Відгуки покупців про Колонка бездротова караоке 2 мікрофони акумуляторна портативна універсальна блютуз радіо з підсвіткою рожева PowerMe StarVoice

Оцінка користувачів 4.75/5
на основі 21 відгук
  • Ганна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Доброго дня Колонка чудова,звучання теж,дитина в захваті,вже записали декілька пісень .голос не іскажає в мікрофоні.

Переваги:
    За свої гроші ідеально для подарунка
    • Продавець  ТехНестШоп

Доброго дня! Щиро дякуємо за чудовий відгук
      Дуже приємно чути, що колонка сподобалась і дитина вже активно користується!
      Нехай вона дарує ще багато позитивних емоцій та музичних моментів!
      Раді, що ви задоволені покупкою!

• Андрій П***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Green

Колонка топ за свої гроші і швидко прийшла.

• Продавець  ТехНестШоп

Дякуємо за відгук! Радиі, що колонка виправдала очікування та швидко дісталася до вас. Користуйтеся із задоволенням!

• Андрій Ш***
  • Анастасія Л***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

коробка вся потягана вибачте, порвана та видно що її не один раз відкривали. Начеб то вживаний товар купила.

Переваги:
    виглядає стильно
    Недоліки:
    Погане упакування преп
    • Продавець  ТехНестШоп

Доброго дня!
      Нам щиро прикро, що упаковка товару вас розчарувала. Хочемо запевнити, що весь наш товар відправляється виключно новим та у заводській упаковці. Ваше замовлення було відвантажено напряму зі складу Розетки, і наразі ми з’ясовуємо, чому та за яких обставин могла пошкодитися коробка під час транспортування.

Ми цінуємо вашу довіру й завжди прагнемо, щоб клієнти залишались задоволені як товаром, так і сервісом.

• Василий М***

Все СУПЕР. ДЯКУЮ.

Вітаємо!

Щиро дякуємо Вам за відгук! Нам дуже приємно! Завжди раді старатися для Вас і чекаємо знову!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Green

Прикольна колонка

Дякуємо за відгук!
      Раді, що колонка сподобалась! Нехай дарує море музики та гарного настрою щодня!
      Якщо щось знадобиться — ми завжди на зв’язку!

• Євгенія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Купували набір на подарунок дівчинці на 8 років. Виглядає достойно.

Переваги:
    Гарний вигляд. Швидка доставка
    • Продавець  ТехНестШоп

Вітаємо!

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що колонка Вам сподобалась! Нехай приносить радість і гарний настрій! Якщо виникнуть питання або буде потрібна допомога, не соромтеся звертатися!

• Юлія Д***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

На свою ціну хороший товар, дітям сподобалось.

Переваги:
    2 мікрофони
    • Продавець  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук, Юлія! Нам приємно чути, що колонка сподобалася вам і дітям. Бажаємо вам приємного користування та багато веселих моментів! Гарного дня!

• Сергій П***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Швидка доставка, гарна колонка.

• Продавець  ТехНестШоп

Дякуємо за відгук! Раді, що вам сподобалась колонка. Бажаємо приємного користування!

• Наталія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Чудова колонка,гарний звук.Швидка доставка.

Переваги:
    Колонка супер
    • Продавець  ТехНестШоп

Дякуємо за ваш відгук! Раді, що вам усе сподобалося. Нехай колонка дарує багато яскравих моментів!

• Олена К***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Чудова, яскрава колонка. Дитина в захваті. Добре, що 2 мікрофона - співаємо на пару )

Вітаємо, Олена!

Дякуємо за чудовий відгук! Нам дуже приємно чути, що колонка справді сяє своєю яскравістю, а два мікрофони дарують змогу спільно насолоджуватися співом. Раді, що дитина в захваті від покупки, і сподіваємося, що вона принесе ще багато веселих моментів.

Бажаємо вам приємного користування та незабутніх караоке-вечорів!

