- Олена Б***Відгук від покупця. Продавець: PetPoint
Хороший корм попугаи едят с удовольствием!)
- Переваги:
- Разнообразие семян
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Цей корм порадила орнітолог. Наші папужки задоволені.
- Анжела К***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Дякую продавцеві. Замовляємо не вперше. Швидка доставка. Папужки якістю задоволені.
- Продавець Котогав
Анжело, щиро дякуємо за теплий відгук та довіру!
Нам дуже приємно, що ви обираєте наш магазин знову, а ваші папужки задоволені кормом. Дякуємо за добрі слова про швидку доставку.
Будемо раді вашим новим замовленням!
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Все добре)
- Світлана Ю***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Мій папуга взагалі його відмовився їсти
Викинула- Продавець Котогав
Світлано, дякуємо за ваш відгук. Нам шкода, що корм не сподобався вашому папужці. На жаль, у птахів, як і в людей, бувають індивідуальні смакові вподобання, і навіть якісний корм може не підійти конкретному улюбленцю.
Сподіваємося, вам вдасться знайти варіант, який ваш папужка їстиме із задоволенням. Дякуємо, що поділилися своїм досвідом.
- Маргарита Ч***Відгук від покупця. Продавець: Вусик
Товар якісний, відповідає дійсності. Швидка доставка
- Продавець Вусик
Маргарито, дякуємо Вам за відгук та високу оцінку Нам дуже приємно, що товар повністю відповідав Вашим очікуванням і опису, а доставка не змусила довго чекати Ми завжди прагнемо, щоб наші гості отримували якісні товари та позитивні враження від кожного замовлення. Щиро вдячні за довіру до нашого магазину та будемо раді знову допомогти Вам з майбутніми покупками
- Антоніна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Отриммла усе гаразд товар прийшов швидко
- Переваги:
- Я купую у перше цей товар тому надіюсь моїм папугаям сподобається цей корм
- Анастасія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Зауважень немає, гарний товар
- Михайло Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Корм ? ?? Велика кількість зернових, гарно збалансовані пропорції. Пташки його їдять із задоволенням, а значить корм хорошої якості.
- Переваги:
- Пернатим подобається і це головне
- Анатолій Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Швидка доставка.
- Переваги:
- Чисте, без лишніх запахів.
- Недоліки:
- Багато лишнього яке папужка не їсть.
- Вікторія Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Відмінний корм. Мій голуб їсть майже тільки його. Якісне.
- Переваги:
- Птиці подобається, птиця здорова
- Недоліки:
- Не знайшла
- Людмила М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Папуги їдять і то добре. Тільки встигаю досипати.
- Переваги:
- Їстівний. Папугам подобається.
- Недоліки:
- Немає.
- Татьяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1200
Класний корм, якісний. Наш папуга любить. І добавка 20%}
- Марія С***Відгук від покупця. Продавець: Korman. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Особисто я не куштувала, але папугам подобається, їдять із задоволенням)
- Переваги:
- Смачний, поживний, подобається папужкам
- Тетяна П***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Я дуже, дуже вдячна продавцю.
Швидко отримала вчора замовила сьогодні отримала. Щиро дякую, продавчиня дуже хороша людина. Бажаю Вам, багато покупців та процвітання Вашого бізнесу. Корм чудовий мій Інокентій його обожнює. Дякую.- Переваги:
- Швидко, вічливі та уважні продавці.
- Продавець Котогав
Тетяно, щиро дякуємо за ваш теплий відгук .
Нам дуже приємно чути, що замовлення дійшло так швидко і що Інокентій залишився задоволеним кормом . Ваші слова про увагу та ввічливість команди — для нас найкраща мотивація працювати ще краще.
Дякуємо за побажання та довіру! Радий бачити вас серед наших постійних клієнтів — завжди раді вашим замовленням і бажаємо вам і вашим хвилястикам тільки найкращого .
- Ларіса П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Хороший корм,папужка їсть з задоволенням,заказувала не перший раз.Щиро дякую за оперативну відповідь,та швидку доставку.
- Переваги:
- Найкращий
- Елена С***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Спасибо большое за корм.мой попугайчик в восторге.И я тоже.Быстрая доставка.спасибо большое.Буду всегда покупать именно в этом магазине.
- Переваги:
- Быстрая доставка и корм хорошего качества
- Недоліки:
- Недостатков нет
- Продавець Котогав
Дякуємо вам за такий теплий і щирий відгук!
Нам дуже приємно, що папужка їсть корм із задоволенням, а ви залишилися задоволені сервісом та швидкою доставкою .
Завжди раді вашим замовленням і з задоволенням будемо чекати вас знову.
