Відгуки покупців про Комбінезон для собак Noble Pet Travis L
- Оксана Х***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: 4XL
Вроде ничего. Но похоже они для мальчиков.
- Ірина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 3XL
Товар не підійшов ,ми повернули ,а кошти так ніхто і не повернув ! Не рекомендую таких продавців
Експерт RozetkaДоброго дня! Дякуємо за звернення. Приносимо свої вибачення за спричинені незручності.
Для вирішення питання зверніться, будь ласка, в службу підтримки за посиланням.
- Володимир А***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 4XL
Якісний, демісезонний комбінезон. На пітбуля хлопчика 29кг підійшов розмір 4XL. Сів, як для нього сшитий. Легко відтерається бруд та слина. Дуже легко вздягати та знімати. Продуманий захист молнії, щоб не попадала шерсть під час застібання. На осінь, та може теплий початок зими, буде як раз. На мінусову температуру вже треба буде купляти тепліший комбінезон або вдягати якусь кофтинку під нього. Додаю фото з середини комбінезона, бо на існуючих ніде не знайшов як виглядає підкладка.
- Переваги:
- Якісний матеріал, легко протерати від слини та бруду вологою серветкою
- Недоліки:
- Немає жодних
- Олена В***
неужели у вас спинка 53 см.?
- Дарья Н***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: S
Комбинезон очень классный. Качественный, плотный. Сделан продумано. Нам не подошло размер, к сожалению (((
- Тетяна З***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 5XL
Гарний комбінезон! Не теплий, але на підкладці, якісна тканина та пошив, молнія з водонепронікним захистом. Купила вже другий такий, але більший розміром, бо з попереднього виросли)
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 3XL
Не підійшов розмір ,нажаль ,якість - відмінна !
- МаринаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 2XL
Комбінезон чудовий. Якісний, зручний, не промокає
На песика з ОГ63 і довжиною спинки 45 розмір 2XL підійшов ідеально - Наталія П***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Хакі. Розмір: 3XL
Дуже якісний комбез. Замовляла для кокера (18 кг) 3XL, як раз підійшов за розміром. Якість, пошив - все чудове. Рекомендую магазин.
- Переваги:
- Ідеально для дощовоі погоди. Собака залишається сухою та чистою.
- Ирина Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: S
Дуже класний дощовик. Купувала для той пуделя вагою 4кг, розмір обрала S, колір Хакі, на хлопчика сидить ідеально.Вже встигли і на дощ випробувати, собака залишився сухий (окрім голови). Капішон теж гарно зроблений, на очі не падає, але мій не зацінив і постійно хотів зняти, тому не вдягала. Після прогулянки сушила лише голову песику, навіть живіт залишився сухим.
Сам дощовий якісно пошитий і залишився всередені сухим.
Рекомендую на дощову погоду- Переваги:
- Не промокає, якісно пошитий
- Недоліки:
- Не знайшла
- Антон Ш***
Підскажіть будь-ласка, для зими підійде?
- Марина
Антон Шуляк, комбінезон не утеплений. Це дощовик
- Галина Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: M
Комбез с подкладкой. Демисезон. Качество на высоте.
- Переваги:
- Качественно сшит
- Ольга М***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: XL
Комбінезон бігль носить ще з осені. Нам дуже подобається: зручно вдягати та під'єднувати нашийник, на якісній підкладці, тканина гарно очищається м' якою щіткою після висихання, достатньо швидко сохне, не стримує рухи при активних прогулянках, не маркий. Дякуємо виробнику за продуманий дизайн, Розетці - за обслуговування.
- Переваги:
- Продуманий дизайн
- Яна П***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: 2XL
На кокер-спаніеля 2хл ідеально. Зручний, легкий, дуже сподобався
- МиленаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: 2XL
Отличный комбез
Моей собаке идеально подошел размер 2хл
Шея 40 грудь 60 у нее- Переваги:
- Качественный, закрытый
- НаталіяВідгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Хакі. Розмір: 2XL
Дуже якісний комбінезон - тканина, колір, модель, пошив. На дощову погоду те, що потрібно щоб собака залишалася суха. Для кокера розмір 2XL підійшов дуже класно. Так що рекомендую до придбання товар. Дякую за швидку відправку.
- Переваги:
- Якість на висоті
- Недоліки:
- Волошина Ю***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: S
Комбінезон гарної якості, але в харакетристиках не вказано, що це для собак-дівчат. На хлопців не підходить, закриває пеніс. Тому повертаю
- Переваги:
- Гарна якість пошиву і тканини
- Недоліки:
- Не вказано, що не підходить для кобелів
- Леонтіна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: 3XL
На собаню з довжиною спини 45см, обхватом груді 60см комбінезон 3ХL підійшов досить непогано. Якість пошиву чудова.
- Переваги:
- Купила комбінезон за 724грн. Співвідношення ціна-якість дуже радує.
- Милена Л***
А не очень большой?
Тоже хочу взять на такие параметры но по таблице это 2хл
Боюсь ошибиться с размером
- Ірина Л***Відгук від покупця. Продавець: DogDream. Колір: Хакі. Розмір: 5XL
Дуже швидко відправили. Розмір підійшов ідеально, гарно і якісно виглядає. Пес бігав по калюжах і залишився чистим і сухими. Комбінезон дуже легко чистити, коли висихає і також легко прати.
- Ирина Т***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Колір: Сірий з червоним. Розмір: 4XL
По соотношению цены и качества комбинезон отличный. Сделан с хорошей дышащей ткани с подкладкой, на животе вшиты не тугие резинки, поэтому хорошо сидит по телу собаки, очень удобная молния. С длинной шерстью самоеда удобно застегивать, в замок шерсть не попадает. Копюшон нужно надевать через голову, возможно для некоторых собак это будет проблемой. Комбинезон предназначен для девочки, но как по мне вырез на животе большеват, шерсть свисает и будет вымазываться.
- Переваги:
- Хорошая ткань
- Недоліки:
- Большой вырез на животе
- НаталіяПродавець: Rozetka. Колір: Хакі. Розмір: 2XL
Дуже гарний комбінезон. Для кобелів підходить чудово. В дощову погоду найкраща річ для мого собаки. Не пропускає воду, собака чиста та суха. Якість пошиву дуже гарна.
- Переваги:
- Найкращий
- Недоліки:
- Не має потрібного розміру 2XL в кольорі хакі. Хочу ще купити в іншому кольорі.
Представник постачальникаДобрий день!
Дуже вдячні за такий відгук!
Найближчим часом повинен з'явитися потрібний Вам колір і розмір.