• Вероніка Я***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Купила дитині на новий рік подарила, а вона не заряджається. Користувались хвилини 2 включили тай і більше не змогли зарядити

Недоліки:
    зламалась, навіть не встигли використати
    • Продавець  ТехНестШоп

Вероніка, вітаємо)
      Дякуємо за ваш відгук. Нам дуже шкода, що вам не вдалося насолоджуватись придбанням через технічну проблему. Ми розуміємо, як важливо, щоб подарунок приносив радість, а не розчарування. Наш менеджер зв'яжеться із вами для швидкого вирішення даної проблеми.

• Ірина М***

Гарно грає

Вітаємо, Ірина))
      Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що вам подобається якість звуку нашої колонки. Сподіваємося, вона радуватиме вас ще довгий час)

Гарного дня)

• Игорь х***

Дітям сподобалось

• Продавець  ТехНестШоп

Вітаємо, дякуємо за відгук, супер, що діткам сподобалось, це головне! Гарного дня.

• Максим В***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

З друзями на дворі включили, підсвітка як на дискотєці. Ще й радіо ловить, так що за ці гроші взагалі приколдесна

Вітаємо, Максим!

Дякуємо за ваш відгук! Нам дуже приємно, що колонка принесла вам стільки радості та стала чудовим доповненням до вечірки з друзями. Сподіваємось, вона й надалі буде створювати атмосферу святкування. Якщо виникнуть питання, ми завжди на зв'язку!

Бажаємо вам чудових вечорів та гарного настрою!

• Максим К***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Працює добре, якісна, мікрофони взагалі суперські, раджу)

• Продавець  ТехНестШоп

Максим, доброго дня! Дякуємо за надзвичайний відгук, дуже приємно, що ваші враження позитивні і ви поділились ними з нами. Дякуємо, що обрали наш магазин і гарного дня:)

• Олександр Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Колонка хорошая, звук сильный, брал на улицу, там пели с друзьями, понравилось, что можно подключать без проводов и долго работает, подсветка красивая, как в кино прям

• Продавець  ТехНестШоп

Олександр, добрий день! Дякуємо, що ви залишили відгук. Ми раді, що ви вибрали наш магазин, вам сподобався ваш вибір і користування приладом. Бажаємо гарного дня і настрою!)

• Наталія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Все супер, дуже сподобалася функція зміни голосу

• Продавець  ТехНестШоп

Наталя, вітаємо! Дякуємо вам за покупку та зворотний зв'язок! Ваш відгук дуже важливий для нас і допомагає нам ставати краще). Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Аліна Т***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Эта колонка стала незаменимым аксессуаром для наших домашних вечеринок, подключение по Bluetooth работает безупречно, никакой возни с проводами. Два микрофона позволяют петь дуэтом, что делает караоке вечера просто незабываемыми, особенно впечатляет подсветка 19 цветовых режимов, создающих атмосферу на любой вечеринке. Компактность колонки тоже важный плюс она легко помещается в рюкзак, и я могу взять её куда угодно. Встроенное радио и возможность вставить SDкарту делают эту колонку многофункциональной и универсальной. Я полностью довольна покупкой!

• Продавець  ТехНестШоп

Аліна, доброго дня! Дякуємо за суперський відгук, раді, що вам довподоби покупка, приємного користування:) Вдячні, що обрали наш магазин, гарного дня!

• Дмитро О***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Дуже зручно, що в комплекті два мікрофони, можна співати дуетом. Ще велике спасибі – замовлення отримала дуже швидко. Товар прийшов у відмінному вигляді, упаковка рівненька.

Переваги:
    Відмінне звучання!
    • Продавець  ТехНестШоп

Дмитро, добридень! Дякуємо за відгук. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою! Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати. Дякуємо, що обрали наш магазин:)

• Ольга І***
    Відгук від покупця. Продавець: ТехНестШоп. Колір: Pink

Діткам дуже сподобалась ця колонка. Якість гарна, працюе дуже добре.

Переваги:
    Товар приїхав гарно запакований. Все працює.
    • Продавець  ТехНестШоп

Ольга, добридень! Нам дуже приємно читати ваш відгук! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Ми дуже раді, що ви залишилися задоволені покупкою. Користуйтеся із задоволенням! Сподіваємось і надалі вас тільки радувати, дякуємо, що обрали наш магазин:)