- Анастасія С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Сподобались пензлики, компактні та чудово тушують косметику.
- Олександра К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Пензликами задоволена, зручні, легкі, якісні. Чудово тушують тіні та інші сухі продукти.
- Продавець VM HOUSE
Олександро, щиро дякуємо Вам за відгук!
Нам дуже приємно, що Ви залишилися задоволені пензликами та відзначили їхню зручність, легкість і якість. Раді чути, що вони добре справляються з тушуванням тіней та інших сухих продуктів і роблять макіяж ще більш комфортним.
Якщо Ви підбираєте додаткові аксесуари, радимо переглянути інші товари для догляду та краси з нашого асортименту:
посилання
Дякуємо, що обрали VMHouse. Бажаємо Вам приємного користування та бездоганного макіяжу щодня!
- Кирило М***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Пензлики доставили швидко, по якості все ок, сестра дуже задоволена
- Юлія С***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
.. претензії не до продавця, а до товару.. я розумію, що ціна дешева - тому на якість і зовнішній вигляд не розраховуйте.. але.. ну чому надавати такі гарні фото, а в реальності то воно ну таке ге?.. я з тих дурбецал, які ведуться на фото не рекомендую.. звплатіть більше і підіть купіть в реалі...не ставайте на мої граблі) а продавець - молодець, все чітко прислав, без запізнень..
- Анна К***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Хорошие кисточки, мягкие
- Переваги:
- Не лезут
- Недоліки:
- Анастасія Б***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Дуже задоволена покупкою! Пензлики зручні і легко чистяться. Використовую їх щодня, і вони не втрачають свою форму.
- Виктория Ш***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Все супер. Рекомендую.
- Переваги:
- якість, практичність, ціна
- Руслан Д***Відгук від покупця. Продавець: VM HOUSE
Купив ці пензлики для дружини, вона задоволена. Для домашнього використання — відмінний вибір.