Відгуки покупців про Очищаючий гель для вмивання - Uriage Hyseac Anti-blemish Cleansing Gel 150ml (1221358-536339022-2)

Оцінка користувачів 4.67/5
  • Тетяна Б***

Гель супер!

• Лідія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Цілком влаштовує. Для комбінованого типу шкіри підходить. Переходила з phisiogel на Uriage. Результатом задоволена,хоча для дуже чутливої шкіри краще обиріть перший.
    Не пересушує агресивно. З очищенням справляється. Після використання бажано наносити крем зволоження. Цю лінійку давно рекомендувала мій дерматолог. Бренд непоганий. Років 4 користуюсь також їх гелем для інтимної гігієни. Якість хороша. На розетці можна замовити дешевше за аптеки.

Переваги:
    Гарно очищає, не пересушує.Для дуже чутливої шкіри краще наносити гарне зволоження.
  • Сергій Л***

Гарний гель. Прописав косметолог підростку. Не сушить шкіру

Переваги:
    не сушить шкіру
  • Прокопенко Н***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Просто п'ятірка за такий чудовий продукт, приємний запах і консистенція. Гарно очищення і не сушить. Доволі великий об'єм на довго вистачає.

Переваги:
    Об'єм і ціна
  • Карина К***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень понравился гель, буду брать еще

Переваги:
    Мягко очищает, не сушит кожу
    Недоліки:
    Не обнаружено
  • Надія І***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Користуюсь більше року. Мою схильну до жирності шкіру. Очищує прекрасно.
    Після використання відчувається сухість, але це нормально, підсушує висипи.
    Після наношу зволожуючий крем з цієї серії.

Переваги:
    Достатньо невеликої кількості, добре очищує
  • Алёна
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

У меня достаточно жирная кожа в Т-зоне, но он ее так перевешивает, что ощущается стягивание, шелушение

Переваги:
    Цена
    Недоліки:
    Сушит кожу беспощадно
    • Вита

При использовании комплекса этой серии маска эксфолиант периодически, очищающий гель крем у меня не возникает такого, отличная косметика, со своей задачей справляется супер

• Виктория Ф***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Достаточно практичный и экономный в пользовании гель для умывания без чувства стянутости. Беру не в первый раз, просто отзыв решила написать.
    Достаточно демократична цена на урьяжевскую косметику на Розетке
    #мояраспаковка

Переваги:
    Без отдушек, хорошо пенится, не стягивает кожу
    Недоліки:
    Не нашла
  • Марія Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Очень легкий по консистенции, приятный запах. Хороший вариант на лето для комбинированной и проблемной кожи. #мояраспаковка

Переваги:
    Бренд, термальная вода в составе
    Недоліки:
    Sodium Laureth-8 Sulfate в составе
  • Виктория Ф***

Достаточно демократична цена на урьяжевскую косметику на Розетке

Переваги:
    Без отдушек, пенится средне, не стягивает кожу после
    Недоліки:
    Не нашла
  • Ганчев Г***
  • Наталья В***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka

Данный гель мне посоветовала врач дерматолог,абсолютно не сушит кожу,матирует,и смывает все загрязнения и макияж.

Переваги:
    Хорошо смывает макияж ,экономный расход.
    Недоліки:
    Не обнаружено.
  • Аліна Б***
    Продавець: Rozetka

Хороша якість, шкіра після вмивання дуже гладенька)

Переваги:
    Гарно очищає шкіру
  • Артур В***
    Продавець: Rozetka

Отличный гель,беру не здесь.Мне его когда то давно советовал дерматолог,но нашел только недавно и он мне подошел,а я их перепробовал очень много.Распиареный везде ля руш только хуже делает,а этот норм.

Переваги:
    Не сушит,смывается хорошо и не оставляет неприятных ощущений.
  • Виктория М***
    Продавець: Rozetka

Гель в’язкий, тягучий, має слабкий приємний аромат, який зникає після змивання геля водою. Піни дає зовсім мало, але я наношу трохи геля на спонж для вмивання і ним вмиваю обличчя. Такий спосіб дуже економний, бо геля треба менше, ніж якщо вмиватися руками. При потраплянні в очі не щіпає, шкіру не подразнює. Після нього не було подразнень, сухості та стягнутості. Рекомендую для чутливої шкіри!

Переваги:
    Аромат, не стягує шкіру, економний
    Недоліки:
    Не виявила