Відгуки покупців про Спортивні штани на флісі жіночі ISSA PLUS 14906 M Чорні (issa2007682647835)

Оцінка користувачів 4/5
  • Відгуки про товар продавця «ISP»
  • Софія А***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Сірий

Теплі і зручні штани. Брала S-ку. Трохи задовгі як на мій зріст (158 см), але це не проблема.

• Продавець  «ISP»

Доброго дня! Дуже дякуємо Вам за відгук. Ми впевнені, що він буде цікавим і корисним для майбутніх покупців. Завжди до Ваших послуг!

• Ганна К***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Подошли по размеру

Переваги:
    Длина того надо

• Олександр П***
    Відгук від покупця. Продавець: «ISP». Розмір: S. Колір: Чорний

Класно сидить, як по фігурі шите.
    Качество супер.

• Продавець  «ISP»

Добрий день! Вдячні за те, що Ви приділили час та поділилися своїми враженнями. Величезна радість, що змогли виправдати Ваші очікування. Обов'язково повертайтеся до нашого магазину знов, Вам завжди раді!

• Інна Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Фасон та пошив нормальний. Проблема в тканині (ковтунці після першого ж вдягання, електризуються, чіпляється до них все, що довкола...)

Переваги:
    швидка доставка
    Недоліки:
    якість тканини
    • Відповідність розмірній сітці

Відповідає

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Думка покупця для нас має велику цінність, адже Ви допомагаєте нам ставати кращими! В опис товару ми додаємо повну характиристику товару, яка відповідає дійсності. Ми вибачаємось за доставлені незручності.

• Володимир Т***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний
    • Загальне враження

• Рекомендуєте даний товар?

• Відповідність фото

Штани, так собі...

• Відповідність розмірній сітці

Відповідає

Доброго дня! Прикро, що покупка не виправдала Ваших очікувань. Сподіваємось, серед нашого асортименту знайдуться товари, які принесуть Вам радість.

• Олена Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: 3XL. Колір: Чорний

Штанці непогані, трохи ширше ніж бажалося.

• Наталія С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Розмір: L. Колір: Чорний

Товар не підійшов за розміром.
    Через точку видачі Rozetka 18.12.24 повернули товар. Сьогодні 05.01.25 товар навіть не перевіряли. Тобто вже більше 2-х тижнів висить статус "отримано від клієнта". Підтримка не реагує, гроші не повертають. Не рекомендую

Переваги:
    Відсутні

• 2507
    Продавець: Rozetka. Розмір: 4XL. Колір: Чорний

брюки темно сірого кольору, затяжки, якась пляма червона, ще і розмір таблиці не відповідає.