USYK x ROZETKA

Відгуки покупців про Дитячий нагрівач пляшечок з регулюванням температури Фіолетовий (00218)

Оцінка користувачів 4.48/5
    Відгуки про товар продавця SK Lutsk
  • Марина
    Відгук від покупця. Продавець: SK Lutsk. Колір: Фіолетовий

Працює лише на червоному режимі, та й то якось нерівномірно. Синій та зелений самі по собі вимикаються і не гріють…

Переваги:
    Недоліки:
    Не працює як заявлено
  • Тетяна Мільбіт
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Классная штука. Работает прекрасно. Разогревает на красном режиме, минут 10. Пользуюсь в машине, во время прогулки. Как я поняла, нагревательный элемент находится вверху девайса, поэтому бутылочку ставлю в него вверх ногами. Легкий, компактный, храню в подлокотнике машины. Активным мамам рекомендую

• Ірина Туровська
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Все працює, я задоволена. Користуюсь у дорозі і вночі щоб була тепла водичка для суміші.

• Ярослава Зозуля
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Дуже зручна штука має три різні регулятори підігріву які відображаються різним кольором ( червоний, синій и зелений)
    Швидко нагрівається і триває тепло
    Незмінна річ на прогулянці ! Рекомендую мобільним мамам і не тількі

Переваги:
    Швидко підігріває, приємний на дотик
    Недоліки:
    Явних нема
  • Марія Хмельницька

Не включається, не заряжає

Переваги:
    Недоліки:
    Г***о,а не товар
  • Вікторія Калаянова
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Працює відмінно, дуже зручно брати на прогулянку. Зручно що нагрівається до певної температури і далі перемикається і підтримує. Ціна-якість 10/10

Переваги:
    Компактність, легкість в використанні, підтримка заданої температури
    Недоліки:
    Відсутні
  • Вікторія Голод
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Все працює, задоволена в повному обсязі. Доступний у використанні на вулиці під час прогулянки з дитиною, в дорозі, навіть при відключеному світлі від павер банку. В нічний час взагалі прекрасно, встав налив водичку потрібної температури для суміші,саме головне мама спокійна і дитина ))

• Анастасия
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Все отлично работает. Очень удобная и практичная вещь.

• Ирина
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Впечатление что она просто не работает, или я что-то делаю не так. Набираю в бутылочку воды, ставлю в этот подогреватель, подключаю кабель, затем по очереди загорается тремя цветами по очереди индикатор, тухнет и на этом все: ничего не нагревается и никак не реагирует дальше

• Ольга Городецька
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Класний бюджетний варіант підігріву пляшечок. Брали в дорогу і вночі виручає теж. Грію в основному в червоному режимі, все добре працює.

Переваги:
    Ціна, розмір, функціонал
    Недоліки:
    Поки не знайшла
  • Максим
    Відгук від покупця. Продавець: ПЧЁЛКА. Колір: Біло-зелений

Полная х***я, за 10 минут не то что бы подогрела а еле еле потеплела.

Переваги:
    Чистая
    Недоліки:
    Несоответствует характеристикам
  • Максим Раздорский
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Чудовий дорожній варіант. Працює добре. Вже в користуванні 4 міс. За цей час запитань до роботи не виникло. Гріє так як треба, в порівнянні з стаціонарним, відмінностей в температурі не помітили.
    Також допогає при відключеннях світла, коли стаціонарний підігрів не працює.

Переваги:
    Все чудово
  • Анна Кіріченко
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Дуже сподобався підігрівач, його можна брати і в дорогу і просто на прогулянку з дитиною, головне мати заряджений павер банк

Переваги:
    Зручний, можна підігрівати де завгодно
  • Дмитрий Афонин
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Працює нормально, пляшечку підігріває добре.
    Може смердіти пластиком перші пару використань

• Оксана Воронкина
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Хочу відмітити продавця. Замовила підігрівач, через деякий час з'явилася проблема з нагріванням (перестав коректно працювати), зв'язалися і зробили заміну.
    Рекомендую!

Переваги:
    Швидко гріє. Зручний. Займає мало місця. Стильний
  • Анна Євтушок

Ідеальний

• Елена Хоменко
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Пользуюсь уже больше недели. Все нравиться, а также давние удобно. У меня малышка на смешанном питании и в этом случае очень удобно, так как пока кормлю грудью вода не остывает и сохраняет температуру так что потом чтоб докормить смесью остаётся только в воду её добавить и можно сразу без перерыва докармливать малую. Поэтому очень нравится, удобная вещь.

Переваги:
    Со своими функциями справляется отлично.
    Недоліки:
    Пока не нашла
  • Ірина Хомик
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Купила цей підігрівач і дуже задоволена. Взимку чудово справляється з задачою. Бутилочка підігріта, багато раз користувалась в дорозі. Дуже задоволена. Рекомендую.

