Великий літній розпродаж до −55%

Відгуки покупців про Ультралегкий захисний крем SPF 50+ для сухої та нормальної шкіри - Dermedic 50+ Sunbrella Ultra-light Fluid 40ml.

Оцінка користувачів 5/5
  • Юля Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл. Ступінь захисту: 50

Чудовий захист, не відчувається на шкірі взагалі. Не подразнює, не сушить, для моєї сухої шкіри підійшов ідеально. Об'єму вистачає надовго, рекомендую.

Переваги:
    Не відчувається на шкірі
    Недоліки:
    Не виявила, мені підходить

Доброго дня, Юлія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Оксана Б***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл. Ступінь захисту: 50

Підходить для сухого типу шкіри

Доброго дня, Оксана. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Марьяна С***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл. Ступінь захисту: 50

Дуже сподобався цей сонцезахисний флюїд. Має легку текстуру, швидко вбирається і не залишає відчуття липкості чи жирної плівки на шкірі. Окремо сподобалось, що немає білого сліду після нанесення — для SPF 50 це великий плюс. Шкіра після нього комфортна, не пересушена. Для щоденного використання дуже вдалий варіант, буду брати ще.

Переваги:
    Легка текстура, швидко вбирається, не залишає білого сліду, комфортний на шкірі.
    Недоліки:

Доброго дня, Марьяна. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Юлія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл. Ступінь захисту: 50

Дуже сподобався флюїд, текстура легка, вбирається швидко, шкіра не блищить. Не залишає білих слідів, під макіяж лягає добре. Буду брати ще.

Доброго дня, Юлія. Дякую Вам за відгук та високу оцінку!

• Яна Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл. Ступінь захисту: 50

Беру засіб по рекомендації дерматолога у відпустку. У мене нормальний тип шкіри, флюїд має підійти. Лишу коментарій після засмаги

Доброго дня, Яна. Дякую за відгук та високу оцінку! Надіємось флюїд оправдає ваші очікування.

• Вікторія
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 40 мл. Ступінь захисту: 50

Купила за порадою косметолога — потрібен був SPF 50 в гори. Користуюсь тиждень, і вже зрозуміла, що це знахідка. Шкіра нормальна, і флюїд лягає реально легко — жодної липкості. У горах перевірку пройшов на повну — обличчя не обгоріло, не пересохло.

Переваги:
    Легкий