- Вадим .***Відгук від покупця. Продавець: Translation tools. Вага: 5000
Производитель Versele-Laga отличный. Всегда брали по 1 кг такого же корма. Попугайчик был доволен. Качество этого пока не знаем. Надеемся что будет не хуже. Доставка заняла 6 дней.
- алексеева ю***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Спасибо, что вы заботитесь о наших питомцах!
- Переваги:
- Очень хороший корм, рекомендую, попугайчики довольны
- Продавець Котогав
Юліє, щиро дякуємо за такий теплий відгук!
Нам дуже приємно робити корисні покупки для ваших улюбленців. Рада, що корм підійшов і хвилясті папужки задоволені .
Хай ваші маленькі друзі будуть здоровими та щасливими, а ми завжди поруч, щоб допомогти з вибором!
- Василь М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Перевірений роками. Папуги їдять із задоволенням.Рекомендую, кращий в ціновому діапазоні.
- Переваги:
- кісний товар.
- Максим К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Съедается в два горла.
- Тетяна С***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Швидка доставка улюбленого корму наших хвилястиків. Щиро дякую.
Щиро дякуємо, Тетяно .
Раді, що ваші хвилястики отримали свій улюблений корм Versele-Laga Prestige Budgies .
Нехай пташки будуть здорові та щасливі, а ми завжди подбаємо про швидку доставку.
- Микола З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Дуже подобається товар папужці
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Котогав
Конкретно цей корм, який замовила в даному магазині, я ще не розпаковувала, бо папуги ще доїдають попередню упаковку. Але в цілому корм хороший, папугам його порекомендувала лікар-орнітолог, папугам корм подобається
- Продавець Котогав
Маріє, дякуємо за ваш відгук! Приємно чути, що корм рекомендований орнітологом і подобається вашим папугам. Сподіваємося, що нова упаковка також буде оцінена вашими хвилястими друзями .
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Котогав
Папугам корм подобається, беру вже далеко не перший раз
- Переваги:
- Найкращий корм за ціною і якістю
- Недоліки:
- Не має
- Продавець Котогав
Дякуємо, Світлано, за відгук!
Раді чути, що ваші папужки задоволені кормом Versele-Laga Prestige Budgies — це справді один із найкращих варіантів для щоденного раціону хвилястих улюбленців .
Будемо раді новим замовленням і завжди готові швидко доставити улюблений корм!
- Виктория Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Всегда беру у вас!! Моим птичкам, очень нравится!!
- Переваги:
- Очень качественный корм!!
- Недоліки:
- Нет.
- Дарья Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Прекрасный корм, всегда идеальное зерно: свежее, чистое, без посторонних примесей и запахов.
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
- Сергій І***Відгук від покупця. Продавець: Korman. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Гарний корм
- Олеся Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Завжди заказувала все було добре на цей раз всі з заказаних пачок корму з жуками всередині
- Наталія
Чи вирішили це питання?..Обмін чи повернення коштів?
- Шайдецька К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Мої папуги полюбляють тільки цей корм.
- Переваги:
- На довго вистачає. Ціна.
- Кучеренко О***Відгук від покупця. Продавець: GZoo. Вага: 1000
Все супер
- Виталий К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Постійно брали цей корм . Останній раз прийшов в звичайний упаковці, а в середині вже була павутина.
- Дарья Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Отличный корм: чистый, не прелый, зерна крупные один в один. Попугаи едят с удовольствием. Заказываю второй раз, приходит уже на следующий день
- Переваги:
- Качество
- Недоліки:
- Не обнаружено
Дарино, дякуємо за вибір та гарний відгук! Якість натурального корму Versele-Laga Prestige Budgies незмінно висока! Бажаємо всім Вашим папугам міцного здоров'я!
- Віталій К***Відгук від покупця. Продавець: Korman. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Попугайчику очень нравится
- ВолодимирВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Вага: 1000
Цей корм найкращий для хвилястих папужок.Ми користуємося ним вже більше п'яти років.
- Переваги:
- Чистий без домішок.Повноцінне харчування.Ціна-якість.
- Недоліки:
- Не виявлено.
Доброго дня! Дякуємо за довіру і високу оцінку якості нашої продукції ! Щиро раді, що Ви залишилися задоволені. Якщо у Вас виникнуть запитання, будь ласка, звертайтеся! Міцного здоров'я Вашому улюбленцю :)
- ІринаВідгук від покупця. Продавець: Korman. Кількість в упаковці: 1. Вага: 1000
Папуга їсть ці зерна з задоволненням. Після відвідання орнітолога купляю тільки якісні для неї. Чудовий склад, на довго вистачає кілограмової пачки. Зручно, що є зіп-застібка
- Переваги:
- Обʼєм, зіп-застібка, якість