- ВладиславВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Замовили не почитавши коментарі. І як у багатьох, у нас теж протікає через соску, а інколи і через клапан тече. Закручували з різним зусиллям і пробували прокип'ятити. Нажаль не допомагає. Крім того, не зручна кришка, дуже важко відкривати.
- Недоліки:
- Тече і не зручна кришка
Представник брендуДобрий день, Владиславе!
Описана Вами ситуація може бути пов'язана із кількома причинами. Просимо Вас від'єднати всі частини, очистити їх теплою водою з милом та ретельно полощіть. Прокип’ятіть їх у воді протягом 5 хвилин. Під час стерилізації стежте, щоб інші частини не торкалися стінок ємності. Інакше це може призвести до незворотної деформації, появи дефектів чи пошкодження виробу, за які Philips не нестиме відповідальності. Також поїльник можна стерилізувати в стерилізаторах Philips AVENT.
Перш ніж давати чашку дитині, перевірте, чи всі частини зібрано належним чином. Переконайтеся, чи щільно і рівно силіконовий носик притиснутий до пластикових пазів зсередини кільця. Послідовність з'єднання показано в інструкції до чашки. Не закручуйте кришку поїльника з носиком надто сильно. Перед кожним використанням уважно перевіряйте виріб, потягнути носик у всіх напрямках. У разі виявлення найменших ознак пошкодження виріб потрібно викинути. Радимо міняти носики кожні 3 місяці.
Якщо за дотриманням рекомендацій ситуація залишається, для детальної консультації, будь ласка, звернутися до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
- Наталія І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Не раджу
- Переваги:
- Недоліки:
- Дитина захльобується
Представник брендуДобрий день, Наталіє!
Нас занепокоїв Ваш коментар.
Кожна дитина харчується по-різному й розвивається у власному темпі, інколи необхідно використовувати більшу або меншу швидкість потоку рідини. Якщо дитина не може звикнути до пиття з чашки-непролівайки та захлинається, то рекомендуємо зменшити швидкість потоку рідини. Ви можете поєднувати чашку-непролівайку з сосками Philips AVENT Natural Природний потік за умовою наявності кільця-переходника від відповідної пляшечки. Ми пропонуємо в модельному ряді cocок діапазон швидкостей потоку рідини, щоб ви могли знайти ідеальний для вашої дитини та її віку.
Для уточнення деталей, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook або Instagram у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні. Для цього при зверненні, будь ласка, надайте фото документа, що підтверджує покупку. Також знадобиться відео та детальний опис ситуації, яка виникла.
Будемо раді Вам допомогти.
- Альбіна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Дитина обожнює
Представник брендуДобрий день, Альбіно!
Дякуємо за теплий відгук. Приємно чути, що Ваша дитина обожнює користуватися чашкою-непроливайкою Philips AVENT.
- Наталія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Представник брендуВітаємо, Наталіє!
Щиро дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та відгук!
- Оксана П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Протікає.
- Недоліки:
- Протікає
Представник брендуДобрий день, Оксано!
Перш ніж давати чашку дитині, перевірте, чи всі частини зібрано належним чином. Послідовність з'єднання показано в інструкції до чашки. Не закручуйте кришку поїльника з носиком надто сильно. Перед кожним використанням уважно перевіряйте виріб, потягнути носик у всіх напрямках. У разі виявлення найменших ознак пошкодження виріб потрібно викинути. Радимо міняти носики кожні 3 місяці.
- Виктория З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Дуже задоволені, користуємося досі!
Представник брендуВітаємо, Вікторіє!
Щиро дякуємо за теплий відгук. Бажаємо Вам і надалі приємного користування чашкою-непроливайкою Philips AVENT!
- Христина Ч***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Вона протікає!
Представник брендуДобрий день, Христино!
Перш ніж давати чашку дитині, перевірте, чи всі частини зібрано належним чином. Послідовність з'єднання показано в інструкції до чашки. Не закручуйте кришку поїльника з носиком надто сильно. Перед кожним використанням уважно перевіряйте виріб, потягнути соску або носик у всіх напрямках. У разі виявлення найменших ознак пошкодження виріб потрібно викинути. Радимо міняти носики кожні 3 місяці.
Після цього, якщо ситуація залишиться, для детальної консультації, будь ласка, звернутися до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п'ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23200, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
- Христина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Якість супер, доставка швидка, всім задоволена
Представник брендуВітаємо, Христино!
Дякуємо за вибір продукції Philips AVENT та теплий відгук. Щиро радіємо, що Ви задоволені покупкою.
- Яна Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Дуже дивно прийшла без коробки /упаковки ….
Представник брендуДобрий день, Яно!
У Philips ми дбаємо про відповідність екологічним стандартам усіх аспектів виготовлення нашої продукції. Ми прагнемо зменшити обсяги відходів і мінімізувати кількість пластику в пакуванні. Додаткове пакування для чашки непроливайки не потрібне через те, що чашка має захисний ковпачок. При першому використанні чашка потребує стерилізації. Для цього від’єднайте всі частини та прокип’ятить їх у воді протягом 5 хвилин. Під час стерилізації стежте, щоб інші частини не торкалися стінок ємності.
- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Гроші коту під хвіст просто! Вода проливається, твердий носик щільно не закручується на пляшку. Пити з такої чашки дитині неможливо.
