Літній фешн розпродаж до -70%

Відгуки покупців про Акумулятор 18650 LiitoKala Lii-25R 2500mah (Зелений)

Оцінка користувачів 4/5
  • Егор Д***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Аккумулятор пришёл в картоне и пупырке, заряженный, сразу установил в фонарь, уже работает пару дней по часу, полет отличный

• Олександр

Добрі акумулятори. 15-17мОм.

Переваги:
    Триають струм.
    Недоліки:
    Немає.

Дуже дякуємо за Ваш відгук! Користуйтесь із задоволенням!

• Валерій С***

Акумулятор норм.

Переваги:
    Ємність нормальна.
    Недоліки:
    Не знайшов.

Добрий день! Дякуємо за довіру до нашого магазину. Раді, що ви задоволені замовленням. Якщо знадобиться щось ще — ми завжди на зв'язку. Приємного користування!

• Светлана Е***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Дякую товар якісний, відповідно тех харак, швидко доставка та сервіс, купували для ліхтаря , перевірили на зарядний на літо калі чоловік перевірив більше половини заряд, ціна якість, рекомендую

Переваги:
    Ціна, якість, швидка доставка
    Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш позитивний відгук та високу оцінку. Ми раді, що товар вас задовольнив і відповідає вашим очікуванням. Сподіваємося, що він служитиме довго та приноситиме користь!

• Наталія П***

Все добре, дякую)

• Валерий Г***
    Відгук від покупця. Продавець: Electro Zone

Доставка швидка. Можна купувати

Переваги:
    Ємність акума співпадає з вказаною
    Недоліки:
    нема
  • Олексій Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Нет выступа на плюсовой клемме, в результате нет контакта в лампе, для которой купил аккумуляторы. Пришлось использовать магнит диаметром 5 мм толщиной 1 мм

Недоліки:
    Нет выступа на плюсовой клемме
    • Александр

А це високострумові, він без плати захисту. Виступа і не повинно бути

• Олена К***

Не працює

Недоліки:

Доброго дня! Дякуємо за ваш відгук. Шкода, що акумулятор не працює. Ймовірно, одиниця, що потрапила до вас, виявилася бракованою. Рекомендуємо звернутись до сервісного центру 0 800 33-68-25

• Роман
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Покупал пару, для велосипедной фары. Хуже аккумуляторов не встречал. Через 70-100 циклов, один аккумулятор ушел в 0, просто 0 вольт. Второй аккумулятор, заряжается за 10 минут, судя по всему потерял ёмкость. Оба аккумулятора на выброс.

Переваги:
    Недоліки:
    Качество, цена.
    • Сергей

Акумы без контролера заряда, или ваше устройство контролирует его разряд или когда остаток менее 3В вы выкидываете акум. Ну или покупайте акумы с PCB, но они ж дороже...

Дякуємо за Ваше звернення. Якщо у Вас виникають питання стосовно працездатності та можливих дефектів на товарі, звертайтесь будь ласка до нашого сервісного центру 0 800 33-68-25 і ми з радістю допоможемо це вирішити!

• Дмитро М***
    Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Кількість в упаковці: 1

Не підійшло до мого ліхтаря, але це мій косяк бо не помітив що в цій батарейці плюс втиснутий в корпус (взагалі з нього не виглядає). Батарейка зарядилась і заряд тримає, але де використовувати поки не знаю =\

Переваги:
    Не можу оцінити
    Недоліки:
    Не можу оцінити