомендую - дуже твердий, просто як на асфальті лежиш. Технологія - просто шмат піни обшитий тканиною. Спині боляче, затікають руки. Поміняв - все пройшло. Просто не уявляю, кому така жорсткість може сподобатись. Жаль. Але жадібність перемогд+ла глузд. Всетаки такі речі треба перед покупкою пробувати.

Переваги:
    Дешевий. Оперативна і чудова доставка від Розетки
    Недоліки:
    Неортопедичний, твердий як камінь
    • Продавець  Мой Дом

Доброго дня. В відгуках і характеристиках матрацу пише, що він жорсткий. Якщо Ви любите м*які матраци, навіщо купували такий. Багато наших клієнтів неодноразово замовляли матраци Zory і з задоволенням на них сплять. Матрац відповідає всім заявленим характеристикам.

• Kate A***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Чудовий, зручний матрац. Ми задоволені!

• Виктория П***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

Якісний, твердий матрац, БЕЗ ПРУЖИН
    Добре упакований

• Продавець  ВерестМ

Дякуємо за оцінку нашої роботи, бажаємо довгих років користування. Гарного дня!

• Игорь С***
    Відгук від покупця. Продавець: ВерестМ. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Отличный матрас, поначалу думал что жестковат, но на следующую ночь привык, и теперь для меня он идеально подошёл. Посмотрим как будет дальше по качеству, в эксплуатации две недели

Переваги:
    В меру жесткий
    Недоліки:
    Пока нет
    • Продавець  ВерестМ

Огромное спасибо за оценку нашей работы, желаем долгих лет пользования купленной мебелью. Хорошего дня!

• Пользователь
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x190. Висота: 16

Отличный матрас

• Юрий К***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

хотелось купить ортопедический матрас, но как он может являться таким, если он твердый как доска? на следующий день спина болела, пришлось купить дополнительно тонкий матрац + 1500грн. реально пожалел появятся деньги буду продавать. в следующий раз покупать буду в магазине! Для тех кому нравиться очень твердый матрац - отличный вариант цена - качество!

Переваги:
    без запаха
    Недоліки:
    очень твердый, слабая ткань, потянул сильнее - порвалась!
    • Продавець  Мой Дом

Здравствуйте. В характеристиках матраса прописано, что он жесткий, с большой нагрузкой на спальное место. А по поводу ткани, как это нужно тянуть, что бы порвать. Матрас же текстиль, с ним нужно обращаться бережно и аккуратно. Ткань на матрасе в несколько раз лучше и качественнее других дешевых аналогов.

• Продавець  Мой Дом

Здравствуйте. Если Вас интересует матрас менее жесткий, но по цене и качеству такой же, присмотритесь к данной модельке посиланняСтрейч-жаккардовий чехол на молнии, качетвенные наполнители и адекватная цена. Если проблема только в жесткости, то этот матрас Вам понравится на все 100%. Хороших и сладких Вам снов.

• ирина ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16

прекрасный матрас ,водители с почты хамы и грубияны,до подъезда отказались,пришлось самой с машины снимать матрас,а они хамили и грубили,это водители с новой почты.

Переваги:
    прекрасный
    Недоліки:
    доставка не до подъезда, нужно самой с машины снимать матрас,водители хамы и грубияны и мужланы.
    • Продавець  Мой Дом

Здравствуйте. А почему Вы на них жалобу не написали. У них доставка до подъезда по документах. Если вдруг у кого то такая же ситуация набирайте, не стесняйтесь. Будем наводить порядок в обслуживании)

• Марина Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x200. Висота: 16

• оксана к***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 140x190. Висота: 16

Спасибо большое за Вашу работу. Очень довольны.

Переваги:
    Жёсткий. Мечта наша
    • Продавець  Мой Дом

• Инна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 90x200. Висота: 16

Матрас наближений до жорсткого. Зручний чохол і спати комфортно, незважаючи, що в мене всього 60 кг. Три ночі сплю на матрасі і все влаштовує. За таку ціну більш ніж задоволена покупкою. Дякую

Переваги:
    Чудовий матраса, на що розраховувала, те и отримала

• Юрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 16

Ну шо, прийшов час написать видповидь про матрас. Як писал раньше прислали другой матрас. Качество матраса может и хорошо. Но! Никаких документов, сертификатов на данный матрас нету. Не говоря уже про гарантию. Одни обещания. Обещали подарок, бесплатный от компании (в связи з задержкой) но так до сих пор ничего не пришло. Так если будите заказывать то подумайте.

• Продавець  Мой Дом

Доброго дня. Матрас у Вас хороший, нічого поганого Вам ніхто не пропонував би - посиланняПри тому що гарантія на матрас 5 років. По гарантійках - у Вас під плівкою мали бути всі документи з печатками і т.д. Перезвонили на завод, щоб Вам все поновили. Накладна про отримання у Вас на руках. Подарунок відправимо, не дійшли ще руки. Почекайте трішки.

• Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x200. Висота: 16

Сегодня получили матрас . Остались очень довольны всем - качеством матраса , сроками доставки , вежливым обслуживанием . Всем очень рекондую !!! Отлично подошел по качеству и размерам , небо и земля по сравнению со старым . Очень удобный !!! Вишенькой на торте была бесплатная доставка - были приятно удивлены , это был сюрприз ! Вообщем всем огромное спасибо - и производителю за качество и Розетке за доставку и Новой почте !!! Рекомендую к сотрудничеству !!! Не пожалеете !!!

Переваги:
    Удобный , прочный , лучше , чем ожидали
    Недоліки:
    Нет .
    • Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємних сновидінь.

• Бурик С***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 80x190. Висота: 16

После двух ночей на матрасе чувствую себя хорошо. Жесткость мне нравится, я бы сказал что матрас не совсем и жесткий, как по мне то довольно комфортно. Спина не болит, матрас не проседает. Рекомендую

Переваги:
    Комфортный, мне нравится
    • Продавець  Мой Дом

Дякуємо за гарний відгук. Приємного користування.

• Юрий Р***
    Відгук від покупця. Продавець: Мій Дім. Популярні розміри: 160x190. Висота: 16

Матрас оплатили. Но оказалось шо нету в наличии. Предложили другой. Сказали шо отправка будет крайний срок субота. Щас 21.00 субботы но не звонка не есмес от компании продавца нет.

• Продавець  Мой Дом

Здравствуйте. Матрас вчера отправлен - 59000723947313. Пользуйтесь на здоровье.