Відгуки покупців про "Гризи - не хочу" засіб проти обгризання нігтів Розумна Емаль Frenchi для дорослих та дітей

Оцінка користувачів 5/5
на основі 4 відгуки
  • Катерина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pkkshop. Об'єм: 11 мл

Навіть не очікувала, що буквально за кілька днів можна позбути дитину звички обгризати нігті! Ефект з першого нанесення - малий перестав пхати пальці до рота. Наносили кілька разів на день близько тижня, потім рідше для закріплення результату.
    Тестувала на собі - смак огидний.

Переваги:
    Дієвий ефект
    • Продавець  Pkkshop

Щиро дякуємо вам за такий детальний і корисний відгук! Дуже раді чути, що засіб подіяв так швидко й ефективно вже з першого нанесення — саме на такий результат ми й розраховували. Дякуємо, що поділилися досвідом використання та схемою нанесення, це точно стане у пригоді іншим батькам. Нехай результат зберігається надовго, а ми завжди раді бути корисними

• Аліса М***

Спасибо, помогло!

Переваги:
    Помогает
    • Продавець  Pkkshop

Алісо, щиро дякуємо Вам за відгук!
      Дуже раді чути, що засіб «Гризи — не хочу» від Розумної Емалі справді допоміг — він і створений саме для того, щоб м’яко, але ефективно позбавляти цієї звички

Щоб догляд за нігтями був повноцінним і результат ще кращим, радимо також звернути увагу на:
      зміцнювальні або відновлювальні лаки серії Frenchi / Розумна Емаль — допоможуть нігтям швидше відрости та стати міцнішими;
      олійку для кутикули — для зволоження та доглянутого вигляду рук.

Дякуємо, що поділилися досвідом
      Завжди раді вашим замовленням!

• Оксана Ш***
    Відгук від покупця. Продавець: Pkkshop. Об'єм: 11 мл

Чудовий лак. Смак гидотний і довго тримається, відбиває всяке бажання навіть торкатися губами пальців. Те, що треба)) Сама пробувала, не шкідливий, коли потерти очі. Дякую.

Переваги:
    Діє.
    Недоліки:
    Неприємний смак) але це добре.
    • Продавець  Pkkshop

Доброго дня!
      Щиро дякуємо за Ваш детальний відгук та високу оцінку продукту. Ми раді, що лак виконує свою основну функцію і допомагає Вам досягти бажаного результату.

• Нина С***
    Відгук від покупця. Продавець: Pkkshop. Об'єм: 11 мл

К продавцу претензий не имею, отправка вовремя, упаковано хорошо, спасибо большое.

Переваги:
    Качественный, хорошо упакован
    Недоліки:
    Логистика розетки задержали доставку, не предупредив сообщением