- Світлана Ш***Відгук від покупця. Продавець: OCH!. Розмір: M. Колір: Чорний
Модель курточки очень симпатичная,но качество оставляет желать лучшего.Похожий отзыв был,но посчитала что это случайность и рискнула…Купила ее еще в теплую погоду,поэтому использование было от силы 5 раз.В дождь не попадала.Ощущение что куртке уже очень много лет после использования
- Недоліки:
- Качество
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OCH!. Розмір: M. Колір: Чорний
На перший погляд куртка дуже класна, стильна, якісна, все як на фото. При носці краска практично одразу почала стиратися, дуже шкода.
- Переваги:
- Стильна, зручна
- Недоліки:
- Стирається краска дуже швидко
- Продавець OCH!
Дякуємо за Ваш відгук. Нам дуже шкода, що Ви зіткнулися з цією проблемою.
Хочемо наголосити, що шкіряні вироби вимагають спеціального догляду. Для їх чищення та збереження зовнішнього вигляду необхідно використовувати спеціально призначені засоби, які допомагають захистити покриття та запобігти передчасному стиранню.
Ми цінуємо наших клієнтів і впевнені в якості нашої продукції. Саме тому на всі товари розповсюджується гарантія. У разі виникнення проблем, будь ласка, зверніться до нас. Ми обов'язково розглянемо Вашу ситуацію та знайдемо оптимальне рішення.
- Олена С***Відгук від покупця. Продавець: OCH!. Розмір: M. Колір: Чорний
Куртка дуже гарної якості. М'яка шкіра, модель суперова, молодіжна.
Швидка доставка.- Переваги:
- Ціна, якість
- Наталія М***
Скажіть будь ласка які параметри М розмір?
- Продавець OCH!
M - обхват грудей 104, обхват талії 88, обхват бедер 100, довжина 55, довжина рукава 63,5
- Ирина К***Продавець: OCH!. Розмір: XL. Колір: Чорний
Кожа хорошая, модель тоже, но когда застигнула молнию, сзади на шее, на плечах стало подыматься наверх, под мышкой сморщилось, не пойму или размер большой или модель не моя. Когда розлажила куртку, понравилась очень! Одела не мое. Продавец вежлеаый , спокойный , приятно было общаться
- Переваги:
- Смотреться отлично
- Недоліки:
- Не поняла ничего, не мое