- Анастасія Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
збирається просто
- Переваги:
- легка, дешева. свою функцію виконує
- Недоліки:
Анастасія, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- СвітланаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Пластик хлипенький, але то таке, не страшно. Гірше, що "металеві" трубки дуже погано тримались в отворах - довелось клеїти.
- Залож В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
Хрупкая. Палочки не держатся . Всё время вылетают из крепления
- Катя С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Катя, дякуємо за ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!
- Николаева Е***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Хитка
Олена, дякуємо за ваш відгук!
- КористувачВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Жахлива якість, розсипалось в руках. Пластик крихкий, а трубки просто обтягнуті плівкою під хром
- Переваги:
- Недоліки:
- Все
Дякуємо за Ваш зворотний зв’язок. Нам прикро, що придбаний товар не відповідав Вашим очікуванням. Компанія приділяє особливу увагу контролю якості продукції, і подібні ситуації не залишаються поза нашою увагою. Ваш коментар буде детально розглянуто відповідальним підрозділом з метою запобігання аналогічним випадкам у майбутньому. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж брак, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо брак виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки. Перепрошуємо за незручності та бажаємо гарних вражень!
- Яна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Ціна -якість. Не надійна і крихка. Різний розмір, самих металічних палок, одні товщі та короткі , інші довгі.
- Недоліки:
- Ламкий і не надійний
- Марія Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Відмінна полка.
- Інна Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
Товар відповідає опису
- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Не дуже стійке.
Для дитячого взуття Супер - АнастасияВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Ужас полний
- Недоліки:
- Не собирается
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
На фото виглядає набагато більшою. А реально нібито дитяча.
- Переваги:
- Незамітила.
- Недоліки:
- Очікування/реальність відрізняються
- ОксанаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Компактна, зручна при збиранні. рекомендую.
Оксана, дякуємо за вибір та за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Commodus. Колір: Сірий. Кількість полиць: 3
Відповідає своїй ціні, але думаю, що розбирати не варто пробувати, думаю що зламається пластик
- Переваги:
- Не дорогий товар
- Недоліки:
- Пластик на мою думку не достатньо товстий
- Продавець Commodus
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Софія М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Актуальна ціна та строки доставки.
- Переваги:
- Хороша якість.
- Недоліки:
- Відсутні.
- роман т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Супер!
- Олександр К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
Не качественная полка, это просто пластик с выемками и железными трубочками, обувь нормального веса и размера не может стоять на этом.
- Татьяна Ш***Відгук від покупця. Продавець: Commodus. Колір: Сірий. Кількість полиць: 4
Товар, гарний. Продавець дуже швидко відправив. Покупкою задоволена
- Переваги:
- Компактна
- Недоліки:
- Не знайшла
- Продавець Commodus
Дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Єлизавета К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Хорошая полка, быстро собрали, но не очень глубокая, мужская обувь наполовину висит и иногда падает.
Єлизавета, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Вікторія В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
Класна
- Недоліки:
- Немає недоліків
- Виктория Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Дуже класно,брала для кухні
Вікторія, дякуємо за Ваш відгук і високу оцінку! Користуйтеся із задоволенням!
- Юлия Ф***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Заказала полку для обуви . Забрала принесла домой , а там вот что
- Ольга Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
Гарна полиця. Саме те, що було мені потрібно.
Ольга, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Тетяна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Все прийшло в чудовому стані. Немає ніяких нарікань.
- Переваги:
- Чудова. Швидко збирається
- Недоліки:
Тетяна, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Тарас Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Чудова полиця. Рекомендую.
- Переваги:
- Ніяких
- Недоліки:
- Поки не знайшов
Тарас, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Болеслав З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Пластик крихкий, під час збирання в 2 місцях почав ломатися. Трубки різної довжини.
- Андрій Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Повністю пластик, але за свою ціну - чудово виконує функції, і якщо не приглядатися з близька - цілком добре виглядає
- Переваги:
- Ціна, легко збирається, виконує свої функції
- Недоліки:
- Дуже легка, дешевий пластик
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
Замовила вже дві. Крута штука, але дві пари взуття на одну поличку не влазять
- Тетяна І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Полиця легка, складається елементарно, гарно виглядає, вміщає по 2 пари взуття на кожній, порадувала, естетична
- Переваги:
- Легка вага і легка візуально
- Недоліки:
- Для невеликої сім'ї
- Світлана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Полка пришла завернута в пленку, много слоев . На вид казалось бы всё нормально. Но дома при размотке и соберания полки нижняя часть полки с двух сторон поломана. И судя по отзывам продавец отправляет всем сломаный товар((
- Переваги:
- Недоліки:
- Пришел сломаный товар .
- Елена П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 4
Продавец отправил сломан товар
- Недоліки:
- Очень маленькая, помещается только по 1 паре на полку
Доброго дня, Олена! Нам дуже шкода, що виникла дана ситуація і ми обов'язково врахуємо Ваш відгук для уникнення подібних проблем. Проте ми наполегливо рекомендуємо перевіряти замовлення безпосередньо перед отриманням, адже виявивши дефект або ж брак, можна відмовитись від отримання товару або просити про обмін. Якщо брак виявлено вдома під час розпакування, рекомендуємо звернутися за обміном або поверненням товару протягом 14 днів з моменту покупки.
Нам прикро, що полиця не виправдала ваших очікувань. Проте в характеристиках ми вказуємо габаритні розміри товару, які допоможуть зрозуміти яка кількість взуття поміститься на полицю.
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Тоненький вонючий пластик, навіть перетинки з пластику в сріблястій плівці. Збирається легко без інструменту, деталі підходять за розмірами.
- Переваги:
- Легка зборка
- Недоліки:
- Поганий пластик з запахом мабуть з вторсировини
- Світлана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Дуже сподобалося
- Переваги:
- Все супер
- Недоліки:
Світлана, дякуємо за відгук! Користуйтеся із задоволенням!
- Роман Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Замовив 5 шт ,зібрав 2 шт ,решта поломані
- Переваги:
- Анастасія О***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 5
Навіть на одну зірку не тягне.
Скласти не реально
Планки короткі. - Ангеліна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Чорний. Кількість полиць: 3
все добре
Ангеліна, дякуємо за вибір та за відгук! Раді, що Вам все сподобалося!