• Олена Якимець
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Чудовий підігрівач, грію в основному на синьому режимі.
    Дуже зручно для поїздок , задоволена, рекомендую

• Тетяна Демчук
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

За свои деньги работу выполняет ) хотя иногда если на красном режиме чуток подванивает горелым, но за эти деньги это норма, бутылку греет

• Мар'яна Андрусенко
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Прекрасно гріє,15 хв і можна годувати дитину.Дуже виручав в машині та на прогулянках.

Переваги:
    Компактний.Прекрасно справляється зі своєю роботою.
  • Яна Баранова
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Пользуемся \- месяц.На свои деньги отлично работает,не горит.Если нужно поддержать температуру бутылочки-вкл зеленый режим,если подогреть и есть минут 15 то синий,красный режим включаю редко.Удобная штука!

Переваги:
    Хорошее качество за. Такую цену
  • Анастасія Ругаль
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Супер підігрівач, виконує всі заявлені функції, дякую!

• Анастасия Бадюк
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Замовляла підігріває для пляшечки, працює добре. Рекомендую

• Шкрібинець Роселіна
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Все працює, дуже допомагає, підтримує температуру бутилочки з кашкою

• Марина Кочура
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Брали для підігріву пляшки. Якщо з холодильника то нагрівається довго, якщо кімнатної температури, то чудово справляється. На червоному режимі чекати недовго

Переваги:
    Є різні режими нагрівання, компактний, зручно брати з собою
    Недоліки:
    Ціна =якості
  • Вікторія Високос
    Відгук від покупця. Продавець: ПЧЁЛКА. Колір: Біло-зелений

Товаром задоволена)
    Дуже зручна річ!!! Все працює

Переваги:
    Швидко підігріває
    • Продавець  ПЧЁЛКА

Дякуємо, велике, за відгук!!!
      Користуйтеся з задоволенням!!!

• Виктория Конденко
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Підігрівач справді хороший, все працює добре. Єдине чому не 5 зірок, це кабель видно що він не якісний

• Алина Орешко
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Ну что ж пора написать отзыв об этом крохе! Он просто красавчик, справился на все 200%.
    Мы были в пути 3 дня с восточной части Украины и до середины Германии. Так вот заряжали его от повербанка, от прикуривателя, от зарядки телефона. Единственное, что 40° градусник показывал на красной кнопке, зелёная 50, а синяя 60. Но мне это не мешало. Кроме красной я другие не включала, боялась вдруг без него останусь. Минут 15 и водичка была горяченькая. Объем который я нагревала в дешёвой маленькой бутылочке 120мл. Думаю большую Авент дольше греть. Но так как малышка кушала по графику, каждые 3,5-4ч, то я знала, когда поставить водичку. Ночью тоже встала на кровати: в большой бутылочке смесь насыпана, а в в подогревателе маленькая с водичкой. Все быстро и спокойно смешать!
    Я довольна покупкой. Это мой третий ребенок и со всякими термосами рядом не стоял этот подогреватель эх

Переваги:
    Не занимает место много, чем термосы, полотенечки и прочее. Простота и легкость использования.
    Недоліки:
    Их просто нет совсем!
  • Анна Осокіна

Рекомендую! Чудовий девайс!;)

Переваги:
    Працює,добре гріє. Класно що є три режима підігріву! Дуже виручає коли немає світла і коли в машині , або на вулиці
  • Ольга Вертелецька
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Гріє не дуже швидко, але в загальному потрібна річ, якщо йдеш взимку на вулицю ідеально підтримує температуру

• Альона Корнієнко
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Користуюсь вже більше місяця, чудово тримає температуру і якщо потрібно то й підігріє пляшечку. Підключаю до павербанка, підкурювача в машині і навіть до телефону - відмінно працює і виконує свою роботу. Шкода, що не було такого девайса 5 років тому чи може я не знала

Переваги:
    Все
  • Курсіш Ян
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Взяв, 2 штуки. Задоволений! Від павербанку на Макс режимі підігрівають швидко. Бачу малі захотіли їсти 5 хвилин і в -1 вже годую на прогулянці. Також руки гріють якщо в кишеню кинути. Як поїли кинув за пазуху і самому тепло)

Переваги:
    Компактні, довгий кабель живлення, матеріал.
  • Ілона Штабровська

Товаром задоволена)
    Дуже зручна річ!!! Все працює і швидко підігріває

• Катерина Віштак
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Дуже потрібна річ, особливо в дорозі коли не маєш можливості підігріти воду, або закінчилася в термосі. Рекомендую.

• Виктория Донда
    Відгук від покупця. Продавець: Fast Sale. Колір: Різнобарвний

Купила у вас данный товар. Пользовалась переодически. Все было хорошо.
    Сегодня произошла неприятная ситуация. Нагреватель был в детской сумочке и когда ее открыли заметили такую картину. Плюс те вещи, которые лежали рядом, тоже подгорели.
    Пару раз замечала, что когда ставлю на режим 40градусов, то греет на полную мощность. Возможно, попался брак.
    В любом случае ситуация неприятная

Переваги:
    Недоліки:
    Некачественный товар
    • Продавець  Fast Sale

Доброго дня, нам дуже прикро за дану ситуацію, наш менеджер звʼяжеться з вами для повернення/обміну товару