Відгуки покупців про Настільна гра Strateg Містичний експрес українською мовою (30419)
- Лидия Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Дуже цікава гра.
- Недоліки:
- Немає.
Дякуємо за Ваш відгук.
Нехай Вам щастить.
Завжди Ваш – STRATEG.
- Ганна Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Гра цікава,
Проте виробник не доклав дві колоди провідника. Тож обов'язково перевіряйте одразу при отриманні. Або продавець знає про брак товару і тому така занижена ціна на відміну від інших. В будь якому випадку гроші витрачені на вітер. Грати неможливо, докупити те що не доклали теж... Саме тут купляти не рекомендую.- Переваги:
- Цікава гра
- Недоліки:
- Недоклали карти
Представник постачальникаДобрий день.
Ми дуже вдячні за Ваше повідомлення та висловлену ним думку про нашу компанію.
Нам дуже шкода, що так сталось, і ми готові допомогти Вам в її вирішенні.
Зв’яжитися, будь ласка, з фахівцями Розетки та надайте Ваші контактні дані , ми Вами зв’яжемося найближчим часом.
Компанія завжди готова бути корисною для своїх клієнтів, також ми постійно працюємо над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.
Дякуємо.
Гарного дня.
- Павел К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Прикольна гра на компанію.
Брав на подарунок. Бо вже такого плану є.
Дякуємо за Ваш відгук.
Нехай Вам щастить.
Завжди Ваш – STRATEG.
- Катерина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Добрий день
Купила гру на подарунок. Прохання (якщо можливо) надіслати теж інструкцію на ел.пошту про всяк випадок, бо пакування не розкривала.
Дякую. - Тамила Ц***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Гра просто супер
- ІванВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Гра непогана, аналог містеріума
Але в комплекті не вистачало інструкції, просто не поклали. Звернення на пошту видавця не дало жодного результату- Переваги:
- Дешево, якісні гарні картки
- Недоліки:
- Пакувальники можуть щось не докласти і ви нічого з цим не зробите)
Представник постачальникаДоброго дня.
Щиро дякуємо за Ваш відгук.
Ми обов'язково візьмемо це до уваги.
Наша компанія постійно працює над поліпшенням якості нашої продукції та сервісу.
На Розетка та Ютуб-каналі Стратег Є відеєогляд як грати в цю гру.
На пошту відправили Вам посилання.
Можемо відправити інструкцію окремо.
Дякую! Гарного дня!- Іван
Дякую
Нажаль відео не дає відповіді на всі нюанси правил
Ідеально було б хоча б цифрову версію правил, оскільки в мережі їх теж не знайшов
Представник постачальникаВідправили Вам на пошту посилання на інструкцію.
Можете завантажити в .pdf.
Будуть питання - звертайтися.
Гарного дня!
- Анастасія Б***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Ця гра не варта жодної витраченої на неї гривні. Творці, вочевидь, вирішили не вкладати зайвих грошей у створення якісних ілюстрацій, тому всі зображення в грі створені штучним інтелектом. В результаті маємо масу розпливчастих безсенсовних деталей та занадто яскраві неонові кольори. Все ж вирішили з друзями дати грі шанс і почали читати правила, але одразу ж зрозуміли, що весь сюжет гри вкрадений з уже давно існуючого українського "Містеріуму" - асоціативної гри з цікавою механікою і якісними ілюстраціями. Друзі, не збагачуйте крадіїв і не купляйте цю підробку, це просто сором.
- Михайло Р***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Все дуже погано. Розробники діксіта витратили десятки тисяч доларів на чудові ілюстрації що дало їм чудову гру. Розробники цього товару вирішили не вкладати ні копійки і згенерували всі ілюстрації за допомогою ШІ тож результат не виносить жодної критики, це просто ганьба яку не можна продавати. Якщо у вас є хоч крапля поваги то не купуйте це ні собі ні людям на подарунок (навіть ворог не заслуговує таких подарунків).
- Переваги:
- Недоліки:
- Просто жахливі ілюстрації від яких починається нудота.
- Анастасія Б***
Розробники ще і механіку гри повністю списали з іншої української настолки, "Містеріум")))))))) Жодних зусиль не докладено ні до сюжету, ні до ілюстрації
- Михайло Р***Продавець: Rozetka. Мова: Українська
Всі картинки згенеровано ШІ, максимально жахливо якості. Якщо ви поважає це себе то ні в якому разі не купуйте це. Це просто неподобство яке не мало побачити світ. Ганьба творцям які хотіли випустити не гарний продукт а просто зрубити бабла не докдавши зусиль.
- Переваги:
- Недоліки:
- ШІ