Відгуки покупців про Відновлююча і заспокійлива маска для обличчя з екстрактом зеленого чаю Atache Essentielle Green Tea Mask 50мл

Оцінка користувачів 4.2/5
на основі 21 відгук
  • Наталья М***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 200 мл

Мені здається що це підробка , банка прийшла не запакована навіть без наліпки . Зробила маску вона охолоджує , але є питання по зовнішньому вигляду баночки з маскою.

Переваги:
    Охолоджує
    Недоліки:
    Якість
  • Анна Т***

Чудова маска. Дякую.

• Олександра б***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 200 мл

маска нравится, охлаждает и после приятно освежает и отбеливает. Хорошая цена для этой марки

• Мороз А***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 50 мл

Оставлю ещё раз отзыв. Маску попробовала, всё вроде хорошо, охлаждающая, нет никакой аллергии. Единственное что смущает, почему при открытии защитная картонная была открыта, такое впечатление, что её уже открыли до меня? Магазину не хочу делать плохую репутацию и часто делаю Заказ на Розетке и всегда всё было хорошо.

• Мороз А***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 50 мл

Это не оригинал, подделка . При открытие крышки сразу слетела поверхность баночки. Это типичная Китайская подделка?

• Яніна
    Відгук від покупця. Продавець: OsobluvaTu. Об'єм: 50 мл

Не зрівняти ні з якою іншою.
    Чудова маска.

• Аліна Е***

Маска супер

• Майя В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 50 мл

Гано заспокоює шкіру обличчя,охолоджуючий ефект

Переваги:
    Якість продукції відповідає оригіналу
  • Олексій Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 200 мл

замовляв на подарунок, знаю, що цю маску дуже хвалять

Переваги:
    продавець відправив товар максимально ореративно в вихідний день
  • Оксана Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Viktorova. Об'єм: 200 мл

Доброго дня.Отримала маску.Не побачила термін придатності(Баночка не запечатана(На баночці написано тримати 15 хвилин,а в характеристиках 20-30 хвилин.

• Ольга Ч***
    Відгук від покупця. Продавець: OsobluvaTu. Об'єм: 50 мл

Замовлення доставили дуже швидко. Маска була якісно упакована. Інформація на масці іноземною мовою, що свідчить про зарубіжного виробника. Пробувала маску поки один раз дає приємний охолоджуючий і підтягнутий ефект.

Переваги:
    Дуже швидка доставка
    Недоліки:
    Відсутні
  • Клейник В***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 50 мл

Маска прийшла з відклеєною захисною кортонкою та срок придатності 24109 , як я розумію, то це до 9.10.2024?? Тобто маска ше й просрочена?

Переваги:
    Недоліки:
    Просочений та вскритий товар
    • Продавець  Kirri

Термін придатності маски - 3 роки від дати виготовлення. На упаковці вказана дата виготовлення.

• Марина С***

9.10.2024 - дата виготовлення. Виробник вказує на всіх товарах тільки дату виготовлення

• Анастасия Г***

Гарно заспокоює шкіру

Переваги:
    Гладка шкіра і рівний тон
    Недоліки:
    Не має
  • Марія Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 200 мл

Не впевнена що це оригінал, в оригінальні має бути наклейка( як на фото-прикладі, що скину нижче)що не дає змоги відкрити баночку, в реалі наклейки не було, це порушення упакування( не повернула відразу, бо при отриманні не перевірила посилку)

Переваги:
    ще не знаю
    Недоліки:
    немає захисної наклейки
    • Продавець  Kirri

Вся продукція - оригінальна, пакування можете перевірити на офіційному сайті компанії Atache. Також на оригінальність продукції вказує штрихкод

• Юлия Р***

Наклейка свідчить лише про те, що її наліпив офіційний дистриб'ютор в Україні і накинув свою маржу у розмірі 500 грн. Замовляла цю маску самостійно через Іспанію та Нову Пошту, йшла з Аліканте, ніякої наліпки звичайно ж нема. Не пишіть нісенітниці

• Катерина
    Відгук від покупця. Продавець: Kirri. Об'єм: 200 мл

чудова маска, класно охолоджує і підтягує шкіру

• Юля К***
    Відгук від покупця. Продавець: OsobluvaTu. Об'єм: 50 мл

Все супер! Оперативний, ввічливий продавець. Маска улюблена, користуюсь нею постійно, тут найнижча ціна

• Олена С***

Маска дуже гарна
    З моею проблемною шкірою просто супер!!

• Оксана Б***

Маска чудова, рекомендую!

• Наталья Т***
    Відгук від покупця. Продавець: TERNER. Об'єм: 200 мл

Маска действительно очень классная

• Світлана С***
    Відгук від покупця. Продавець: TERNER. Об'єм: 50 мл

Давно хотіла цю маску, замовила на пробу. Жалкую, що не перевірила на пошті, тому що відкрив баночку захисна плівка була віддерта, прям було видно залом, наче хтось до мене її відкривав. Тому зараз навіть і не знаю, як це сприймати, жодних гарантій що це «оригінал»

Недоліки:
    Відкрита захисна плівка
    • Продавець  TERNER

Дякуємо за відгук. Можемо Вас запевнити що маска 100% оригінал. Відправка відбувається у такому вигляді, в якому маску отримуємо від постачальника з Іспанії. В якості ви можете не сумніватися. Можливо «залом» на пакуванні це фабричний брак, який нажаль неможливо перевірити, адже наші менеджери не відкривають товар, а це робить вже споживач, коли починає користуватись маскою .

Коли спробуєте даний товар , зрозумієте , що це найкраща маска .

• Елена А***
    Відгук від покупця. Продавець: TERNER. Об'єм: 200 мл

Лучшая маска для лица которую я пробовала