- Марина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже гарний крем. Користуюсь не вперше. Захищає шкіру добре. Висипів після нього не має. Рекомендую
- Наталя Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Класний крем. Мені дуже сподобався. Буду замовляти ще.
- Анна Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Ніби захищає, але ніяку жирність не контролює. Для жирної шкіри трохи заважкий.
- Переваги:
- Звичайний крем, трохи захищає
- Недоліки:
- Не відповідає заявленим характеристикам
- Віра К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Не заметила ,что есть защита ,он просто приятен для лица ,приятный на запах
- Недоліки:
- Екатерина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем жахливий, дуже сушить
- Переваги:
- Не знайшла
- Недоліки:
- Дуже сушить
- АннаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Хороший, густий, без запаху
- Недоліки:
- Катерина І***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дуже сподобалося, дякую. Легкий,приємний.Швидка доставка.
- Інна К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем сподобався: легка, нежирна текстура, приємний запах.
- Переваги:
- Рекомендую
- Недоліки:
- Не бачу
- Светлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Очень приятная текстура, хорошо впитывается, приятный запах и высокая защита от солнца. Отличный крем, особенно для лета.
- Переваги:
- Нет жирности на лице.
- Горелкина Л***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Приятный крем с лёгкой текстурой. Смягчает, увлажняет, легко наносится, не оставляет жирный блеск на коже . Буду ещё заказывать.
- Переваги:
- Цена, качество, результат.
- Недоліки:
- Не обнаружила.
- ІраВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Ніжний крем. Приємний аромат. Обличчя дійсно після використання не має жирного блиску.
- Переваги:
- Легка текстура. Ніжний аромат. Не залишає жирного блиску.
- Недоліки:
- Не виявлено.
- МаріяВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Гарна якість, упаковка, швидка відправка.
Рекомендую. - Затонских Я***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Крем бімба
- Виктория Р***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Не жирный
- Переваги:
- Не тяжолый
- Недоліки:
- Илья Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Все таки сгорел, мазал все области, в итоге лицо подзагорело, руки загорели, и шея туда же, очень надеялся что спф50 полностью сможет защитить, очень обидно что не помог
- Переваги:
- Недоліки:
- Загар все равно появляется на солнце, при чем сильный
- Світлана Г***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
- Переваги:
- Швидко доїхала.
- Недоліки:
- Світлана К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
За два дня по 1 час и 1.5 часа не специально на солнце, и ...загорела. а ведь начало апреля , Одесса. Подкупило, что нет диоксида титана, чем грешат французы
- Переваги:
- Хорошая текстура, запах.
- Недоліки:
- Не справился с одним часом пребывания на апрельском солнце
- Ірина К***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Дякую.
Чудовий крем. - Анна Б***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Очень хорошо вписывается
- ЕлизаветаВідгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Быстро впитывается, крем не жирный на лице, приятный аромат. Буду использовать, как базу под макияж! Отличный
- Галина С***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Легкий,має приємний аромат
- Жомер Д***Відгук від покупця. Продавець: Rozetka. Об'єм: 50 мл. Ступінь захисту: 50
Насправді дуже гарний санскрін. Що саме головне не залишає липких слідів на обличчі, не блистить ( матує ) , Та не вибілює . Не залишає розводів та не скатується . З приводу спф 50 як захист то не поганий , обличчя не згоріло . Має дуже легенький запах цитрусових . За цю ціну дуже достойний.
- Переваги:
- Ціна , матує , не вибілює обличчя
- Недоліки:
- Не побачила