Відгуки покупців про Матрац трансформер 3в1 180*60*13 оксфорд темно сірий
- Виктория Г***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Зручний пуф-матрас, не маркий колір і тканина, не важкий і не занадто легкий, аби рухатися просто від дотиків. Жорсткість зручна щоб спати/сидіти, не провалюється надто і не давить. Покупка не розчарувала.
Доставка в плівці на НП вийшла в 340 грн.- Переваги:
- І пуф, і матрас, виручає при потребі, вписується поруч з іншими меблями. Ввічливий продавець.
- Недоліки:
- не знайшли )
- ВіраВідгук від покупця. Продавець: L.M.SON
матрац чудовий, дуже задоволена! :)
- Переваги:
- високий, зручний, класний дизайн
- Солоненко А***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Брали як аварійне спальне місце підчас нічних тривог. Користуємось у коридорі, поміщається без проблем, легко розстеляється та прибирається. Коли не потрібне, тримаємо під столом
- Переваги:
- Відповідає опису. Достатньо компактний для зберігання. Поміщається у коридорі. Достатньо високе та повнорозмірне для одного спального місця
- Ярослава М***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Виглядає гарно, якісно та моцно:) на практиці - за ніч зад трохи провалюється в матрац (моя вага 50 кг). Було би добре, якби середня частина матрацу була би більш плотніша за крайні частини. Якщо є можливість докупити матеріал для наповнення, будь ласка, дайте знати - я б докупила.
- Переваги:
- Якісні матеріали
- Недоліки:
- По відчуттям середня частина недостатньо наповнена (як для середньої)
- Олександра Т***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Матрац дуже якісний, міцний зовнішній матеріал, всередині щільний наповнювач, який не просідає від ваги. Використовую, під час повітряних тривог, щоб хоч в коридорі поспати, - дуже зручно.
Єдиний нюанс - не очікувала, що матрац буде таким важким. Переношу з кімнати в коридор, тримаючи двома руками. Нести в якесь укриття - не варіант. Зняла зірочку саме за вагу. - Галина Ц***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Отримала матрац, тротестувала, все пока влаштовує. Колір (темно-сірий)в реальності трохи темніший ніж на заявленому фото. Продавець відповідальний.
- Олег М***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Дуже сподобався, спати зручно на ньому.
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Гарна якість виробу. М'який , легкий.
- Анар А***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Дополняю свой отзыв. С продавцом решили возникшую проблему. Скорее всего, оказалось случайным браком. Клиентоориентированность на высоком уровне. Кроме стяжки, пока что к качеству товару претензий нет.
- Переваги:
- Ответственный продавец, неплохое качество ткани, смотрится минималистично. Удобно переносить, лёгкий.
- Анар А***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Не рекомендую к покупке. Качество посредственное. Только сел на него и сразу оборвалась декоративная стяжка. Думаю, что с таким качеством , не долго оно поживет. Мой вес не более 80 кг.
- Недоліки:
- Не качественный пошив
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Купила, гарний. Тканина, наповнення сподобалися. 4 в одном, бо собака одразу ж вирішила що то її лежак.
- Переваги:
- Тканина, якість
- Людмила К***Відгук від покупця. Продавець: L.M.SON
Матрац дуже гарний, якісний. Придбали для себе, але зʼявився ще один претендент на нього)))