- Переваги:
- Красиво виглядає.
- Недоліки:
- Пити неможливо, вода проливається.
Представник брендуДобрий день, Анастасіє!
Нам шкода, що виникла подібна ситуація.
Для уточнення деталей та більш розгорнутої консультації щодо користування чашкою, будь ласка, зверніться до команди підтримки споживачів компанії Philips: 0 800 50-06-97 (понеділок-п’ятниця з 9:00 до 17:00), або напишіть нам у приватні повідомлення через сторінку Philips Ukraine у Facebook, Instagram або Viber у години роботи з 9:00 до 23:20, у будні та 10:00 до 22:00 у вихідні.
Будемо раді Вам допомогти!
- ЮрийВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Мне кажется что это наилучшая поилочка для детей в возрасте 1 год, которая ещё не могут пить из трубочки.
- Переваги:
- Удобство, можно научить ребёнка пить из трубочки, компактный размер
- Недоліки:
- Может быть не совсем удобная крышечка, Но это терпимо, така как продиктовано самой конструкцией
- Олександр П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Вода з чашки не проливаеться, але протікає - тобто одразу не вильлється вся, але якщо залишити перевернутою на боці - то буде витікати.
Дитина з задоволенням її гризе і....прогризає. Тобто - ця чашка не на довго.- Переваги:
- Досить зручна
- Недоліки:
- Вода з чашки не проливаеться, але протікає, силіконова соска рветься досить швидко.
- Максим Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Гарна і чудова чашка для малечі.
Дуже дякуємо) - Наталья П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Чудова чашка. Дитині сподобалось. П'є з неї водичку із задоволенням.
- Переваги:
- Якісна
- Анна С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Чудова чашка-непроливайка!
- Переваги:
- Все добре
- Диана С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Наче все ок, але з носика витікає краплинками рідина і якщо дитина залишить чашку десь на ліжечку та воно буде торкатися ліжка, виллється немало рідини, хоча інколи перевернеш та витече одна дві краплинки і все, хоча окрім води нічого не наливали, чому так не знаю
- Недоліки:
- Запах силікону якийсь є, не дуже приємний, можливо треба прокип'ятити, не знаю
- Анна Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Купляла таку рожеву для доньки, вже передарувала іншій дитині, вони просто невбиваємі ці чашечки. Замовила вже синю для синочка.
Дівчата, вона не "не протікайка" а непроливайка)) якщо пару крапель витече коли перевернеться то це норм, головне що калюжі не буде- Переваги:
- Рекомендую
- Аня С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Пишеться що непроливайка, а насправді проливається, гроші викинуті на вітер.
- Переваги:
- Зручний
- Недоліки:
- Проливається
- Вікторія К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
- Галина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Хорошая чашка, удобная.
- Наталія С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Дуже зручна і практична чашка, особливо для навчання пити воду. Використовуємо з 6 місяців, зручно брати з собою на прогулянку і використовувати під час прикорму. Якісний матеріал без стороннього запаху, кришечка плотно закривається.
- Переваги:
- Зручна у використанні
- Толдонова В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Це була наша найулюбленіша бутилочка , поки не згубили її, якість хороша . Прийшла добре запакована
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Супер.
- ВікторіяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Почали використовувати з 6 місяців (2 тижні). Дитина гризе тут соску, через це почав і груди гризти.
Будемо переходити на іншу з твердим носиком або відкриту, як і потрібно було робити з самого початку. - Любов М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Підійшла однорічній дитині.
- Переваги:
- Зручно мити.
- Елена Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Гарна чашка, але вона проливайка) носик м'якенький силіконовий розріз по середині, через це якщо перевернути то рідина витікає. Нам зайшла.
- Переваги:
- Якісна
- Недоліки:
- Протікає
- Ольга К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Сильно тече. Навіть не натискаючи. Дитина мокра. Не липка, а плоский отвір в носику
- Переваги:
- Стильний дизайн
- Недоліки:
- Все решта
- Рашид С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
силиконовый носик рвется , других в продаже нету (( 300 грн в мусорник
- Недоліки:
- силиконовый носик рвется , других в продаже нету (( 300 грн в мусорник
- Анастасия Ш***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Чашка течёт.. Ребёнок весь мокрый и давится водой
- ТетянаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Перший раз курила її 6 років назад, для старшої доньки. Зараз для другої теж обрала її знов. Але повторилась таж сама історія
Philips AVENT, агов, а як нарахунок екології, я маю купляти раз на місяць нову чашку? Дитина без зубів користувалась на протязі місця, з 6до 7 і сілікон почав рватись. Що далі пропонуєте робити? Для такої ціні, не раджу до покупки- Переваги:
- Без запаху. Не тече (доки нова) все!!!
- Недоліки:
- Немає в продажу змінних носиків(хоча раніше були) швидко рвутся
За 6 років не змінилось нічого (не вдосконалини) та хоч би новий колір якийсь ще запустили
- Людмила В***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Гарна якість
- Елена Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Все равно подтекает)
- Карина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Синьо-зелений
Гарна пляшка
Якість супер, сину у 6 місяців зручна - катя а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Супер зручно
- катя а***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
Супер зручно
- Екатерина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Рожевий
На вітер викинуті кошти
- Недоліки:
- Якщо падає, то вся рідина виливається